Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Clubheld van Crystal Palace en ex-international terug op het oude nest

Laatste update:

Crystal Palace heeft zich na het verstrijken van de transferdeadline nog weten te versterken. De Londenaren maken woensdagavond melding van de komst van Andrew Johnson. De 33-jarige aanvaller was transfervrij sinds zijn vertrek bij Queens Park Rangers en heeft een contract tot januari getekend bij the Eagles.

/

Johnson is absoluut geen onbekende op Selhurst Park. Hij speelde tussen 2002 en 2006 al voor de club en kwam toen tot liefst 85 doelpunten in 160 wedstrijden en maakte tevens de promotie naar de Premier League in het seizoen 2003/04 mee. De achtvoudig Engels international kwam later ook nog uit voor Everton en Fulham.

“Ik ben blij dat ik terugkeer bij een club waar ik van houd en waar ik een zwak voor heb”, laat Johnson in een reactie weten. “Ik ben dankbaar voor de kans die ik nu krijg en kijk ernaar uit om deze club aan succes te helpen in de Premier League.” Johnson werd na zijn vertrek bij Palace opgenomen in de opstelling van de beste Palace-spelers van het millennium.

Denk jij dat Crystal Palace degradeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat hij weer terug is.
Prima pinchhitter achter Gayle en Campbell.

4 september 2014 om 16:43

Inderdaad prima speler om achter de hand te hebben, vind deze Johnson ook meer een pinchhitter dan een pure goalgetter.

Mooi dat Johnson weer terugkeerd op Selhurst Park, goede speler Johnson, al denk ik eerlijk gezegd dat het beste er wel af is bij hem. Verwacht wel dat deze Johnson nog wel van grote waarde kan zijn als pinchhitter bij Crystal Palace.

haha ken nog wel van de tijd met Johnson en Johnson bij Fulham.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren