Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

QPR moet geblesseerde spits waarschijnlijk groot deel van seizoen missen

Laatste update:

Andy Johnson heeft nog weinig plezier beleefd aan zijn overgang naar Queens Park Rangers. De 31-jarige aanvaller verruilde Fulham deze zomer voor QPR, maar verder dan de drie competitiewedstrijden die hij speelde, en waarin hij nog niet scoorde, komt Johnson voorlopig niet.

Zaterdag moest de Engelse spits zich tijdens het duel met Chelsea (0-0) al na een half uur laten vervangen, met een naar het zich liet aanzien ernstige knieblessure. Maandag is na nader onderzoek gebleken dat Johnson inderdaad zwaar geblesseerd is. QPR laat via de officiële kanalen weten dat de aanvaller een beschadiging aan zijn kruisbanden heeft opgelopen.

“Waarschijnlijk zal hij een groot deel van het seizoen buitenspel staan”, luidt het statement. Het wegvallen van de achtvoudig Engels international, die overkwam van the Cottagers, is een tegenvaller voor QPR-trainer Mark Hughes. Direct na afloop van de wedstrijd was de coach nog enigszins hoopvol. “AJ voelde iets in zijn knie. We hopen dat het mee zal vallen, al maak ik me wel een klein beetje zorgen.”

Denk je dat Andy Johnson dit seizoen nog in actie zal komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had hij kunnen weten toen hij naar QPR verhuisde, deed het alleen vanwege het geld en omdat hij in Londen wilde blijven wonen. Daarnaast hebben bij QPR net zo'n loonlijst als bij Man City dus de kans dat je als 31-jarige aanvaller in de basis staat is niet zeer groot. Jammer dat hij nu zo geblesseerd is geraakt want bij Fulham heeft hij vaak genoeg laten zien dat hij goed kan voetballen.

17 september 2012 om 14:12

Wat bedoel je met 'had hij kunnen weten toen hij naar QPR verhuisde'? Verder is het als 31-jarige toch niet raar dat je in Londen (veruit de leukste stad van GB) en voor het geld binnen de stad naar een andere club verhuist?

Met het laatste gedeelte ben ik het wel eens. Andy Johnson is zeker een goede spits en het is zonde dat hij geblesseerd is geraakt. Had nog wel van waarde kunnen zijn voor Qpr.

17 september 2012 om 14:48

Omdat ze daar al heel veel aanvallers onder contract hebben staan, dus dat je moet knokken voor een basisplek, helaas hebben ze daar nu enkele betere spelers rondlopen dan Johnson. Daarnaast heb ik ook geen commentaar om de reden want ik ben het met je eens dat Londen een leuke stad is

Cisse krijgt waarschijnlijk nu de kans. Jammer voor Andy Johnson, geen slechte spits.
Wel spijtig dat hij zoveel pech heeft. Was bij Fullham ook niet altijd even fit.

17 september 2012 om 16:09

Ik denk dat Junior Hoilett , afgelopen zomer overgenomen van Blackburn Rovers de kans krijgt.

17 september 2012 om 23:33

Leuke speler, maar absoluut geen spits vind ik, echt een klassieke snelle winger. Denk dus ook Cisse.

22 september 2012 om 12:13

Zamora staat toch in de spits

Het is niet leuk als je net bij een nieuwe club speelt en gelijk geblesseerd raakt. QPR heeft nog 2 goede spitsen: Djibril Cisse & Bobby Zamora. QPR heeft dit seizoen wel een aantal aardige transfers zoals Park, Bosingwa, Granero, Junior Hoilett (kon beter naar een echte subtopper), M'bia. mark Hughes hoeft zich dus niet erg zorgen te maken, het komt wel goed met Qpr!

Lekker! Dan krijgen de echte goeie voetballers de kans bij Qpr, daarmee bedoel ik Taarabt en Hoilett

17 september 2012 om 14:21

Johnsen speelde niet op de positie van Hoilett en Taarabt. Die komen meestal vanaf de flanken. Taarabt speelde af en toe ook achter de spits (#10). Ik snap ook niet dat je dit lekker vind voor een speler die een blessure heeft en voor een lange periode is uitgeschakeld!

20 september 2012 om 17:40

Zo bedoelde ik het niet, ik bedoelde meer lekker voor de spelers die nu een kans kunnen krijgen en over de posities van taarabt en hoillet, die zijn inderdaad vleugelspelers maar qpr speelt met 1 spits en dat is of zamora of cisse, johnsen zou net als hij vaak bij fulham heeft gespeeld een plekje aan de zijkant krijgen

jammer vond hem bij fulham altijd erg goed, qpr heeft zicht echt goed versterkt deze zomer zeg staan echt veelste laag!! zo zou ik spelen

bedoel m'bia bij naam vergete

julio cesar
bosingwa
naam vergete
a ferdinand
fabio
hoilett
granero
taarabt
js park
zamora
cisse
17 september 2012 om 15:53

Taarabt komt beter uit de voeten als hij hangend op links speelt, dus ik zou Ji-sung Park omwisselen met Adel Taarabt.. Voor de rest Prima opstelling!

17 september 2012 om 17:52

Mooie opstelling, alleen vindt ik het een beetje te aanvallend.
Bosingwa is niet echt goed kwa verdedigend opzicht.
dan heb je Fabio, Mbia en Anton als enige echte verdedigende krachten. En daarbij is Ji sung park ook wel iemand die meeverdedigd.

ik zou beter zo spelen.

Cesar
Fabio
Mbia
Anton
Traore
Granero/Park
Diakite
Swp/ Park
Taarabt
Hoilett
Cisse
17 september 2012 om 20:42

Die opstelling van koezo123 lijkt me ook veel beter, zodat je een beetje balans hebt in je elftal. de opstelling van w1outer is leuk om te doen op playstation. Persoonlijk zou ik Taarabt eruit halen voor Zamora en met 2 spitsen spelen.

Waar is Onuhoa in jou opstelling ?

17 september 2012 om 15:56

M'bia is toch wat beter dan Onuhoa denk ik en Ferdinand is een vaste waarde bij Qpr.

17 september 2012 om 17:08

op de bank, simpel er zijn 2 betere centrale verdedigers bij de club! en @vi_desnor dat van taarabt klopt maar park komt op de vleugel ook beter uit de voeten en taarabt is jonger dus die kan zich nog verbeteren op die positie dacht ik

dit is voor geen enkele speler leuk om te bevelen...

Vind ik wel een leuke spits, kom ik elke keer tegen op fifa. Niet fijn zo'n blessure, QPR heeft nog wel Djibril Cisse en Bobby Zamora maar DJ Campbell is pas weer in januari speelgerechtigd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren