Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City-aanwinst wilde eigenlijk naar Londen: 'Ik heb dat inderdaad gezegd'

Laatste update:

Manchester City rondde vorige week de komst van Eliaquim Mangala af, maar veel supporters vragen zich af of de verdediger zelf wel blij is met die miljoenentransfer. Eerder deze zomer gaf de Fransman namelijk aan dat hij liever naar Londen wilde verhuizen dan naar Manchester en er werd beweerd dat Mangala zijn zinnen had gezet op een overgang naar Chelsea.

/

The Blues werden in de wandelgangen wel in verband gebracht met Mangala, maar werden nooit concreet. City werd dat wil en betaalde 30,5 miljoen euro voor de 56,67 procent van de transferrechten die FC Porto in handen had. "Maar City-fans hoeven zich geen zorgen te maken", zegt Mangala. "Ik heb inderdaad gezegd dat ik liever in Londen wilde wonen, maar dat had niets met voetbal te maken."

"Ik was te gast in een Frans televisieprogramma en op het einde kreeg ik een 50-50-vraag: Manchester of Londen. Het ging gewoon om de stad en ik zei Londen", legt Mangala uit. "City is de enige club waar ik mee gesproken heb en ik heb een goed gevoel bij deze club. Het is ons doel om kampioen van Europa te worden."

Eliaquim Mangala is een aanwinst voor Manchester City

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb zoiets eerder gelezen over de transferrechten, maar wie bezit het resterende percentage?

17 augustus 2014 om 13:48

Een investerings maatschappij. Markovic was ook voor 50% van een investerings maatschappij waar abramovich de grootste aandelen had dus eigenlijk zijn bedrijf was en hij kon hem halen voor 15 miljoen eigenlijk. Daarom zijn de spelers in portugal zo duur.

17 augustus 2014 om 14:01

Over 10 jaar komt een speler gewoon op de beurs te staan
Kan iedereen die maar wil, aandelen kopen van een speler haha

17 augustus 2014 om 14:07

Het is wel een goede manier om geld mee te maken. Als je nou transferrechten had gekocht van Ronaldo toen hij nog in Portugal speelde had je nu heel wat geld.. natuurlijk is het ook wel een risico.

17 augustus 2014 om 14:10

Ja of je hebt vorig seizoen na 3 wedstrijden vol ingezet op Bakalli

17 augustus 2014 om 14:31

Doyan sports misschien?

Nou je wou wel gewoon naar chelsea. Anders had je ook arsenal genoemd. Je zou een goede duo zijn geweest met cahill of zouma. Ik hoop dat je gaat schijnen.

Zoals hij zelf al aangeeft. Het gaat om de stad. Niet om Chelsea of Manchester City. Londen is ook gewoon een leukere stad om in te wonen. Daar zal haast iedereen het wel mee eens zijn. Betekent het nu trouwens dat hij niet 100% van Man City is? Maar ook nog in de handen van een inversteerders groep?

17 augustus 2014 om 13:49

Dat vroeg ik me ook af. Ik lees het zo wel maar volgens mij is third party ownership verboden in de premier leaugue.

17 augustus 2014 om 13:53

Maar ramires is 30% van iemand anders. En abramovich bezitten Markovic voor 50% voordat Liverpool hem kocht. Weet je zeker dat dat niet mag in epl.

17 augustus 2014 om 13:54

ik denk wel dat hij 100% van city is, want city heeft in totaal 40 miljoen voor hem betaald en in het artikel staat 30,5 miljoen aan 56,76% aan porto.

17 augustus 2014 om 13:58

Heb het gegoogled maar mag inderdaad niet. Zie link voor artikel http://www.theguardian.com/football/2014/jan/30/why-premier-league-banned-third-party-ownership-players

17 augustus 2014 om 13:51

Het heeft ook wel met de club te maken, begrijpelijk als je voor Chelsea zou kiezen ipv City. CL doorstoten halve finale, titelkanidaat en samenwerking met the special one.

17 augustus 2014 om 14:13

Man City is ook een titelkandidaat hij werkt samen met Pellegrini. Verder kan City ook de halve finale halen. Er zit dus helemaal geen verschil

Ijzersterk blok samen met kompany!!!

17 augustus 2014 om 14:49

Ja man Real Madrid gaat natuurlijk hun grootste verdedigende talent aan barcelona verkopen -_-"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren