Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chris Woerts vermoedt andere reden achter afketsen Mohamed Ihattaren

Laatste update:

Samsunspor bracht donderdag naar buiten dat er na twee dagen een einde is gekomen aan de samenwerking met Mohamed Ihattaren. De Turkse club verkondigde dat de voormalig speler van PSV en Ajax met 'onaanvaardbare verzoeken' kwam, waardoor de samenwerking razendsnel werd beëindigd. Sportmarketeer Chris Woerts denkt er bij Vandaag Inside het zijne van. "Hij is net zo dik als Wesley Sneijder!"

"Onze club nodigde onlangs voetballer Mohamed Ihattaren, met wie we het eens waren over een contract, uit bij Samsun om een gezondheidscheck te ondergaan en een contract te ondertekenen", schreef Samsunspor eerder deze donderdag. "Onze club heeft de transfer opgegeven omdat de speler de eerder overeengekomen voorwaarden wilde wijzigen en onaanvaardbare verzoeken deed", zo liet Samsunspor weten. Ihattaren tekende een vierjarig contract, maar is nu dus weer transfervrij.

"Hij is net zo dik als Wesley Sneijder!", zegt Woerts na het zien van de beelden van Ihattaren, die maandag nog groots werd onthaald door de supporters van Samsunspor. Op beelden op internet was te zien hoe zich een grote groep fans verzamelde om het gevallen toptalent te ontvangen. Ihattaren zette onder meer een liedje in en ging op de foto. Ook werden er fakkels ontstoken. "Als je naar Turkije gaat voor een contract is het allemaal in kannen en kruiken", gaat Woerts verder. Hij denkt dat de gebrekkige fitheid van Ihattaren alles te maken heeft met het kortstondige Turkse avontuur. "Je voltooit de medische keuring en dan word je gepresenteerd. Dus er is gewoon iets anders gebeurd rond hem... Hij is gewoon niet fit genoeg."

Vrijdag maakte Juventus bekend dat de verbintenis van de Utrechter in Turijn, die nog tot medio 2025 liep, werd verscheurd. Middels een korte tweet nam la Vecchia Signora afscheid van Ihattaren. "Het contract dat Mohamed Ihattaren aan Juventus bond is met wederzijds goedvinden officieel beëindigd. Succes Mohamed", zo luidden de woorden van de club. Ihattaren lag sinds 2021 vast bij Juve, dat destijds 1,9 miljoen euro aan PSV overmaakte. Het werd geen gelukkig huwelijk. Uiteindelijk kwam hij geen minuut in actie voor Juventus, en verhuurperiodes bij Ajax en Sampdoria mislukten ook faliekant.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

En dan te bedenken dat Wesley ook nog is 2 koppen kleiner is…

On: zullen we aub geen aandacht meer schenken aan deze simpele ziel? Alvast bedankt!

3 augustus 2023 om 23:57

Het vorige artikel had meer dan 200 reacties enis waarschijnlijk duizenden keren bekeken. Voetbalbond gaat elke scheet van Mootje publiceren en gelijk hebben ze, ik wil meer.

4 augustus 2023 om 00:00

Er stond een aantal uren geleden al “100.000+ kliks”, dus ja Mo is wel echt een hot topic op dit moment lol.

4 augustus 2023 om 08:39

Inderdaad en als de Marokkaanse vrouwen op het Wk van Colombia 1-0 winnen en doorgaan word daar niets over geschreven

4 augustus 2023 om 08:56

Sowieso weinig artikelen over het vrouwen-WK. Terwijl er nog wel redelijk onder gereageerd wordt. Meer dan bijvoorbeeld bij KKD artikelen.

4 augustus 2023 om 09:28

@alckmariaaz,

Komt omdat vrouwen-WK niets te maken heeft met voetbal, en dit is Voetbalzone.

3 augustus 2023 om 23:58

Eens, dit is gewoon een amateurvoetballer dan kan je dus over wie dan ook artikelen gaan schrijven.

4 augustus 2023 om 06:26

Even ter verduidelijking: op wie doel je met "simpele ziel"? Ihattaren of Woerts?

4 augustus 2023 om 08:49

Ik denk dat we met zijn allen hier moeten afspreken dat er met een simpele ziel Altijd wordt gedoeld op Chris Woerts. Man man man wat vind ik die man vervelend zeg.

4 augustus 2023 om 09:21

Dat hoeven we niet af te spreken aangezien dat al een feit is.

4 augustus 2023 om 09:27

@bitchellmakker,

Helaas gefaald na jou reactie.

4 augustus 2023 om 11:14

En sneijder is al prof af en heeft sowieso meer gepresteerd in zn carriere als motje

4 augustus 2023 om 13:02

Bedoel je Chris Woerts? Deze man vertelt teveel wat hij denkt. Maar 0 onderbouwing. Iedereen weet dat Ihattaren niet fit is.

4 augustus 2023 om 19:53

@Bitchell bedoel je aan Mo of Chris? Vind het sws raar waarom je een vergelijking moet maken met dik en Wesley. Chris wil weer grappig zijn. Chris is zo’n interessante blaaskaak in mijn ogen met zijn bitcoin 100000€ voor het einde van het jaar (2021).

/Hij denkt dat de fitheid van Ihattaren alles te maken heeft met het kortstondige Turkse avontuur. "je voltooit de medische keuring en dat word je gepresenteerd. Dus er is gewoon iets anders gebeurd rond hem... Hij is gewoon niet fit genoeg."/

Ik zal dit wel niet helemaal goed lezen, maar om een keuring succesvol te doorstaan moet je fit zijn - zo'n beetje in de breedste zin van het woord. Als hij de keuring niet doorkwam, dan had hij ook nooit een vierjarig contract kunnen ondertekenen. Tenzij er in zijn contract specifieke afspraken stonden vastgelegd die te maken hadden met zijn fitheid in de toekomst.

4 augustus 2023 om 08:20

Maar daar ging het toch juist ook mis? Hij zou daarheen gaan om de medische keuring te voltooien en gepresenteerd te worden. De contractuele voorwaarden waren al afgerond, waarschijnlijk op voorwaarde dat ie door de medische keuring zou komen. Toen hij daar aan kwam ging het dus alsnog mis.

4 augustus 2023 om 08:25

“voltooien” is wat anders dan “succesvol doorstaan” zoals jouw interpretatie is…

Ja Chris maar dat zagen die mensen ook wel toen hij het vliegtuig uit stapte, lijkt me niet dat je daar een medische keuring voor nodig hebt. Ongelofelijk trouwens vanuit Ihattaren oogpunt als het waar is over die aanvullende eisen: een 4 jarig contact terwijl je in de afgelopen jaren alleen maar hebt teleurgesteld. Op zo’n manier had hij toch nog een grote stap kunnen zetten naar een financieel vrije(re) toekomst. Ervanuitgaande dat hij daar minimaal 2/ 3 ton zou gaan verdienen dan

4 augustus 2023 om 01:01

In de havens van Rotterdam en Antwerpen schijn je ook aardig te kunnen verdienen

4 augustus 2023 om 09:47

Als je de rest van je leven over je schouder wil kijken en het risico wil nemen om een kogel te krijgen, wel ja

Tja, dit is gewoon roeptoeteren op basis van een foto. Nou snijdt de mening wel hout, maar het is onwaarschijnlijk dat de mensen van de club hem tijdens de gesprekken niet gezien hebben met z'n overgewicht. Ik kan dus prima geloven dat Samsunspor gewoon naar buiten bracht hoe de zaken waren.

Verder ben je natuurlijk ook totaal van de pot gerukt als je flikt wat Ihattaren geflikt heeft, dat clubs zijn afgehaakt tot het niveau Turkse 'degradatiekandidaat', dat zo'n club je dan toch tegen beter weten in een kans wenst te geven en je vervolgens nog denkt eisen boven eisen te kunnen stellen. Die jongen is totaal losgerukt van de realiteit. Echt onvoorstelbaar wat daar gaande is.

Zelfs als je je best zou doen om je eigen carriere te saboteren, is het nog knap lastig om een lijstje fouten samen te stellen die hij samen kan stellen. Het is zo dom, vaag en wereldvreemd dat je haast zou denken dat hij het expres doet. Hoe kun je je nou zo opstellen als je een voetballer in hart en nieren bent?! Ik kan me gewoon niet voorstellen dat die jongen nog plezier heeft aan het voetbal. Dan doe je dit soort onzin niet.

4 augustus 2023 om 01:36

Ik neem aan dat de zaakwaarnemer de gesprekken op afstand voerde. Vervolgens komt die jongen aan op het vliegveld en zien ze hem daar voor het eerst. En het eerste wat ze opvalt is dat hij eigenlijk veel te zwaar is. Lijkt me dan wel ff schrikken voor zo een club. Die denken wat hebben we in hemelsnaam binnen gehaald lol

4 augustus 2023 om 06:31

Je weet als club toch zijn voorgeschiedenis. Dan is je eerste vraag toch hoe het met zijn fitheid staat voordat je het überhaupt over een contract gaat hebben

4 augustus 2023 om 08:22

Die vraag zullen ze vast gesteld hebben, maar mondeling een antwoord daarop geven en fysiek die medische keuring doorstaan kan een groot verschil in zitten.

4 augustus 2023 om 08:29

Dat snap ik, maar je wilt daar toch eerst duidelijkheid over hebben voordat je een contract gaat opstellen en zijn komst wereldkundig gaat maken. Stuur desnoods een trainer naar Nederland, of waar die gast tegenwoordig uithangt, die een eerste prognose van zijn fysiek maakt. Met zo'n voorgeschiedenis kun je er toch vanuit gaan dat de kans groter is dat hij de fysieke keuring niet haalt dan wel?

4 augustus 2023 om 09:06

Als je een contract opstelt op voorwaarde dat iemand de medische keuring doorstaat lijkt me dit toch voldoende dichtgetimmerd. Maarja wel zonde van al die tijd en moeite vooraf. Maar wanneer zo'n keuring vooraf gebeurt kan zo'n club daarna ook weer allerlei aanvullende voorwaarden gaan stellen, is ook weer scheef. Ik weet overigens ook niet precies wat zo'n medische keuring inhoudt. Wedstrijdfitheid is hier volgens mij geen onderdeel van, aangezien het vrij regelmatig voor komt dat niet fitte spelers wel ergens aan de slag gaan. Maar de (gebrek aan) fitheid bij Ihattaren is idd wel ff een ander verhaal..

4 augustus 2023 om 08:28

Precies jouw conclusie kan ik ook op jouw comment loslaten.
Jij roeptoetert ook met een mening die best wel hout snijdt.

Dus om Chris Woerts dit nou te gaan verwijten.

4 augustus 2023 om 14:52

@nick_steun - Het grote verschil is dat ik ook duidelijk aangeef dat ik m'n mening uit. Als dan blijkt dat mijn mening fout is, ben ik ook niet te beroerd om dat toe te geven. Woerts echter wekt de indruk iets te weten wat niemand weet en zet het neer als feit. Iets wat hij te vaak doet en wat te vaak ook op niets anders gebaseerd is dan gebakken lucht, een verzinsel.

4 augustus 2023 om 09:53

Als je er vanuit gaat dat Mootje alles op een rijtje heeft is de samenloop van omstandigheden inderdaad vreemd. Maar deze jongen is labiel, zwakzinnig en alles eromheen. Daarbij word hij - of staat hij ook niet open voor begeleiding. Triest. En zonde van alle aandacht.

Ik denk dat het voor de speler nu beter is om een financieel adviseur te hebben dan een zaakwaarnemer. Zijn voetbalcarrière is verleden tijd, hij kan beter iemand hebben die goede adviezen geeft zodat hij niet al zijn verdiende geld uitgeeft en straks failliet is. Ben bang dat een paar onbetaalde rekeningen nog maar het begin is van zijn problemen.

4 augustus 2023 om 06:56

Het zou mij niet verbazen als dat al te laat is en hij zijn geld er al doorheen gedraaid heeft. Ik zou een psycholoog zoeken.

4 augustus 2023 om 08:23

Een psycholoog kost ook geld, althans je eigen risico. Beter gewoon een normale baan zoeken.

4 augustus 2023 om 07:26

Een advocaat kan vermoedelijk ook geen kwaad met die rare vriendjes

4 augustus 2023 om 08:33

Denk dat hij genoeg "financieel adviseurs" om zich heen heeft

Deze man heeft gewoon zware mentale problemen. Hij moet hulp zoeken, maar hij is te ver heen. Erg jammer, was een echte sensatie destijds. Hij deed een doorbrekende Gakpo op Yorbe Vertessen lijken destijds.

4 augustus 2023 om 01:43

Hij is inmiddels een getrouwde volwassen man en verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag en keuzes. Voorheen als kind had ik nog medelijden met hem na de dood van zijn vader. Inmiddels allang niet meer. Ik denk ook niet dat hij mentale issues heeft.

Mischien dat ihattaren dacht slim te zijn en zijn centjes vantevoren wilde hebben, ongeacht wat. Om daarna weer op de oude voet verder te gaan. Maar die Turken zijn natuurlijk ook niet dom. Die hebben ook meegekregen over zijn gedrag. Zullen heus wel in het contract dingen hebben opgenomen om zichzelf te beschermen. Tegen niet zozeer een sportieve fiasco, maar wel tegen een financiële fiasco.

Iedereen die nog laatste greintje hoop had dat mootje nog een serieuze carrière zou hebben .
Zal dat nu wel loslaten.
Dit gaat niet meer goedkomen.
Laatste serieuze wedstrijd op echt topniveau is van ihattaren is al 2 jaar geleden.
Zolang zonder wedstrijden in de benen is funest voor de ontwikkeling van een jong talent.
Denk dat hij nu moet gaan denken aan de zandbak. Saudi-Arabië ,dubai ,qatar.
Waar hij nog een beetje geld kan verdienen.
En mischien maar op 20% van zijn kunnen te hoeft presteren.

Dat die kerel überhaupt eisen gaat stellen na alles wat hij heeft gedaan haha. Hij mag god op blote knieën bedanken dat er nog een club kwam voor hem. En dan gaat hij dus eisen stellen die veel te veel zijn voor deze club. Gaat vast niet alleen over financiën nee. Denk ook over hoe de club wil dat hij fit zou worden en dat is vast teveel voor Ihattaren als je de afgelopen jaren ziet. Ihattaren kan totaal niet leven als een profvoetballer en wil eten wat die wil terwijl dat niet kan als voetballer zijnde. Ook heb je een bepaalde discipline nodig zoals elke dag op de training komen. Dat is al teveel voor Ihattaren…

Ik zou eerst een intelligentietest door zo een speler laten doen. Maar eigenlijk laat hij wel zien hoe makkelijk geld verdienen is in de voetballerij. Dit laat ook zien hoe losgeslagen de salarissen wel niet zijn. Maar dat is amusement, vergaande amusement zelfs.

Berichten vanuit Samsun zijn anders: hij en zn vrouw/vriendin hadden eisen mbt woonruimte (permanent?) in Istanbul. Ploegen buiten Istanbul laten de nieuwe speler en zijn partner voornamelijk eerst Istanbul zien, als zij vervolgens doorvliegen naar samsun in dit geval kan het contrast erg groot zijn

4 augustus 2023 om 08:06

Nu is m’n Turkse topografie niet geweldig, dus even opgezocht nav jouw bericht. Samsun is 8 uur rijden vanuit Istanbul. Ik kan me goed voorstellen als club, dat je dat niet accepteert voor de speler als permanent verblijf. Dat is gewoon te ver.

Nou als ik hem zo in zijn joggingpak op het vliegveld aan zag komen dacht ik ook van die heeft 3 weken All inclusive in een resort in Turkije gezeten. Laten we eerlijk wezen hij ziet er niet uit als een sportman, is zeker niet afgetraind en kan me dan voorstellen dat hij niet door de sportkeuring heen komt want die is best pittig. Jammer van het talent maar ben bang dat die verloren gaat voor het voetbal als zovelen. Jongens met 50% minder talent maar 100% inzet komen verder. Daar ontbreekt het gewoon bij hem aan. Hij wil er niet voor gaan, niet het maximale eruit halen. Maar wel het leven lijden van een superprof, dat gaat een keer fout en dan is het moeilijk om er weer te komen. We hebben het bij meerdere jonge spelers gezien die ook voor het geld heb gingen en waar zij die nu……………

Hoe kan je het zo verpesten voor jezelf, je krijgt een kans die bijna niemand krijgt in profvoetballer zijn en veel verdienen( en hij heeft echt wel veel potentie) nog niet eens echt dik verdiend hebben en het nu al zo vergooien. Die gaat straks zo enorm veel spijt krijgen waardoor die efht in een zware depressie komt of ik de criminaliteit belandt. Dat zie je aan alles

Veel dommere spelers bestaan niet maar klaarblijkelijk ook nog steeds hele domme clubs, die met Ihattaren in zee willen gaan!

Ik dat meneer Ihataaren gewoon een jaartje of 10 in de bouw moet gaan werken.....lult hij wel anders....

het probleem met Chris Woerts is dat hij altijd 'iets' te zeggen moet hebben anders is hij niet interessant. Als hij niet met uitspraken of nieuws komt dan gaan ze hem pesten aan die tafel, dus verlaagd hij zich nu tot roddelen.

Ht was duidelijk dat die Turken door hadden dat hij overgewicht heeft. Die zijn niet gek, nu blijkt het probleem dus het terugkrabbelen vanwege het prestatiecontract te zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren