Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chinese clubs willen drietal weglokken bij Chelsea met bizarre bedragen’

Laatste update:
/

Clubs uit de Chinese Super League weten van geen ophouden. Oscar en Carlos Tevez lijken op weg naar China en nu kunnen ook John Obi Mikel, Cesc Fàbregas en John Terry hun loopbaan vervolgen in het Verre Oosten. De spelers van Chelsea lijken vooralsnog niet happig op de vermeende aanbiedingen.

De Daily Mail meldt vrijdag dat Guangzhou Evergrande, waar Luis Felipe Scolari trainer is, een oogje heeft op Fàbregas. De Spanjaard heeft het echter goed naar zijn zin bij Chelsea en komt genoeg aan spelen toe onder manager Antonio Conte. Met een doorlopend contract tot medio 2019 zit Fàbregas niet te wachten op een aanbieding uit China. Mikel lijkt wel open te staan voor een verhuizing naar China. Bij Shanghai SIPG zou hij 200.000 euro per week kunnen verdienen. De Nigeriaan heeft de aanbieding volgens London Evening Standard in overweging genomen.

John Terry kan de eerste Engelsman worden die gaat voetballen in de Chinese Super League. Bij Shanghai Shenhua kan de Chelsea-bankzitter volgens The Independent tussen de negen en veertien miljoen euro verdienen in één seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 december 2016 om 11:24

Dan mogen ze ook wel flink door kopen. Wereldwijd is het niveau om te janken. Ik zie los van de Zuid Amerikaanse clubs geen serieuze topclubs die hier verder aan mee kunnen doen.

Ik zou dan lekker een contract voor een jaar afsluiten en kijken hoe het bevalt. Ook Terry is gek als hij zo een aanbieding laat lopen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren