Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘China of de VS? Nee, ik heb zat geld, ik blijf lekker hier bij Ajax’

Laatste update:

Klaas-Jan Huntelaar is vandaag 37 jaar oud geworden. De spits wordt enorm gewaardeerd bij Ajax, waar hij met diverse aanvallers moet concurreren voor een basisplek. Jongelingen Brian Brobbey en Lassina Traoré zijn blij dat de veteraan nog altijd actief is in Amsterdam. "Wát een mentaliteit, wat een killer", zegt Brobbey op de site van Ajax over zijn vakcollega.

"Het eerste wat Klaas zei toen we elkaar voor het eerst zagen, was: Jij hoeft die gewichten toch niet te pakken, je bent al groot genoeg. Ik antwoordde dat ik nog lang niet groot genoeg was", lacht de achttienjarige spits, die aangeeft veel baat te hebben bij de adviezen van Huntelaar. Ook de inzet van de routinier blijft inspirerend, aldus Brobbey.

Samenvatting: Antony laat zich meteen gelden bij officieus debuut voor Ajax

"Vorig jaar, op trainingskamp in De Lutte zag ik Klaas-Jan sprinten tijdens de bosloop. Zelf kón ik niet meer, ik was kapot, maar hij ging gewoon door. Ik dacht: wauw, deze man is mentaal echt heel sterk. Ik zou wel vaker met hem willen praten daarover, over mentaliteit en je leven als voetballer buiten het voetbalveld", besluit de jonge aanvaller.

Ook Traoré is diep onder de indruk van zijn oudere collega. De aanvaller uit Burkina Faso zegt dat hij altijd bij Huntelaar terecht kan voor vragen en opmerkingen. "Als kleine jongen in Afrika had ik het nooit voor mogelijk gehouden dat ik later met Klaas-Jan op het veld zou staan. Ik leer veel van hem. Klaas-Jan is een direct persoon, recht voor zijn raap. Hij zegt weleens dingen die ik niet leuk vind om te horen. Uiteindelijk doet hij het om mij beter te maken."

Traoré omschrijft Huntelaar als een harde werker en een leraar. Een vertrek van 76-voudig Oranje-international uit Amsterdam naar een ver land gaat waarschijnlijk niet gebeuren, meent Traoré. "Ik vroeg hem laatst of hij een niet nog een jaar in China of de VS zou willen voetballen. Nee, ik heb zat geld, ik blijf lekker hier. Dat is echt een typisch antwoord voor Klaas-Jan. Ajax is zijn club."

Verwacht jij dat Klaas-Jan Huntelaar na komend seizoen stopt met profvoetbal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Je kan zien dat KJH heel zuinig op zijn lichaam is. Hij is nog steeds zeer goed afgetraind.

12 augustus 2020 om 19:20

Ben wel onder de indruk van HJH fitheid. Respect. Goed om deze speler op de bank te hebben. Denk wel dat Ajax Brobbey zo snel mogelijk bij het eerste moet halen. Zoals hij vorig seizoen in Jong speelde, denk ik dat hij inmiddels beter is dan Traore en Kjh. Begrijp niet wat er precies aan de hand is en waarom Ajax zo treuzelt. Brobbey is na Tadic onze beste nummer 9.

Toch diep onder de indruk van Kjh, op je 37e nog fit en scherp zijn voor Ajax 1. Ik hoop dat hij weer een geweldig seizoen draait, voor mij nu al een Ajax legende!

12 augustus 2020 om 16:38

Bij Ajax zijn de omstandigheden voor hem natuurlijk ook wel ideaal. Huntelaar heeft het nooit van z'n loopvermogen, snelheid, techniek enzovoort moeten hebben. Hij is een pure afmaker in de 16 en dan ga je als spits vaak wel lang mee als je altijd op de helft van de tegenstander speelt. Bij Schalke in de Bundesliga kon hij het namelijk allemaal niet meer belopen en het tempo werd 'm ook te hoog. Daarom verbaast het me dat mensen 'm weer in verband brengen met Oranje.

12 augustus 2020 om 16:51

Daarom verbaast het me dat mensen 'm weer in verband brengen met Oranje. -- heeft te maken met clubvoorkeur. Die zijn graag 'hun' spits spelen. Dit was hetzelfde met die discussie laatst tussen RVP en Huntelaar tijdens het Ek2012. Ajacieden vonden dat Huntelaar moest spelen, de rest RVP

12 augustus 2020 om 17:09

Ik ben geen Ajacied, en ik had met jou ook de discussie dat Huntelaar in 2012 verdiende om in de basis te spelen. Dus niet alle Ajacieden over een kam scheren. Wel grappig dat Huntelaar vaak wordt verweten dat hij een vervelende mentaliteit heeft, maar dit bewijst maar weer dat hij een prima gozert is. En dat hij ook de oorzaak is dat de groei van Dolberg stagneerde, dat kun je hem toch niet verwijten?

12 augustus 2020 om 17:10

Voor mij hoeft Huntelaar ook niet in Oranje. Maar op het moment dat hij regel matig speelde en scoorde sinds zijn terug keer was de gedachte ook niet heel raar voor een rol als pinch hitter in plaats van de Jong. In de basis heeft Huntelaar niets meer te zoeken, hij is altijd een afmaker geweest en niet iemand die zelf kansen creëerde, en doordat hij toch langzamer is geworden geld dat nu nog meer.ik zag hem om die reden eigenlijk ook niet naar Twente of Heerenveen gaan. Je hebt alleen nog iets aan Huntelaar wanneer je in en rond het strafschopgebied van de tegenstander speelt, maar daar laat hij wel zien dat hij nog dodelijk effectief kan zijn.

12 augustus 2020 om 17:27

@fcgrunn Huntelaar wordt ook ouder he. De Huntelaar van nu is niet dezelfde persoon als de Huntelaar van 2012. Door meerdere spelers uit de selectie van 2012 hebben toegegeven dat Huntelaar toen een vervelende mentaliteit had. Dat hij het later met Dolberg goed oppakt is alleen maar mooi voor Huntelaar. Dan heeft hij zich ontwikkeld op persoonlijk vlak. Over van Persie werd ook altijd gezegd dat het een straatschoffie was en nu is het een van de meest spontane, openminded, relaxte man die op TV komt

12 augustus 2020 om 19:26

Bij Schalke kunnen al jaren geen van de spelers het belopen.

12 augustus 2020 om 20:33

@gloryUnited - Er waren heel veel kwallen in het Nederlands elftal, mensen vonden Van Bommel geen aardige gast, Van der Vaart baalde steeds dat hij ernaast zat, Sneijder had vedettegedrag, en Van Persie ook. Met meerdere spelers bedoel je alleen Van der Vaart, Van Bommel en Sneijder? En het ging juist niet goed met Dolberg, want men verweet steeds Klaas-Jan dat hij de ontwikkeling van Dolberg stokte, wat echt een belachelijke argument is. Als je al bij 1 concurrent al bang begint te worden, laat dan staan als je bij een topclub speelt. Gelukkig doet Dolberg het niet onaardig bij Nice en zet hij hopelijk die lijn door, want het is een goeie jongen.

12 augustus 2020 om 21:35

@Sirius hoe kom je erbij dat hij het niet meer kon belopen bij Schalke? Laatste seizoen speelde hij 16 matches in de competitie en 5 Europees. Groot deel van het seizoen lag hij eruit met een blessure. Seizoen daarvoor gewoon 31 matches in de competitie. Hij is niet weggestuurd he. Hij wilde zelf graag terug naar Nederland. Bij Oranje zagen mensen seizoen 17/18 nog wel een bruikbare pinchitter in hem. Volgens mij claimde niemand dat hij basisspeler moet zijn. LdJ scoorde amper bij PSV en was wel Oranje speler

13 augustus 2020 om 11:28

Hoe kom je daar nou weer bij? Huntelaar was uitgerangeerd bij Schalke. Hij belandde op het tweede plan, tekende daardoor niet bij en mocht vertrekken.

Hij heeft ook 31 miljoen, dat is vrij veel geld ja haha. Erg slim met z’n geld om gegaan.

Huntelaar hoeft inderdaad helemaal niet naar die landen. Die heeft met zijn contract bij Ajax voor 4 miljoen per jaar al behoorlijk lekker geboerd in zijn nadagen. Na zijn carriere lekker een boederij kopen ergens in de achterhoek en daar zijn dagen slijten. Zie in Huntelaar geen trainer of analist.

12 augustus 2020 om 16:43

Ik zie Huntelaar wel als ideale spitsentrainer. Zeker als je hoort hoe goed hij is met de jonge jongens. Tel daarbij op dat Huntelaar heel bewust bezig is met z'n vak, lijkt mij dat ajax daar ook flink op in zal zetten.

12 augustus 2020 om 16:49

Misschien kan een spitsentrainer wel. Zeker in positie kiezen in Huntelaar een ster.

12 augustus 2020 om 17:44

Hoe weet jij dat hij 4 miljoen per jaar verdient? Waar heb je dat gelezen?

12 augustus 2020 om 18:11

Google. 3.6 miljoen per jaar. Maar denk dat met z’n recente verlenging het omlaag gegaan is

12 augustus 2020 om 18:57

zou wanbeleid zijn. Sowieso een backup speler meer dan 1m bieden is al wanbeleid, maar een backup speler in zn nadagen die bijtekent nog meer salaris bieden? Nee, geloof ik niet, kan niet.

12 augustus 2020 om 19:16

Meer dan de helft gaat naar de staat he.

Topper die Klaas Jan. ECht knap dat je nog zo gemotiveerd kan zijn na een mooie carrière. Vind het persoonlijk wel jammer dat hij niet naar twente of Heerenveen is gegaan als 1ste spits. Was leuk geweest om hem iedere week te zien spelen. Denk dat hij nu weinig gaat spelen bij Ajax maar goed ik kan het ergens ook wel begrijpen..

12 augustus 2020 om 16:49

Snap eerlijk gezegd niet waarom je clubs als twente en heerenveen noemt. Zie jij Huntelaar al een sprint van 50 meter trekken want twente en heerenveen spelen heel weinig op de helft van de tegenstander. Bij Ajax wacht hij rustig af op de kansen die komen in de 16.

13 augustus 2020 om 09:17

Staat letterlijk in mijn reactie, was leuk geweest om hem elke week te zien spelen. Bij Ajax speelt hij amper en als hij erin komt dan is de wedstrijd vaak al gespeeld of is de tegenstander moe gestreden..

Ik zie hem er zeker nog wel 20 in schieten als hij de vaste spits zou zijn dit seizoen (gaat natuurlijk niet gebeuren). Nog altijd fit, gretig en scherp voor de goal. Blijft een van mijn favoriete spitsen aller tijden!

Ik denk dat als je Huntelaar elke wedstrijd laat spelen in de Eredivisie hij er nog makkelijk 20 tot 25 inknalt.

Traore zou wel veel.kunnen opsteken van Hunterlaar hoe hij een bal goed en met overtuiging inschiet. Beide maakte tegen RKC een doelpunt een intikkertje, maar het verschil van binnen schieten was overduidelijk in het voordeel van Hunterlaar.
Brobbey heb ik nog weinig van gezien , dus daar heb ik geen beeld van . Maar Traore maakt nog geen overtuigende indruk.

Leading by example.. vaak toch ook wel de meest efficiënte manier om als routinier respect af te dwingen bij de talenten.

Hij moet lekker een jaartje blijven en dan daarna nog 2 seizoenen Heerenveen om die mooie club te helpen

12 augustus 2020 om 18:54

Poh dat zou mooi zijn hoor als ie nog even terug zou keren naar ScHeerenveen. Robben ook bij FcGroningen waar t allemaal begon. Full circle, altijd mooi wanneer dat gebeurt.

13 augustus 2020 om 10:49

Waarom zou Heerenveen fu;ll circle zijn voor Huntelaar? Dan moet ie daarna ook nog naar Agovv, de Graafschap en een wedstrijdje voor Psv? Gast moet dan doorgaan tot zijn 50ste! Ben blij dat hij nog bij Ajax zit. Prachtige speler om bij je club te hebben.

13 augustus 2020 om 12:50

Nouja, misschien omdat hij daar echt doorbrak? Je kunt natuurlijk wel verder gaan. Maar je snapt vast mijn insteek wel? Geniet van je middag nog ;-).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren