Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chery: ‘Velthuizen vroeg al voor de wedstrijd waarom ik dat steeds deed’

Laatste update:

FC Groningen bereikte zaterdagavond de finale van de play-offs door in Arnhem met 1-4 te winnen van Vitesse. Tjaronn Chery opende de score met een fraai afstandsschot en het was zeker niet de eerste keer dat de middenvelder een doelpunt tegen de Gelderlanders maakte. “Piet Velthuizen vroeg al voor de wedstrijd: ‘waarom doe je dat nou steeds’?”, glunderde Chery.

"De jongens zeiden al dat ik die bal van twintig of dertig meter moest schieten. Dat deed ik”, vertelde Chery aan FOX Sports. “Hij zat er lekker in. Guram Kashia liep een beetje achteruit, toen dacht ik: nu is het klaar, ik ga schieten. Ik raakte de bal goed en hij zat er lekker in.”

Het verbaasde Chery niet dat FC Groningen een prima partij speelde. “We waren tevreden over de uitslag van afgelopen woensdag, maar niet over het spel en wilden er vanavond (zaterdag, red.) met z’n allen voor gaan. Vitesse is een goede ploeg, maar je zag dat we met onze kwaliteiten daar goed onderuit kunnen voetballen."

Gaat FC Groningen Europa in?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Groningen heeft echt een leuk team. Als dit team bij elkaar blijft dan zullen ze zo voor plek 5 strijden volgend jaar. Alleen helaas gaat dat nooit gebeuren en dat heeft Ajax ook. De sterkhouders vertrekken altijd bij Ajax en moet je opnieuw beginnen.

Kostic zal ik graag bij Ajax willen zien. Wat een topper wordt dat zeg, hij speelt ook regelmatig rechts en zowel linksbuiten. Ik vind het een goede speler, altijd de volle 100% geven.

Cherry is ook een goede speler, fysiek sterk en laat zich niet gek maken door de tegenstander. Snap niet dat Twente hem liet gaan.

En Zivkovice wat een aankomende Eredivisie topscorer wordt dat zeg.

11 mei 2014 om 09:17

Vokgens mij kijk jij niet vaak naar wedstrijden van fc grunn, want chery een goede speler? Als je meerdere wedstrijden hebt gezien weet je dat hij de meeste wedstrijden niet eens een bal van 5 meter over de grond kan spelen

11 mei 2014 om 09:35

@maus,

Volgens mij kijk jij niet vaak naar groningen.

Cherry is een uitstekende speler zeker voor de fc. Maar niet om dit doelpunt of zijn scorens vermogen. Dit kan stukken beter.

Zijn kracht is het combinerend vermogen, creativiteit. Hij ziet het spel kan dit geweldig verleggen en uitstekende steekballen geven. Een topper voor fc groningen!!

11 mei 2014 om 09:43

Toch heeft Mausfr wel een punt. Chery wisselt sterke wedstrijden af met echt hele matige. Hij kaatst vaak slecht, draait heel vaak de verkeerde kant op, maar aan de andere kant is hij een uiterst nuttige schakel in de omschakeling. Hij komt vaak de bal halen, maar hier ligt eigenlijk zijn kracht niet. Hij moet lekker op het middenveld blijven spelen en van daaruit de aanval verzorgen. Vind hem in een 'controlerende/opbouwende' rol van achteruit nog te vaak de verkeerde keuzes maken. Maar voor ons is het verder een goede speler. Kan alleen nog stukken beter.

11 mei 2014 om 10:32

@sjonnie,

Nee die heeft die niet. Ik ben het met je eens dat cherry niet altijd hetzelfde niveau haalt maar hij verdient soms echt meer credits dan dat hij krijgt. Afgelopen match ook hij zet kostic en zivk alleen voor de keeper. Zivk verpruts de mogelijkheid anders had hij 2 assist en een goal. En dit gebeurt veel vaker.

Daarnaast vind ik dat cherry te vaak de bal moet "halen". Zoals tegen vitesse eerste helft moet hij keer op keer de bal halen omdat de bal niet naar voren komt. Op dat moment speelt hij niet in zijn kracht, maar doet hij dit om het team aan voetballen te laten komen. Vervolgens krijgt die kritiek omdat hij niet voorin staat. Deze man kan echt verschrikkelijk goed voetballen is DE verbinding tussen de aanval en verdediging.

Tot slot kan het zeker nog beter maar ik vind dat het echt een topper voor ons is. Over de verkeerde keuzes; hij legt risico in zijn spel. Dan gaat er veel vaker wat fout. Hetzelfde geld voor kostic. Hoe vaak hij zich vastloopt is ook niet normaal. Maar hij blijft het proberen en als het lukt.... Maar hij krijgt wel de credits.

11 mei 2014 om 09:33

Ik denk dat het team abaoluut niet uiteenvalt. Cherry net aangekocht bizot idem botteghin idem en ook nick van de velden. Als die weggaan is dat voor de absolute jackpot. Kappelhof en hateboer hebben net verlengd. Kostic zal ook duur zijn. Maar ia voor mij de enigw belangrijke pion die ik evt zou zien vertrekken.

Over Zivk. Hij is de perfecte counterspits voor fc. Straks heeft hij die ruimte niet meer dus toekomstig topscorer. Ik zie het als zomaar een kreet zonder argumentatie.

11 mei 2014 om 09:49

Geeft Kostiç altijd de volle 100%? Dacht dat het vooral in z'n eerste jaar bij Groningen best een lastig mannetje was. Wel een retegoede speler met enorm veel potentie!

11 mei 2014 om 10:04

Hij heeft wel vertrouwen nodig, ook in zichzelf. Als hij in het begin van de wedstrijd zijn mannetje niet voorbij komt wil hij nogal snel zijn hoofd naar beneden laten zakken. In de slechtere fase van dit seizoen (net na de winterstop) liep hij constant gefrustreerd op het veld, een periode waarin hij van mij ook wel naar de kant had mogen worden gehaald. Uiteindelijk heeft hij het vertrouwen van Van de Looi wel weer dubbel en dwars terugbetaald. Als hij een wedstrijd goed begint is hij vaak niet meer te houden. Daarnaast heeft hij echt een snoeihard schot. Kijk maar hoe hij goals tegen Psv, Ajax en Vitesse afmaakt, daar zit zoveel venijn in dat schot, dat is niet normaal meer. Ik hoop echt dat hij nog een seizoen bij Groningen blijft, denk dat mentaal een stap omhoog nog te ver gegrepen is voor hem. Hij is nog geen Tadic..

11 mei 2014 om 10:52

Maar het is ook een hele andere speler dan Tadiç, Tadiç is volgens mij veel creatiever terwijl Kostiç het meer van z'n actie en z'n shot moet hebben.

11 mei 2014 om 12:08

Kostic is ook een man van de actie, net als Tadic. Ik zie echt gelijkenissen tussen die 2, met als punt dat Kostic nog wat stappen te maken heeft.

11 mei 2014 om 12:24

Waarom weer over Ajax beginnen?? Gaat over Groningen

Persoonlijk hoop ik dat Groningen Europa in gaat. Leuk team dat vrij leuk voetbal speelt, maar tegelijkertijd ook ten alle tijden de controle houdt. Iets wat internationaal zeker van pas kan komen.

Ik kan mij nu al verheugen op het feest op de Grote Markt! AZ moet je kunnen winnen

11 mei 2014 om 11:39

Az is sws favoriet

11 mei 2014 om 11:49

Favoriet zegt niet zoveel in de play-offs. Vitesse was ook de favoriet. Na twee wedstrijden staat daar gewoon een dikke 5-1 voor ons. Wij zijn een hele lastige ploeg dus ik verwacht 2 hele spannende wedstrijden.

pietje liep achteruit en dan ben je als keeper al snel gezien..die bal was nooit onhoudbaar..

11 mei 2014 om 12:40

Zat wel een misselijk effect aan die bal... Leek alsof veel meer naar het midden vh doel schoot en toen daalde en draaide de bal vrij hard de hoek in. En dat zijn vrij lastige ballen voor een keeper en helemaal als er vrij hard word geschoten....

11 mei 2014 om 21:02

maar we hebben het hier toch niet over amateur keepers?

Vitesse zakt de laatste maanden ook echt in als een kaartenhuis. Van Groningen moet toch wel te winnen zijn? Blijkbaar zijn al die spelers niet echt bezig met Europees voetbal.

11 mei 2014 om 11:51

Van Groningen moet toch wel te winnen zijn? Zo makkelijk gaat dat blijkbaar niet. Wij hebben namelijk al 8 keer op rij gewonnen. Waarvan 3 keer tegen Vitesse en ook PSV hebben we verslagen. Ook in Amsterdam hebben we het Ajax aardig lastig gemaakt.

11 mei 2014 om 12:11

In het verleden behaalde resultaten is geen garantie voor de toekomst. AZ is doorgegaan ten koste van Heerenveen, de meerderheid had dát ook niet verwacht. Je moet de tegenstander niet onderschatten en met je hoofd al bij de Grote markt zitten, want de wedstrijden moeten nog wel gespeeld worden.

Maar begrijp mij niet verkeerd, ik hoop zeer zeker dat we er staan!!

12 mei 2014 om 12:33

Ik ga niet uit van een walk-over, maar Vitesse zou qua spelersmateriaal gewoon beter moeten zijn. Het feit dat dit niet het geval was, komt alleen maar ten goede van groningen.

Sorry maar ik vind deze play-off. maar niks

Het is toch raar dat iemand die hoog eindig geen Europees voetbal speelt terwijl iemand die net in het linker rijtje valt uit 2 wedstrijden een eigenlijke 5e plaats heeft weten te bemachtigen.

Maak de inzet dan leuker voor de nummer 5 en 6 en maak het moeilijker voor nummer 7 en 8. Leuk en aardig dat jullie nog een kans maken maar 5 en 6 hebben er meer recht op en dus moet die kans ook groter worden.

Een voorbeeld is 1 wedstrijd in plaats van 2 waarbij de thuisploegen nummer 5 en 6 zijn. Zo krijg je

1: een open en aantrekkelijke wedstrijd en
2: heeft de gene die hoger in de rang lijst staat een betere kans om dat ticket te pakken.

De manier waarom het nu gaat is gewoon niet eerlijk.

11 mei 2014 om 14:57

voor de nummer 8 is het al moeilijker, doordat zij tegen de nummer 5 moeten om uberhaupt de finale te halen

11 mei 2014 om 23:25

dat ze überhaupt nog kans maken is al mooi mee genomen, dus waarom nog meer voordeel?

Piet vraagt zich wel vaker af waarom ze op zijn doel schieten.
Hij raakt hier zo verward van,moet ik nou blijven staan of uitkomen.
En dat schieten van een afstand is ook niet leuk,ik heb tijd nodig om na
te denken wat ik moet doen.
Piet ga a.u.b. naar SCH dat is hoog genoeg voor je.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren