Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea troeft City af en legt miljoenen neer voor Braziliaans ‘monster’

Laatste update:

Chelsea gaat zich versterken met Andrey Santos, zo verzekert transfermarktexpert Fabrizio Romano. De achttienjarige middenvelder van Vasco da Gama zal binnen afzienbare tijd zijn handtekening zetten onder een contract op Stamford Bridge en komt voor circa twintig miljoen euro over. Daarmee troeft Chelsea onder meer Manchester City en Newcastle United af, die ook hengelden naar Santos' diensten.

Volgens Romano zijn Chelsea en Santos op een haar na rond over de persoonlijke voorwaarden. Vasco da Gama, dat uitkomt op het tweede niveau van Brazilië, zal zeventig procent van de transfersom opstrijken, terwijl de overige dertig procent naar het kamp-Santos gaat. De groeibriljant maakte in het seizoen 2020/21 zijn debuut voor Vasco, maar beleefde afgelopen jaargang zijn absolute doorbraak. In 33 Série B-optredens deed Santos acht doelpunten in de boeken noteren.

De international van Brazilië Onder 20 staat in eigen land bekend als groot talent. Oud-middenvelder Juninho, die tussen 1995 en 2001 en in 2013 zelf de clubkleuren van Vasco verdedigde, noemde Santos fysiek gezien al 'een monster'. Santos' speelstijl is enigszins vergelijkbaar met die van Sergio Busquets, gezien zijn tacklevaardigheid, vermogen om de defensie te lezen en continu druk te zetten. Eerstgenoemde neigt echter net iets meer naar een box-to-box-speler, ook omdat hij weet hoe hij zich moet gedragen rond de zestien.

De jeugdopleiding van Vasco da Gama bracht de afgelopen jaren al meerdere topspelers voort. Zo zetten Philippe Coutinho, Douglas Luiz (beiden Aston Villa) en Allan (Napoli) hun eerste stapjes al bij de club. Real Madrid verzekerde zich eerder deze maand al van de komst van een ander Braziliaans wonderkind. De Koninklijke zullen maximaal 72 miljoen euro betalen voor de zestienjarige Endrick, die zodra hij achttien wordt de overstap maakt naar het Santiago Bernabéu.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd of dit wat gaat worden. Volgens mij heeft Chelsea weinig succes met het halen, door laten groeien en uiteindelijk profijt hebben van Braziliaanse groeibriljantjes.. Piazon, Wallace, Kenedy en dan sla ik er vast hier en daar nog wat over. Oscar was de beste van allemaal, een groot talent dat we direct uit Brazilië overnamen, en ook hij was maar een matig succes. Hij had een enorme werklust en kreeg daarom uiteindelijk de voorkeur boven Mata op de 10 positie, maar hij heeft de hype nooit helemaal waar kunnen maken.

In 2013 hoopten we als fans dat MaZaCar voor Chelsea een ding zou worden, een voorloper op MSN of BBC, maar de afkorting is eigenlijk een afkorting geworden die gelijk staat aan verloren potentie…

22 december 2022 om 10:16

Mata, Oscar en...?

22 december 2022 om 10:20

Hazard.

22 december 2022 om 10:19



Nog nooit van Mazacar gehoord en dat zegt denk ik meteen genoeg. Oscar heb ik altijd ook een hype gevonden. Ganso had meer potentie en ik vind Paqueta van nu ook beter. Oscar werd gehyped op dat moment omdat er weinig aanwas op dat moment was qua middenvelders bij Brazilie. Logisch als je het tijdperk ervoor nog Ronaldinho en Kakã¡ had.

22 december 2022 om 10:49

Ook Ganso heeft natuurlijk weinig laten zien in Europa. Erg jammer, maar het zou inderdaad voor iedere generatie voetballers lastig zijn om net zo goed te worden als de lichting die voor ze zat en het WK won.

Dit zal wel een verhaaltje Kennedy worden, veronderstel ik? De zoveelste jonge speler die zich gaat begraven in het huurlingen leger van Chelsea... en zijn transfersom is niet van die grootorde dat Chelsea er wakker van gaat liggen als dit niks wordt. Want wat is 20 miljoen voor een PL club?

6 miljoen naar je familie, dat is nog eens save zetten

Ken de speler niet maar zal wel skillfull zijn. Oh en over city hoef je je geen zorgen te maken, die hebben al wat Braziliaantjes (Magno bij NewYork, Savio bij Troyes etc.) geparkeerd bij hun andere (sla..)clubjes. -_-

22 december 2022 om 10:53

En afgetroefd, dat is makkelijk geschreven. Interesse hebben in een speler hebben veel clubs, maar als er maar 1 bod is dan heb je niemand afgetroefd. Maar goed de journalisten hun niveau is zoals dat van het WK trok ook op niks.

Lijkt me uitgelezen mogelijkheid voor NLse clubs om samenwerking op te zetten en dergelijke talenten snelcursus Europees voetbal te geven? Zelf halen lukt nauwelijks meer (tenzij t gokjes zijn) Zelfs Ajax komt na intensief scouten bij Ocampos terecht als paniek move

Ken deze speler niet, maar denk sowieso dat Chelsea er beter aan doet om even geen transfers te doen. Afgelopen zomer heeft Boehly al idioot veel geld uitgeven en je bent nog slechter dan je vorig seizoen was. Eerst maar eens nadenken over welke kant je op wilt en dan eerst goed scouten en dan geld neertellen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren