Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea stelt bouw van stadion uit wegens ‘ongunstig investeringsklimaat’

Laatste update:

Chelsea stelt de bouw van het nieuwe stadion voorlopig uit. De Engelse topclub had al enige tijd groen licht voor de bouw van het nieuwe onderkomen, maar in een statement laten the Blues weten dat het ‘ongunstige investeringsklimaat’ ten grondslag ligt aan het besluit.

Het nieuwe onderkomen van Chelsea zou plaats bieden aan 60.000 toeschouwers, waarmee de aansluiting gevonden zou zijn met de andere Engelse topclubs. Het huidige Stamford Bridge biedt plaats aan 41.600 supporters. De verbouwing, die in totaal 582 miljoen euro zou gaan kosten, is nu dus uitgesteld. Chelsea laat verder weten dat het besluit voor onbepaalde tijd vast staat.

Het nieuws van Chelsea komt in dezelfde week als waarin bekend werd dat Roman Abramovich, sinds 2003 eigenaar van de club, de Israëlische nationaliteit heeft gekregen. De Engelse regering heeft laten weten dat de miljardair Engeland alleen in kan met een visum en niet mag werken in het land. Abramovich vroeg de Israëlische nationaliteit aan nadat hij er niet in slaagde zijn visum in Engeland te verlengen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slecht nieuws voor de club! Nu hebben Arsenal en ook Spurs vanaf volgend seizoen een stadion met een dubbele capaciteit van Stamford Bridge.. Dit is echt balen. Het bestuur en Abramovich zullen hier wel goed over nagedacht hebben, maar op deze manier loop je als Chelsea zijnde echt de boot mis... Stamford Bridge moet uitgebreid worden, met 42.000 man hebben we echt een bizar klein stadion voor zo’n grote club! Ik hoop dat we snel “goed” nieuws krijgen wat betreft de manager, want het lijkt nu al geen goede zomer te gaan worden! De contracten van Hazard en Courtois zijn nog niet verlengd en de gesprekken lopen niet goed, de concurrentie is al aan het versterken, Chelsea moet haasten anders krijgen we straks weer een seizoen waar de vijfde plek het hoogst haalbare is!

31 mei 2018 om 15:41

Ik weet niet waar jij hebt leren rekenen, maar 60-65 is niet het dubbele van 42.

31 mei 2018 om 16:20

Maar waarschijnlijk qua inkomsten wel. Die 60-65 zijn namelijk ook heel veel skyboxen en dergelijke. Die leveren per plaats toch heel wat meer op.

31 mei 2018 om 17:16

Maar daar heeft hij het toch niet over?

31 mei 2018 om 17:14

Misschien heel kritisch, maar heeft dit er niet mee te maken dat Abramovic loopt te klooien met zijn visa? Komt namelijk wel heel snel achter elkaar zo.

31 mei 2018 om 20:43

Dat zit er dik in, ik zou ook geen miljarden investeren in een club als je het land niet eens in mag!

Ik begrijp niet zo goed waarom abramovich niet mag werken als hij een visum krijgt. Hij werkt toch al jaren in engeland?

31 mei 2018 om 16:55

Theresa May heeft in het parlement gezegd dat de Britse regering de strijd aan wil gaan met al die corrupte Russiche zakenmannen die de Britse vastgoedmarkt gebruiken om hun corrupt geld wit te wassen. En zo kom je dus ook bij Abramovich.

Amateurs, Feyenoord kan er veel meer aan besteden. De grond in Rotterdam zal wel een stuk duurder zijn...

Gaat het hierbij dan om dat gekke bruine stadion wat er een tijdje geleden tevoorschijn kwam? Want als dat zo is mag je blij zijn haha. Vind stamford bridge echt een prschtig stadion alleen loopt de capaciteit wat achter op de ambities van de club. Iemand die chelsea volgt die me meer over dat nieuwe stadion kan vertellen?

31 mei 2018 om 17:02

Ik vraag me ook af of Stamford Bridge dan eventueel gesloopt zou worden. Hoop het niet want ik vind het een prachtig stadion, maar ik zie toch ook niet snel een andere club daar spelen, Stamford Bridge hoort toch wel bij Chelsea...

31 mei 2018 om 17:44

Nee het wordt meer een verbouwing maar er zal dan wel het een & ander worden afgebroken natuurlijk.

31 mei 2018 om 18:15

Het was weldegelijk de intentie om het hele stadion tot de laatste steen af te breken en een volledig nieuw stadion te bouwen..
Het speelveld zou zelfs 5 meter onder de rooilijn komen om zo minder hoog te moeten bouwen en minder schaduw te geven aan de huizen vlakbij.
Maar zoals gezegd gaan die plannen voorlopig de ijskast in.

31 mei 2018 om 17:46

Als je binnen in het stadion (wat er mooi uitziet) dan heb je ook het gevoel dat je in een stadion zit.
Maar als je de buitenkant ziet.. juist ja, ziet er niet uit. Lijkt net of in gebied bevind met alleen maar kantoren & zou, als je de buitenkant nooit hebt gezien nooit zeggen dat het een voetbal stadion is. 🤣

Tis overigens vervelend voor Chelsea dat het nog op zich laat wachten voor een moderne stadion. Het is toch wel tijd voor een verbetering.

De renovatie zou 582 miljoen kosten volgens de toen gemaakte plannen. Maar de markt is momenteel echt losgeslagen. Zou zomaar kunnen dat de 582 miljoen toen nu 700 miljoen is.

Ik weet dat diverse gemeente in het land de plannen inzake het (ver)bouwen van scholen, sporthallen en Mfa's met 2 jaar bevriezen totdat de markt weer tot rust is gekomen.

Kan Abramovic met de Israelische nationaliteit wel in Groot-Brittanië verblijven?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren