Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea stapt in en denkt aan gesprek met Barcelona over Song’

Laatste update:

West Ham United gaat Alex Song niet kopen van Barcelona, maar Chelsea doet dat mogelijk wel. Manager José Mourinho kan wel een verdedigende middenvelder gebruiken en denkt volgens het Spaanse Sport aan de 27-jarige Song. Die staat nog tot de zomer van 2017 op de loonlijst in Spanje, maar heeft daar geen toekomst meer.

/

In de zomer van 2012 vertrok Song van Arsenal naar Barcelona. Hij kwam tot veertig optredens in zijn eerste twee seizoenen, maar kreeg vervolgens van Luis Enrique te horen dat die hem niet nodig zou hebben. Daarop keerde Song op huurbasis terug naar Londen, om ditmaal voor West Ham United uit te komen. The Hammers zullen geen gebruikmaken van de optie, Song definitief aan zich te binden.

Chelsea wil graag in het gat stappen dat hun stadsgenoten openlaten en Song in de zomer aantrekken. Barcelona zou genoegen nemen met een transfersom van tien miljoen euro. José Mourinho vindt dat volgens Sport een schappelijk bedrag voor iemand met de ervaring van Song. Zelf betaalde Barcelona circa het dubbele voor de Kameroense middenvelder, die naar verluidt graag in Londen wil blijven wonen en spelen.

Zou Alex Song een versterking zijn voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop dat hij het niet doet, want straks belandt hij tussen de bank en basis. Hij moet naar een team gaan (of bij West Ham blijven) waar hij elke week kan spelen.

27 maart 2015 om 20:32

Wordt gewoon een vervanger van Mikel, Matic is onbetwist.

Zou een goeie back-up, heeft het altijd goed gedaan in de PL. Denk ook niet dat hij veel moet kosten. Ik zeg doen.

27 maart 2015 om 21:05

Helemaal mee eens, ik denk dat mourinho ook wel een goeie trainer voor song zal zijn. Doen!

28 maart 2015 om 00:15

En dan bankverwarmer worden denk niet dat hij daar trek in heeft. Hij gaat naar west ham vaste transfer

Vervanger van Mikel op de bank haha, maar dit kan wel eens serieus zijn.

27 maart 2015 om 20:32

Hahaha precies. Hij lijkt me nog zo dom ook om dat te doen.

27 maart 2015 om 20:51

Sagna deed het ook vrijwillig

27 maart 2015 om 21:04

Hij was al 31, maar ook niet zo slim.

27 maart 2015 om 22:27

Dom? Iets meer respect mag wel. Jij weet niet wat ijn kijk erop is. Als hij tevreden is over de rol die Mourinho voor hem in gedachten heeft, wie ben jij dan om hem dom te noemen.

Als Song het niveau van Arsenal weet te halen is het een prima versterking voor de breedte en een betrouwbare back up voor op het middenveld.

Weet iemand of een extra middenvelder niet op te vullen is met iemand uit de jeugd? Ik vind het altijd zo zonde dat Mourinho spelers als Adebayor, Essien etc. en nu misschien Song haalt als hij even te kort komt.

27 maart 2015 om 20:34

Als 27 jarige wil je toch geen back up zijn. Bij Barca was hij twee jaar lang een backup, nu speelt hij eindelijk en dan wordt hij weer een backup... Lekkere ambitie. Er zijn genoeg grote clubs waar hij gewoon bij de vaste elf zou staan.

Zou wel ideaal zijn als we Song kunnen ophalen voor een schijntje in de zomer. Dan kunnen we gelijk Mikel lozen en hebben we meteen een waardige back-up voor Matic omdat Song voetballend veel meer brengt vergeleken met Mikel.

Misschien een domme vraag, maar op welke positie speelt Ramires dan?
Ik dacht dat hij de backup was van Matic...

27 maart 2015 om 19:40

Ramires is dacht ik eerder een vleugelspeler, rechtsbuiten. Vooral als Mourinho achteruit wilt leunen heeft ie met Ramires een vooruit geschoven back.

27 maart 2015 om 19:45

Nee, Ramires is gewoon een centrale middenvelder die als back-up van Cesc fungeert maar de laatste tijd wat meer speelt dan eerder dit seizoen om het team meer balans te geven.

27 maart 2015 om 19:49

Oh oke. Maar daar is hij toch veel te beperkt voor? stond tegen psg dacht ik op 10.
Had constant balverlies in de kleine ruimte.
Vind m wel wat hebben door zn werkethiek, maar komt ie echt uit de verf in t centrum?

27 maart 2015 om 22:29

Hij staat ook niet op de 10 positie maar gewoon centraal op het middenveld. Een type yaya toure is het, maar dan in mindere maten.

27 maart 2015 om 19:46

Ramires speelt meestal als matic of fabregas gebleseerd zijn of als fabregas op de 10 speelt. Speelt soms ook als flankspeler maar daar heeft mourinho meerdere opties

Lekker bijbeen club spelen waar je in de basis speelt, want bij Chelsea wordt hij een back-up.

Bijzonder matige speler. Zal zeer weinig spelen bij Chelsea ga ik vanuit. Kan beter bij een club als west ham blijven

Nou ja als we kijken op de CDM positie bij Chelsea, zou t we een redelijke aankoop zijn. Matic is zowiezo een daarvan en naast hem is altijd een gapend gat: Fabregas kan niet verdedigen; van Ramires word je helemaal niet blij van en Mikel is te wisselvallig. Ben alleen bang dat ie net als Remy op ST als 3e keus komt.

Past prima in ons huidige spel. Kan verdedigend echt een wedstrijd voor je beslissing als hij zijn niveau van Arsenal weer weet te vinden. Daarnaast is hij voetballend een absolute meerwaarde. Hoop dat hij komt voor de breedte, want daar ontbreekt het dit seizoen aan. Mikel kan dan mooi vertrekken.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren