Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea shopt bij Inter en tilt transferuitgaven over 200 miljoen heen

Laatste update:

Cesare Casadei vervolgt zijn loopbaan bij Chelsea, zo maakt de Londense club vrijdag wereldkundig. De pas negentienjarige middenvelder is afkomstig van Internazionale en tekent op Stamford Bridge een contract voor maar liefst zes seizoenen. Voor Casadei is vijftien miljoen euro neergelegd door Chelsea, een bedrag dat door diverse bonussen nog eens met vijf miljoen euro kan oplopen.

Casadei is volgens Chelsea 'een complete middenvelder die zijn fysieke kracht goed weet te combineren met zijn technische vaardigheden'. Daarnaast staat de kersverse aanwinst van the Blues te boek als een middenvelder die graag in het strafschopgebied van de tegenstander verschijnt. Casadei trainde afgelopen seizoen geregeld mee met de hoofdmacht van Inter en trainer Simone Inzaghi nam hem in februari op in de wedstrijdselectie voor het duel met Sassuolo. Desondanks bleef speeltijd in het eerste elftal uit voor de jonge middenvelder.

"Cesare is een speler die we al langere tijd volgen en we vinden het geweldig dat hij nu voor Chelsea heeft gekozen", verklaart hoofd opleidingen Neil Bath vrijdag op de clubsite. "Hij zal in eerste instantie aansluiten bij het Onder 21-elftal. We hebben opnieuw een talentvolle speler tot onze beschikking die hopelijk op termijn zal doorbreken in de hoofdmacht van Chelsea."

Met de komst van Casadei tilt Chelsea de transferuitgaven van deze zomer net over de tweehonderd miljoen euro heen. Manager Thomas Tuchel wist in een eerder stadium voor vele miljoenen Raheem Sterling, Marc Cucurella, Kalidou Koulibaly, Carney Chukwuemeka en Gabriel Slonina naar West-Londen te halen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Deze gast heeft enkel en alleen nog maar in de jeugd gespeeld. Zo ontzettend knap dat inter er dan 20 mil voor vangt. Wel goede stats in de jeugd hoor; 30 G/A in 60 wedstrijden. Razend goed voor een middenvelder, Maar toch, blijft jeugd.

19 augustus 2022 om 17:57

Jammer dat hij geen kans krijgt. Al is het middenveld met Barella, Brozovic, Asslani, Hakan en Mkhitaryan wel heel druk bezet. Maar geef zo een jongen dan toch eerder de kans dan iemand als Mkhitaryan te halen denk ik dan.

Inter heeft 1 van de beste jeugdopleidingen van Italië maar jeugd breekt er de laatste jaren gewoon amper tot niet door bij inter zelf. Dimarco is een van de weinige en die heeft jaren moeten wachten.

19 augustus 2022 om 18:37

Zie je wel meer in Italie. Zaniolo is ook voor peanuts bij Milan vertrokken naar Roma geloof ik

19 augustus 2022 om 19:00

Ook bij Inter. Betrokken in de ruildeal van Nainngollan bij Roma. Slechtste deal in jaren van Inter.

19 augustus 2022 om 21:45

Naingollan was echt een baas met z’n kiezelharde schot en ninja tackle, maar z’n lifestyle heeft m opgebroken. Wat dat betreft was het een prima deal voor Roma alleen jammer dat zaniollo zo vaak geblesseerd is want dan was Dybala echt overbodig geweest die jongen kan zo lekker voetballen.

19 augustus 2022 om 18:03

Eerlijk gezegd vind ik het een prima gok van Chelsea. Het schijnt 1 van de grootste talenten te zijn uit de jeugd van Inter en met wat geluk heb je voor slechts 20 miljoen een koopje als Veratti binnengehaald. Mocht het tegenzitten dan betaal je 15 miljoen en kun je vast nog wel een deel van dit bedrag terugkrijgen met een verkoop.

19 augustus 2022 om 20:55

Dot is toch gewoon veel geld voor een speler die nog nooit met de grote jongen heeft mee gedaan? Daarnaast heb je zelf al grote talenten rond lopen die je niet tevreden kunt houden. Dan snap ik dit soort aankopen niet.

Prima investering in de jeugd, heel nuttig ook als we blijven weigeren om jeugdspelers een kans te geven.. Ik zou als ik Boehly was lekker mijn centen bewaren voor het eerste elftal, sinds Lampard weg is doen we niet meer aan jeugdspelers door laten breken.

19 augustus 2022 om 18:37

Chalobah heeft anders wel aardig wat minuten gemaakt onder Tuchel... verder is Broja ook in de selectie genomen. Conor Gallagher gaat dit seizoen heel wat minuten maken onder TT. Als Tuchel elk jaar 1 jeugd extra in zijn selectie opneemt is dat meer dan voldoende. We overdrijven echt teveel en slaan door dat Tuchel zogenaamd weigerd om jeugdspelers een kans te geven. Dit seizoen ga je weer 2 nieuwe jeugdspelers een kans zien krijgen (Gallagher en Broja) waar tegenover staat dat 1 jeugdspeler vertrekt (Chalobah).

19 augustus 2022 om 18:50

Chalobah heeft toch niet echt de kans gehad om zich te bewijzen? Datzelfde geldt voor Colwill. De enige waar ik echt van denk dat hij kansen gaat krijgen is Broja, en dat is erg afhankelijk van de komst van Aubameyang. Gallagher gaan we nu misschien zien, aangezien Kante voor de 300ste keer in de afgelopen 3 jaar een aantal weken geblesseerd aan de kant staat, maar daarna zal het wel weer matigjes worden met zijn speeltijd. Datzelfde heeft hij vorig seizoen gedaan met CHO: eerste drie maanden uit positie laten spelen en dan verbaasd doen als hij niet goed speelt.

19 augustus 2022 om 19:50

Chalobah heeft afgelopen seizoen in 31 wedstrijden 2338 minuten gemaakt wat gewoon aardig veel is. Colwill kon afgelopen seizoen geen minuten maken omdat hij verhuurd is, zelfde geldt voor dit seizoen wat niet eens een slechte beslissing is. Broja is gewoon 3e spits achter Auba en Havertz als Auba komt en anders gewoon 2e spits.. die gaat echt wel zijn minuten maken. CHO speelde gewoom belabberd in de minuten die hij kreeg en was veelvuldig geblesseerd waar die niet goed van hersteld is, dus begrijp TT zijn keuze wel... aan de andere kant, geen van de flankspelers draaide een goed seizoen. Dat betekend of dat jet systeem/tactiek de vleugelspelers niet ligt of ze brengen gewoon te weinig kwaliteit. Gallagher moet het juist hebben van zulke momenten zoals elke jeugdspeler, wanneer de vaste 11 geblesseerd is moet de jeugd er staan zoals Gallagher en RLC, het is nu aan hen om te laten zien dat TT op hen kan vertrouwen wanneer de vaste basis niet presteert of geblesseerd is zoals Reece en Mount dat hebben gedaan. Laat ze nu maar bewijzen (RLC, Gallagher, CHO en Broja) uit welke hout ze zijn gesneden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren