Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea ligt op koers voor ‘Grand Slam’: ‘Maar het wordt loodzwaar’

Laatste update:

Chelsea ligt nog altijd op koers voor het winnen van de quadruple (Premier League, Capital One Cup, FA Cup en Champions League) en Marcel Desailly geeft het team van José Mourinho een goede kans om alle mogelijke prijzen ook in de wacht te slepen. De 46-jarige oud-verdediger, die tussen 1998 en 2004 voor the Blues speelde, stelt dat zijn oude club zich echter niet moet verkijken op de FA Cup.

/

Manchester United won in 1999 de competitie, de beker én de Champions League, maar Chelsea zou die prestatie volgens Desailly moeten kunnen overtreffen. Dan moet men Watford, de tegenstander in de derde ronde van de FA Cup, zondag alleen niet onderschatten, zo betoogt Desailly in de Daily Mirror. “Die beker betekent zo veel voor alle andere clubs. Bij de FA Cup ben je ook erg afhankelijk van de loting. Het kan enorm zwaar worden.”

“Stel je voor dat je na een Champions League-wedstrijd midweeks op bezoek moet bij een van de big clubs van Engeland. En als je tegen een mindere ploeg speelt, kan het buitenshuis ook enorm lastig worden. Die ploegen geven namelijk alles en tonen een enorme vechtlust. De FA Cup is heel moeilijk om te winnen en ik kan het weten, omdat ik hem gewonnen heb. Als Chelsea de Grand Slam (quadruple, red.) wint, zal ik enorm blij zijn, maar het wordt enorm lastig.”

Denk jij dat Chelsea de quadruple wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

4 prijzen lijkt mij sterk, maar de drie prijzen in Engeland zijn te halen. Naar mijn mening de meest stabiele Engelse club op dit moment. Vooral de titel zou jammer zijn als ze dat mislopen. Heeft Mourinho, ondanks wat mensen over hem zeggen, het toch weer mooi voor elkaar met Chelsea.

4 januari 2015 om 11:42

Heeft een club dit ooit bereikt?

4 januari 2015 om 12:55

Is in Engeland nog nooit gebeurd, record in buitenland staat op naam van Barca geloof ik met 6 prijzen in 1 seizoen.

Champions league denk ik niet. En als aguero weer fit is, zal city nog weer sterker worden, terwijl ze zonder aguero al gelijkkwamen met Chelsea.

Ik moet het nog maar allemaal zien. Maar het lijkt me bijna onmogelijk

4 januari 2015 om 13:18

Ik schat Utd ook niet uit... Ook al zijn ze op een behoorlijke achterstand, ze spelen niet Europees en hebben een boel spelers die straks weer fit zijn..

4 januari 2015 om 13:40

Ik snap die logica niet? Aguero speelde tegen Chelsea gewoon mee hoor,

4 januari 2015 om 13:43

hij bedoelt dat City ook zonder Aguero instaat was om Chelsea in te halen in de pl

4 januari 2015 om 13:51

Dat dacht ik ook inderdaad maar dat is eigenlijkonvergelijkbaar. City heeft de laatste wedstrijden een ongelooflijk makkelijk programma gehad terwijl Chelsea juist een zware had. Tegen Sunderland thuis, Palace thuis en Leicester uit heb je echt geen Aguero nodig.

Het zouw mooi zijn als chelsea dat doet maar ik denk dat real madrid de campions leage wint maar de andere prijzen geloof ik wel

4 januari 2015 om 15:10

Bayern, Real, Barca en Chelsea zie ik aan kanshebbers voor de CL, de rest van de ploegen zouden hooguit in de halve finale kunnen komen dit jaar (PSG, City, Arsenal, Atletico, Dortmund, Juventus). Dus Chelsea heeft zeker mogelijkheden als iedereen in vorm is, dan kunnen ze van alle ploegen winnen. Courtois - Ivanovic - Cahill - Terry - Azpilicueta - Fabregas - Matic - Willian - Oscar - Hazard - Costa

5 januari 2015 om 02:40

Filipe Luis?

Zolang je meedoet is het mogelijk natuurlijk. Maar het wordt erg moeilijk. Daarvoor gaat Mourinho zijn bankzitters toch meer moeten betrekken. PSG is ook geen hapklare brok. Er zijn ook in de CL genoeg kandidaatwinnaars.
Toen Chelsea de CL won in 2012 hebben ze de competitie eigenlijk opgegeven en eindigde ze 6e. Daardoor hadden ze wel wat energie over voor de CL.

4 januari 2015 om 12:56

Het enige wat ze ook konden doen de puntverschil was te groot met top 3

Met clubs zoals Man City, Bayern, PSG en Real lijkt het me stug dat Chelsea de CL wint. Maar je weet maar nooit. Oranje heeft ook de 3e plaats weten te behalen op het WK.

4 januari 2015 om 14:26

Manchester City en PSG zie ik de Champions League niet winnen. Ik denk dat de grootste concurrenten Real, Bayern en Barça zijn.

Desalniettemin vind ik 'stug' wat overdreven. Het zou geen wereldwonder zijn als Chelsea de CL wint. Ze hebben veel geïnvesteerd en een goed team neergezet (al kunnen er nog wel een of twee posities beter worden) en dus mag er geoogst worden hopelijk. Daarbij hebben ze een supertrainer die perfect kan inspelen op de zwaktes van de tegenstander en ik denk dat Chelsea zeker Bayern en Barça beiden goed kan bespelen. Ik ben het meest bang voor Real wat dat betreft: die beheersen alle facetten van het voetbalspel. Ze kunnen countervoetbal spelen en achterover leunen, maar ook druk zetten en van daaruit hun spel spelen. Bayern en Barca zijn daarin eenzijdiger en nemen ongeacht alles het initiatief om de dominantste te zijn en het meest naar voren te spelen.

Ach, dit is onnodige druk opleggen en ik hoop dat de spelers van Chelsea zich hier niet mee bezig houden, al zag ik Matic er ook al over praten. Dit is ontzettend onwaarschijnlijk en Chelsea heeft de breedte niet in de selectie om dit te behalen. Gewoon concentreren op de komende wedstrijden en niet te ver vooruit kijken. Eerst was het dat ongeslagen de PL winnen verhaaltje, nu begint men weer over een eventuele quadruple. Ik ben al heel blij met één of twee prijzen (en dan het liefst geen Capital One Cup, want dat is niet meer dan een troostprijsje als je het mij vraagt). Er moet sowieso een prijs gehaald worden dit jaar.

4 januari 2015 om 17:21

als chelsea dit jaar geen 1 prijs wint ga ik mezelf echt slaan dan doet het teveel om mee te leven zoveel geld gebruikt eindelijk klaar en dan niet eens een prijs winnen ik ben blij als chelsea pl wint cl finale fa cup wint capital one cup boeit me niks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren