Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea laat selectie schrikken: ‘Ik ben erg verrast, ik wist het niet’

Laatste update:

Kurt Zouma is geschrokken van de mededeling van John Terry, dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Chelsea. De aanvoerder heeft laten weten dat hij geen nieuw contract aangeboden krijgt en collega-verdediger Zouma zou teleurgesteld zijn als de clubicoon inderdaad zou vertrekken.

/

“Ik ben erg verrast, ik wist het niet. We moeten nu afwachten wat John wil doen, want in mijn ogen kan hij nog wel één of twee jaar mee”, zegt de Frans international in gesprek met de London Evening Standard over zijn 35-jarige ploeggenoot. “Dit geeft hetzelfde gevoel als toen we Didier Drogba afgelopen zomer kwijtraakten”, doelt Zouma op het vertrek van de Ivoriaanse spits.

“Terry is een geweldige persoonlijkheid bij Chelsea. Als je zulke spelers verliest, zul je ze moeten vervangen. Maar ik zou niet weten hoe we John kunnen vervangen. Toch moeten we daarover nadenken. Al kan hij volgens mij nog zeker mee, hij zit nog op topniveau. Zijn prestaties zijn constant en hij heeft mij altijd ondersteund.” Chelsea heeft overigens al laten weten dat het nog niet zeker is dat Terry inderdaad bezig aan zijn laatste maanden bij de club.

Zou je het jammer vinden als John Terry inderdaad vertrekt bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke reactie van zouma. Volkomen gelijk, daarnaast weet hij als terry blijft dat hij niet altijd speelt

1 februari 2016 om 12:05

Hij zal niet altijd spelen, dat klopt. Maar hij zal wel een de meest kennisrijke verdedigers kwijtraken uit zijn naaste kring, Zouma kan nog zo ontzettend veel leren dat het voor hem (lijkt mij) het beste zou zijn om iets minder te spelen en wel veel te leren van Terry

1 februari 2016 om 12:24

Zouma speelt beter naast terry dan naast cahill want cahill is geen echte leider

1 februari 2016 om 13:07

ik vind het vooral prachtig omdat het toch concurrenten van elkaar zijn.

1 februari 2016 om 13:39

Ik denk dat Zouma met Terry meer kans op speeltijd heeft dan wanneer Terry echt weggaat. In dat geval heb je kans dat Chelsea een topverdediger terughaalt, terwij er nu een natuurlijke overgang plaats vindt.
Ik hoop voor Zouma dat Chelsea hem het vertrouwen geeft.

1 februari 2016 om 15:02

Dan gaan zijn kansen op minuten echt niet achteruit, aangezien hij op dit moment gewoon boven Cahill staat. Zouma doet het, zoals ik had verwacht, uitstekend bij Chelsea. Hij is een typische Chelsea verdediger in mijn ogen en zit daar prima op zijn plek.

Ik vind het erg jammer dat John Terry vertrekt, maar dat hoort er wel bij.
Hij is trouwens heel erg oud en ik snap natuurlijk ook na heel lang gespeeld te hebben voor Chelsea dat hij vertrekt.
Hopelijk gaat hij het goed hebben in de Mls.

Captain, Leader, Legend.

Ik kom woorden te kort om mijn bewondering voor hem uit te spreken.

1 februari 2016 om 14:51

Misschien kan Wayne Bridge je nog aanvullen betreft woorden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren