Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea laat mede dankzij vier goals van fenomeen Palmer niets heel van Everton

Laatste update:

Aan de hand van een weergaloze Cole Palmer, die vier keer scoorde, heeft Chelsea maandagavond weinig heel gelaten van Everton. Op Stamford Bridge waren the Blues met liefst 6-0 te sterk. Ondanks de zege blijft Chelsea op de negende plek in de Premier League staan. Everton staat zestiende en verkeert daarmee in degradatiegevaar.

Aan beide kanten stond er een voormalig PSV’er in de basis. Bij Chelsea was dat Noni Madueke, bij Everton Jarrad Branthwaite. Daarnaast begon Arnaut Danjuma op de bank bij de bezoekers.

Palmer was de grote man in de eerste helft: binnen dertig minuten had hij een hattrick te pakken. De 1-0 maakte de aanvallende middenvelder in de dertiende speelminuut. Na een fraaie dribbel kreeg hij de bal terug van Nicolas Jackson en schoot hij raak in de linkerbenedenhoek. De 2-0 viel vijf minuten later. Uit de rebound, na een redding van doelman Jordan Pickford, knikte Palmer zijn tweede van de avond binnen.

In de 29ste speelminuut ging Pickford in de fout. Hij speelde de bal in de voet bij Palmer, die vanaf circa 35 meter van het doel direct uithaalde. Het schot viel op heerlijke wijze binnen: 3-0. Palmer werd zo de eerste speler ooit die in zeven Premier League-duels op rij op Stamford Bridge scoorde.

Nadat een doelpunt van Everton-spits Beto was afgekeurd wegens buitenspel, maakte Jackson er vlak voor rust ook nog 4-0 van. Hij nam een hoge voorzet van Marc Cucurella knap aan en rondde uit de draai af.

Na een klein uur spelen kreeg Chelsea een penalty, en er ontstond onenigheid tussen Palmer, Madueke en Jackson over wie de strafschop zou nemen. Het werd uiteindelijk Palmer, die niet faalde: 5-0.

Daardoor gaat het 21-jarige talent nu samen met Erling Braut Haaland aan kop op de topscorerslijst van de Premier League: beiden scoorden twintig keer. Vlak voor tijd werd het ook nog 6-0 via invaller Alfie Gilchrist, die de bal hard uit de rebound binnenschoot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een aankoop zeg! City mist hem in principe niet maar poeh, wel eigen jeugd wat ze verkochten wat zó goed is..

15 april 2024 om 23:04

Inderdaad. Hun karma voor De Bruyne. Palmer living in their head rent free.

15 april 2024 om 23:09

Haha wat? City heeft Palmer echt nog geen minuut gemist toch?

15 april 2024 om 23:09

Wat heeft De Bruyne met karma te maken? Hij wilde spelen, wij hadden op dat moment 3 betere spelers op zijn potentiele plekken spelen, Chelsea verkocht hem en City pikte hem op in Duitsland. Alleen maar winnaars toch?

15 april 2024 om 23:09

Wat een gekke uitspraak. Palmer doet het nu goed bij Chelsea en ik weet zeker dat o.a. Foden heel blij voor hem is. Maar City staat op 1 en Chelsea op 8. Denk dat ze niet echt bezig zijn met een jongen die bij hun op de bank zat en ze de treble wonnen.

15 april 2024 om 23:15

@Ijsberg, knap. Zo te lezen ken jij Foden persoonlijk.

15 april 2024 om 23:19

Beetje inlezen en je weet dat de 2 goede vrienden zijn @Batranos

15 april 2024 om 23:53

Idd, en met de grote bak geld die ze voor De Bruyne en Lukaku vingen kocht Chelsea de spelers waar ze twee PL titels mee wonnen, erg veel spijt kan je dan niet hebben lijkt me.

16 april 2024 om 05:28

@Batranos, en dan wel denken te weten wat de club Man. City denkt? Beetje pot verwijt de ketel.

15 april 2024 om 23:10

Win je zo dik en dan je zie je nog hoe plastic dat elftal en die club is. Alles rond dat panalty moment maakt dat duidelijk. Gunnen elkaar niks. Staat geen elftal. Geen team. Palmer wel top uiteraard

15 april 2024 om 23:33

Wat een lulkoek, zei je dat ook toen Drogba, Lampard en Terry er speelden?

15 april 2024 om 23:41

Lampard, terry, clubiconen die voorop gingen in de strijd en boegbeelden voor de club. Je gaat zulke spelers vergelijken met die prutsers die er nu spelen ?

16 april 2024 om 00:03

Haha wel heeel overdreven.. zijn welgeteld twee spelers die gek deden. En een ervan die het heel bont maakte door niet mee te juichen. Hoezo van mug olifant maken.

16 april 2024 om 09:05

Je mist m’n punt, je noemt het een plastic club omdat men elkaar niks gunt. Was het ook een plastic club toen Terry, Drogba en Lampard er speelden of veranderen clubs opeens als er iconen weg gaan?

16 april 2024 om 08:55

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar was het ook de perfecte hattrick? Lees dat hij 2 keer binnenschoot en 1 keer kopte. Als hij 1 keer met links en een keer met rechts en het hoofd heeft gescoord.

16 april 2024 om 09:03

Dat was het inderdaad.
De perfecte hattrick.

Palmer is echt de reden dat ik af en toe ook nog eens met plezier naar Chelsea kan kijken. Het is echt ongelooflijk wat hij dit seizoen laat zien. Ook buiten de goals, elk balcontact is gewoon genieten. Op het moment zit hij toch wel bij de top 3 (misschien 5) beste nummers ‘10’ ter wereld. En dat is knap als je ziet wat voor brandhout er om hem heen loopt. Echt Hazard 18-19 vibes geeft hij daarmee dit seizoen. Die eerste goal is ook weer echt van schandalige schoonheid.

Maar zelfs op zo’n mooie wedstrijddag was er ook weer een moment om te huilen: Jackson en Madueke bij het penalty-moment zijn echt exemplarisch voor het probleem binnen de club. Wat een ongelooflijke ego’s zijn het die puur voor eigen gewin spelen. Wanneer je teamgenoot alle penalty’s overtuigend scoort én topscorer van de PL kan worden proberen deze 2 het nog af te nemen. Zelfs nadat de aanvoerder ingrijpt blijven ze een minuut lang zielig doen en weigeren ze na de goal mee te juichen met hun teamgenoot. Echt, wat een verschrikkelijke einzelgängers.
Ook niet de eerste keer dat ze dit doen. Jackson deed het al eens toen Palmer diep in de blessuretijd bij een 3-4 achterstand tegen Manchester City de pingel ging nemen. Madueke deed het al laatst toen Palmer in de blessuretijd de penalty ging nemen bij 2-3 achterstand tegen Manchester United. Dit herhaaldelijke beschamende gedrag mag je Pochettino dus ook zeker aanrekenen, want ze blijven het maar doen. Dan weet je geen eenheid en duidelijkheid te creëren als coach.

15 april 2024 om 23:08

Het is wel erg druk bij Engeland met de kwaliteiten die ze op rechtsvoor en 10 hebben.
Bellingham zou eigenlijk gewoon naast Rice moeten spelen dan kunnen ze op 10 kiezen tussen Maddison Foden en Palmer. Op rechts zal Saka wel zeker zijn van zijn plek verwacht ik al zijn Palmer en Foden op die positie zeker niet minder dan Saka.

15 april 2024 om 23:34

Foden is van al die namen gewoon na Kane degene die je blindelings invult op het wedstrijd formulier hoor. Kan zelfs vanaf links spelen in een vrije rol. Saka rechts en Kane in de spits. Ik zou met de punt naar achter spelen (Rice) en dan Bellingham en Palmer als aanvallende middenvelders. Erg aanvallend maar als je zoveel geweld hebt gewoon altijd full pressure vooruit spelen en van eigen kracht uit gaan.

15 april 2024 om 23:57

In principe zijn Rice, Bellingham en Palmer wel het gedroomde middenveld van Engeland. Alle drie zijn in enorm goede vorm. Alleen zet je Palmer en Bellingham dan wel wat meer op plekken waar ze niet op hun best tot hun recht komen. Als ze dat op kunnen lossen met backs die niet te ver op komen zou het misschien wel kunnen. Anders gaat je totale balans eraan. Bellingham kan nog wel als ‘8’ kunnen spelen, bij Palmer twijfel ik daar aan. Die is echt wel meer een ‘10’, schaduwspits of buitenspeler.

16 april 2024 om 00:06

Ja, dit. Zou echt heerlijk zijn zo'n mid en aanval, alleen zie ik de bondscoach dat niet durfen helaas. Eigenlijk heeft Engeland nu een soort gouden generatie zoals Belgie dat ook had paar jaar geleden. Alleen mis je de kwaliteit achterin.

16 april 2024 om 00:32

Achterin heb je Shaw, Maguire, Stones en Walker, weinig landen met zo’n achterlinie hoor. Plus nog potentiele reserves als James, Trippier, White, Tomori, Alexander-Arnold en Chilwell, dan mag je niet klagen. Je kan denk ik alleen bij de keepers Pickford en Ramsdale wat vraagtekens zetten.

16 april 2024 om 07:14

Een middenveld met Rice en daarvoor Bellingham en TAA is beter en gebalanceerde.

15 april 2024 om 23:09

Eens, maar Mount werd ook omschreven als de nieuwe Lampard en dat is hem uiteindelijk ook niet geworden helaas. Laten we dus niet te hard van stapel lopen. Wel vind ik Palmer wel heel speciaal en dingen doen die Mount nooit gedaan heeft. Zijn techniek is in elk geval vele malen beter, hopelijk maakt Palmer zijn potentie wel maar.

Wat betreft Jackson, die zie ik liever verkocht worden. Ik vind hem een vervelend mannetje, en ookal speelt hij slecht zeer arrogant en egotistisch. Moet je nagaan als hij goed speelt hoe hij zich dan gaat gedragen. Ik denk niet dat je ook maar iets met een speler met zulk gedrag kan. 9 gele kaarten, altijd zeuren, penalty's opeisen en dat sus gebaartje maken als hij eens een keer een goal maakt nadat (terechte) kritiek op hem was.

15 april 2024 om 23:43

20 goals in de PL is sowieso al iets dat Mount nooit gehaald heeft

15 april 2024 om 23:58

Mount is pas 25, die is nog niet af te schrijven natuurlijk. Maar de concurrentie qua middenvelders is inmiddels echt moordend bij Engeland, ook een Maddison zou bij een Nederland of Italie basis staan, en is bij Engeland niet eens derde keus.

16 april 2024 om 04:38

Mount was ooit een seizoen lang degelijk, maar heeft verder nog nooit een fenomenaal niveau behaald.

16 april 2024 om 09:49

Heeft wel een winnende assist in een CL finale, das voor mij wel vrij fenomenaal. Dat hij daarna is weggezakt doet daar weinig aan af, die campagne waren hij en Kante gewoon echt goed.

Wat is die Jackson een nare vent. 6-0 overwinning, persoonlijk een goal en een assist en nog loopt hij zuur het veld af omdat hij die penalty niet mocht nemen.

15 april 2024 om 23:20

En dan een idiote trainer die beide er niet meteen afhaalt.

16 april 2024 om 09:50

Uiteindelijk heeft ie ze wel beide gewisseld. Madueke die dan nog staat te smeken om te blijven staan. Krijg echt nare kriebels van die vent. Met zijn kauwgompje en blik alsof het hem allemaal maar weinig kan boeien. Ik zou hem niet missen.

16 april 2024 om 11:38

Ja maar enige tijd later, had echt een gemakkelijk een statement kunnen maken. Het stond al 4-0 en de penalty moest nog getrapt worden

16 april 2024 om 00:09

Ja, inderdaad. Vooral van Jackson, dat die ook weigerde om Palmer te feliciteren wtf dan ben je echt een kleuter. Maar poch is te zwak, zou hem meteen wisselen voor Deivid. Vond zoals altijd dat die overdreven lang wacht met wisselen, en wat jeugd erin gooit. En dan gaat die opeens met 2 links backs spelen?! Ben je toch ook niet lekker... en laat je Silva 90min vol maken...

Abnormaal wat Palmer laat zien. Zijn eerste seizoen op het hoogste niveau als basisspeler en gelijk betrokken bij 29 goals in een elftal dat heel erg zoekende is. Draagt het team met zijn goals, assists maar ook met zijn spel.

Helaas werd de wedstrijd een beetje verpest door 2 idioten genaamd Madueke en Jackson. Vraag me af waar die met hun hoofd zaten. En dit is niet de eerste keer dat dit bij de penalties is voorgekomen. Sterling al 2x en Madueke tegen United. Laatstgenoemde ging ook gelijk de kleedkamer in na zijn wissel. Poch moet gewoon een lijstje maken.

Gelukkig maakte Gilchrist nog een goaltje. De emotie bij hem was mooi om te zien. Vond ik misschien wel het mooiste moment van de avond.

Ondanks een hele mooi 6-0 op het scorebord vond ik niet dat Chelsea heel speciaal speelde. Een compliment is dan wel op zijn plaats, want je ziet toch dat men een stuk klinischer is dan aan het begin van het seizoen. In principe hebben een aantal spelers echt enorm goed gespeeld. Palmer was natuurlijk de Heere Jezus in voetbalvorm gegoten en ook Caicedo speelde een hele goede wedstrijd. Ik heb genoten van de passie van Gilchrist na zijn doelpunt!

Maar dan dat idiote moment rondom de penalty. Waar halen Jackson en Madueke, twee absolute nobody's, het gore lef vandaan om zo'n kabaal te maken over de te nemen strafschop? Allereerst zetten ze zichzelf gigantisch voor l*l, ze zetten Pochettino voor l*l maar nog erger ze zetten de club voor l*l! In wat voor klimaat is het mogelijk dat spelers denken dat dit soort idiote taferelen ook maar een beetje acceptabel zijn? Ik vind het schandalig dat er spelers rondlopen die dit soort bullshit durven uit te halen. Ook dit zet weer een enorm negatieve spotlight op het presteren van Pochettino. Hij heeft of zijn spelers niet in de hand of hij is niet duidelijk over wie de penalty's mogen nemen. Hoe je het ook wendt of keert: Pochettino komt in mijn ogen beschadigd uit een 6-0 overwinning!

15 april 2024 om 23:15

Maak je niet zo druk joh..

15 april 2024 om 23:18

Nee dank je. Zodra we een penalty krijgen weet je dat je dit gelazer gaat krijgen. Dit hoort niet als je als team samen vecht voor het beste resultaat.

15 april 2024 om 23:59

Ach, je bent als Chelsea fan inmiddels wel wat gewend, met een keeper die weigerde om gewisseld te worden

16 april 2024 om 00:27

Het blijft een vreemd idee dat we zelfs na een complete bestuursovername, 45 nieuwe spelers en een nieuwe manager nog steeds problemen hebben met het idee van ‘player power’.. Pochettino heeft nu wel toegezegd dat hij de eerst volgende speler die de bal van Palmer af probeert te pakken er meteen afhaalt.

16 april 2024 om 00:38

Zo raar is het niet, als het slecht gaat, dan krijg je overal opstootjes. Als je wint is iedereen vrienden.

Palmer 20 goals wie had dat verwacht.
Blij voor Gilchrist met zijn goal wat en vreugde voor die jongen als je je eerste maakt voor Chelsea.
Madueke & Jackson wat stel klein kinderen met die penalty goed opgelost van Gallagher.
Mudryk zwakke wedstrijd gaat hem niet worden.

Mooi seizoen voor Cole Palmer. Heb deze wedstrijd niet bekeken maar de snelste hattrick ooit. Ik ben benieuwd waar het eindigt.

15 april 2024 om 23:30

Snelste hatrick voor Chelsea ooit.
Maar inderdaad wel een fantastisch seizoen in persoonlijk opzicht voor palmer

Cole Palmer heeft echt een bizar seizoen bij zo'n zwak Chelsea dit seizoen. Is gewoon gedeeld topscorer met 20 goals samen met Haaland. Ook al neemt hij veel penalty's, hij scoort ze gewoon wel allemaal. Dat is ook wel mooi om in je team te zetten.

Jackson en Madueke de rest van het seizoen niet meer opstellen. Een prachtige 6-0 overwinning van je club verpesten met zulks egoïstisch gedrag. Beschamende vertoning van deze twee.

15 april 2024 om 23:23

Klopt bizar eigenlijk. Iedereen daar zou moeten weten dat Cole Palmer de eerste penaltynemer is. Hij staat bovenaan de hiã«rarchie. Snap niet waarom die twee dan de bal opeisen en gaan ruziã«n erover. Als ze enige discipline hadden dan geef je die bal gelijk aan Palmer. Ik vind het mooi dat Palmer dat ook gewoon deed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren