Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea laat Diego Costa en Matic thuis tijdens oefenstage

Laatste update:

Diego Costa en Nemanja Matic reizen niet met Chelsea mee naar het Verre Oosten, meldt Sky Sports. De club uit Londen heeft de aanvaller en middenvelder toestemming gegeven om thuis te blijven daar het tweetal dicht bij een vertrek is bij de regerend landskampioen.

De spelersgroep onder leiding van manager Antonio Conte vertrekt begin volgende week voor een oefenstage in achtereenvolgens China en Singapore, maar bij het begin zullen Diego Costa en Matic er dus niet bij zijn. De Braziliaanse Spanjaard staat in de nadrukkelijke belangstelling van Atlético Madrid terwijl Matic in beeld is bij Manchester United.

Diego Costa liet de training van maandag schieten om zijn transfer naar Atlético af te ronden, zo meldde de Daily Mail, en donderdag kwam Goal met het bericht dat Matic niet deelneemt aan de groepstraining omdat ook hij bezig is met een vertrek. Diego Costa en Matic speelden tot dusverre respectievelijk 120 en 154 wedstrijden voor the Blues.

Lucas Piazón
Chelsea heeft vrijdagavond via de officiële kanalen laten weten dat Lucas Piazón een nieuw tweejarig contract heeft getekend. De middenvelder annex aanvaller sluit komend seizoen echter niet aan bij het team van Antonio Conte, maar bij Fulham. De Braziliaan speelde eerder al op huurbasis voor the Cottagers en werd ook nog uitgeleend aan Reading, Eintracht Frankfurt, Vitesse en Málaga.

Denk jij dat Diego Costa en Nemanja Matic een transfer gaan maken deze zomer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat lijkt me niet meer dan logisch.. Volgens de berichten zitten ze allebei in de afrondende fase van hun transfers, dus dan kunnen ze zich daarop focussen en zich meteen aansluiten bij hun nieuwe clubs! Dat vind ik een logische stap van Chelsea.

Wat ik niet snap is dat ze een speler als Chalobah, die ongekend veel potentie heeft, lachend verkopen aan Watford (ongetwijfeld met een terugkoopclausule, maar toch...) en dan een speler als Piazon verlengen!! Piazon, die bij Fulham leuk mee gedaan heeft maar waar blijkbaar dus geen interesse voor is..

Ik vind het tot nu toe een transferperiode waar we bijzonder slecht lijken te komen en waar we echt een stap achteruit gegaan zijn. Vooral het vertrek van Costa zal een enorme aderlating zijn. Van de beloofde versterkingen is weinig tot niks terecht gekomen en de ideale opvolger van onze beste spits is zelfs naar een directe concurrent vertrokken! En waarom? Omdat Chelsea/technisch Directeur Emenalo zat te slapen?! We zouden hoge ogen gaan gooien in de Champions League, maar op dit moment zie ik daar weinig van terecht komen!

Die Emenalo heeft zijn kans echt verpest in mijn ogen, ik snap niet waarom Abramovich nog vasthoudt aan die man.. Hij is uiteraard ook een groot onderdeel geweest van het fiasco-seizoen van '15-'16!! Als we zo doorgaan dan wordt voor iedereen in Europa duidelijk dat wij een Edje Woodward 2.0 hebben, en dan kan je helemaal je lol op...

14 juli 2017 om 19:40

Ik snap eerlijk gezegd niet waarom Matic niet gewoon behouden wordt. Gewoon een uitstekende speler die altijd prima speelt. Hij kan altijd over een half jaar nog verkocht worden als Bakayoko hem echt uit de basis heeft gespeeld. Nu loop je alleen maar extra risico.

Het wordt ook tijd dat Emenalo vervangen wordt voor iemand die wel verstand heeft van een rol als technisch directeur. Ik vermoed steeds meer dat de transfer van Alex Sandro inmiddels van de baan is. Terwijl je met direct een goed bod, de speler waarschijn allang had kunnen binnenhalen. Qua Lukaku ben ik niet heel getreurd. Had het mooi gevonden wanneer hij terug kwam, maar met Morata, Auba en Belotti kan er nog wel een top spits aangetrokken worden.

Tot nu toe vind ik dat er "prima" werk verricht is. achterin is het vertrek van Terry, begovic etc. opgevangen met degelijke transfers. Maar het wordt inmiddels toch wel tijd voor echte versterking. Op peil houden van de selectie is niet de doelstelling, de selectie naar een hoger niveau tillen moet het doel zijn.

14 juli 2017 om 19:55

Ik begreep de transfer van Matic volkomen, totdat we daarna Chalobah verkochten én Ruben Loftus-Cheeck verhuurde! Nu is het vragen om problemen en zitten we weer erg dun in de spoeling!

De vraag is natuurlijk welke van deze spitsen echt haalbaar is en nog belangrijker of ze net zo goed spelen in de Premier League als dat Costa en Lukaku dat doen! In mijn ogen is Morata nu de favoriet, maar dat is persoonlijk.

Ik vind niet dat er goed werk verricht is. Begovich en Willy zijn in mijn ogen niet gelijkwaardig en we zijn echt achteruit gegaan in onze tweede keuze. Met het vertrek van Ake en Terry vind ik dat we niet goed gehandeld hebben, door Rudiger te kopen. Ake verkopen om Rudiger te kopen vind ik een slechte gang van zaken en zeker geen vooruitgang. Ondertussen is ook onze jeugdopleiding voor de grootste talenten niks meer dan een melkkoe geworden en dat kan nooit de bedoeling zijn?!

Met je laatste zin ben ik het volledig eens en daarom hoop ik dat Abramovich binnenkort het licht ziet en die pannenkoek Emenalo ontslaat! Laat Marina Granovskaia lekker de transfers regelen op voorspraak van de trainer! Dan zul je zien hoe snel Conte een Champions League naar Londen meebrengt!

We kunnen het ons niet veroorloven om nu achter te raken op Spurs, en Arsenal weer dichterbij te laten komen! Als we het stadion helemaal gaan verbouwen kan het zijn dat de hand op de knip gehouden wordt en dan ben je weer jaren bezig om die schade te verhelpen!

14 juli 2017 om 20:12

Natuurlijk is Willy geen Begovich, maar het is ook niet erg normaal om keepers als Cech en Begovic als tweede keepers te hebben. Dus kan dat nou niet echt als slecht werk zien.

Ake is inderdaad van een prima niveau, maar met Azpil ook al in het team krijg je het wel erg lastig achterin tegen kopsterke spitsen. Dan is Luiz de enige die de ballen kan wegkoppen. Verder heb je ook niet de ruimte om drie talenten voldoende speeltijd te geven. Dus Zouma verhuren, Rudiger erin zetten in plaats van Cahil.. en gedurende het seizoen speelt Christensen hopelijk Rudiger uit de basis.

Ik wil het geen fantastisch werk noemen, maar wel gewoon prima. Zo houd je het elftal toch op hetzelfde niveau. Maar goed het zijn ook geen versterkingen in mijn ogen, meer toekomstgerichte aanvullingen.

De jeugdopleiding tjah.. ben het daarover wel met je eens. Maar aan de andere kant wat eruit komt is vaak ook nog niet klaar om mee te vechten om de titel. Ze maar een paar jaar verhuren in de Premier League of verkopen met terugkoopclausules is daarom ook een soort van logisch. Maar aan de andere kant roepen we het al jaren en elke keer gebeurd er weer niks. We zijn inmiddels net een buitenlands legioen met ook al vrijwel geen Engelse spelers..

14 juli 2017 om 20:27

Bakayoko zal binnen nu en 24u worden toegevoegd aan de selectie! Dat is toch weer een extra speler op het middenveld naast Kante en Fabre.

14 juli 2017 om 20:40

Cahill is in feite nog de enige Brit in dit elftal, en als we hem vervangen voor Rudiger dan houd je dus helemaal geen Engelsen meer over..

Wat je zegt over die keepers is natuurlijk wel waar uiteindelijk, maar het went zo snel hè als je twee van die toppers klaar hebt staan! Dat is in principe al bijna vier jaar zo!

Ik moet je heel eerlijk zeggen dat mijn frustratie eigenlijk puur door mijzelf komt. Ik had gehoopt dat we ons zouden kunnen stabiliseren met Conte als manager voor de aankomende jaren en ons zouden kunnen onderscheiden met de fantastische jeugdopleiding die we nu hebben! Chelsea heeft de mogelijkheid om over enkele jaren met 6/7 home-grown spelers te spelen, die potentie is er gewoon! Maar daarvoor is stabiliteit, lef en geduld nodig en dat lijken we gewoon niet te hebben.. Dat vind ik doodzonde, want onze jeugdelftallen spelen zo'n beetje het leukste voetbal van die jeugd Champions League's en ze winnen zo'n beetje jaarlijks elke prijs die los en vast zit in Engeland!

Ik hoop dat spelers als Loftus-Cheeck, Christensen of Tammy Abraham bij ons door kunnen breken. Zij zijn in mijn ogen de toekomst van het Chelsea waar Abramovich al sinds 2004 naar toe bouwt!

14 juli 2017 om 20:57

Ik ben het verder ook volledig met je eens hoor, de jeugdopleiding moet veel meer gebruikt worden. Ik erger me soms ook er erg aan. Dan sta je 3-0 voor en dan komt er nog steeds geen talent in etc...

Maar ik snap ook dat het lastig is om talenten toe te passen. Presteerde je niet dan lag je er als trainer vrijwel direct uit. En met al die wisselingen die het allemaal in andere talenten zien zitten werkt ook niet mee. Het is al minder erg geworden gelukkig.

Is er eindelijk enige stabiliteit, speel je geen Champions League. Oftewel, mist je een flink aantal wedstrijden in het seizoen waardoor je vrijwel niet hoefde te wisselen met basisspelers. Weer een verspild seizoen voor talenten..

Ik hoop dan ook dat komend seizoen Christensen ook echt kansen gaat krijgen. Hij hoort het niveau makkelijk aan te kunnen als hij voldoende speelritme krijgt. RLC is volgens mij al verhuurt, maar dat is in mijn ogen wel prima. Kansen op speeltijd zou hij anders toch vrij minimaal hebben door Fabregas, Kante en Bakayoko. Maar goed het blijft bij "hoop houden", zoals elk seizoen haha.

14 juli 2017 om 21:24

Ik sluit mij volledig bij jou aan... wat een drama deze transfer periode! Maak gebruik van je talenten en had 1/2 top aankopen gedaan zoals een Sandro of misschien zelfs Walker. Had Chalobah behouden en matic verkocht....

14 juli 2017 om 22:10

Kyle Walker was voor ons niet haalbaar geweest, daar ben ik heilig van overtuigd! Daarvoor is er veelteveel kwaad bloed tussen Daniel Levy en Chelsea haha!

Ik ben benieuwd of we nog wat van die Sandro gaan zien of dat we binnenkort een Italiaan uit de Serie A voorgeschoteld krijgen die het (hopelijk) net zo goed gaat doen als Alonso..

Zelf had ik Chalobah nooit verkocht, echt nooit. Daar heb ik echt 0,0 begrip voor.

14 juli 2017 om 22:22

Gelukkig wel met een terugkoop clausule, maar inderdaad, erg vreemde gang van zaken zeg... die Emenalo moet echt direct weg, wat een onbenul. Hij besteed al zijn tijd aan het verhuren en verkopen van talenten (en zelfs het verlengen van spelers die het nooit gaan redden), een prioriteit bij de jeugd was prima toen ie als scout werkte, maar nu komt het eerste team eerst en dan vooral het verbeteren ervan. Bakayoko had weken geleden al rond moeten zijn en ook Sandro had allang kunnen komen, vooral omdat Juve geïnteresseerd is in Matic. Ruildeal met max 30 miljoen erbij en je hebt em zo. Als Matic naar united gaat word ik echt gigantisch pissed, a) het is een speler die bijna altijd basis stond vorig seizoen en dus zeker een meerwaarde is voor United, b) hij is echt perfect om de Sandro deal rond te krijgen.

Zou me trouwens ook niks verbazen als Conte nog opstapt als dit zo door gaat, deed ie bij Juve ook omdat ie gefrustreerd was door het gebrek aan ambitie op de transfermarkt en ik zou het hem niet eens kwalijk nemen, zo triest is Chelsea bezig...
Sandro binnen een week kopen, anders is je kans echt verkeken. Daarnaast ook zsm Aube, Morata of Belotti kopen, want die wachten ook niet eeuwig..:

14 juli 2017 om 22:46

Ik ben erg blij om te lezen dat de medeBlues hier op de site er ook zo over denken.. Het zal je toch maar gebeuren dat die onbekwame, incompetente omhoog gevallen scout ons twee fantastische managers laat verliezen!! Eerst Mourinho en nu dan Conte?!

14 juli 2017 om 19:47

Emenalo vergelijken met Woodward is echt een belediging voor Woodward. Die man is gewoon een topper in wat hij doet. Hij haalt letterlijk elke speler die de coach wil hebben. Bij Chelsea is dat niet het geval. Mourinho kreeg in zijn laatste seizoen niet zijn gewenste versterkingen, Conte vorig jaar niet en dit seizoen moeten we het ook met B/C garnituur doen.

14 juli 2017 om 19:57

Nou, dat klopt natuurlijk niet. Woodward is vanaf 13-14 pas de eindverantwoordelijke en vanaf de eerste zomer na het vertrek van Ferguson hebben ze weinig van hun grootste targets echt gehaald! Denk maar terug aan Modric, Fabregas en Bale!

14 juli 2017 om 20:01

Van Gaal heeft zowat al zijn gewenste spelers en ook Mourinho krijgt elke speler die hij wilt. Alleen Moyes was wat ongelukkig

14 juli 2017 om 20:12

Nee toch? Van Gaal wilde Pedro, Muller, (ook weer) Bale, Strootman, Mats Hummels en die heeft hij allemaal niet gehad! Woodward is pas sinds Mourinho er is een beetje lekker op stoom, maar daarvoor was er voor zover ik weet ,en altijd gelezen heb, lang commentaar geweest op zijn functioneren!

14 juli 2017 om 20:21

Mja, United heeft mede door de Financial Fair Play gewoon veel meer geld te besteden. Ze hebben in die periode 75 miljoen betaald voor Di Maria, meer als 100 miljoen voor Pogba en nu 85 miljoen voor Lukaku. Tussendoor 35 miljoen voor Mata een kleine 60 miljoen voor Martial en ook Mkhytarian voor 40 miljoen gekocht en dan heb je nog Bailly. En dit allemaal zonder veel binnen te halen aan inkomende transfers buiten Di Maria die ze met verlies hebben verkocht. En dat allemaal op drie jaar tijd ongeveer

Dit maakt zijn job wel wat makkelijker. Dat zijn bedragen die wij niet op tafel kunnen leggen zonder meerdere spelers voor een groot bedrag te verkopen.

14 juli 2017 om 20:36

Blind, Di Maria, Depay, Schweinsteiger,romero en herrera volgens mij ook. Dat is toch best veel Er zullen vast ook wel spelers zijn die ze niet konden halen, maar als je zes spelers krijgt in twee jaar tijd dan heeft Woodward het prima gedaan. Conte heeft sinds zijn komst alleen maar 2e of 3e keus spelers gekregen. HIj wou Bonucci die konden we niet halen, maar Milan kan het blijkbaar wel. Hij wil Verratti maar Chelsea durft niet eens een poging te wagen. Hij wil Sandro maar die lijkt ook nog ver weg en het verhaal met Lukaku kennen we allemaal...

14 juli 2017 om 20:43

Dat klopt, wij hebben echt problemen door die Emenalo.. Dat is al zo sinds Mourinho terugkeerde in 2013. Ik snap echt niet wat Abramovich in die man ziet?

14 juli 2017 om 22:24

Misschien wel bang dat ie als racist te boek komt te staan? Altijd een risico als je een zwart persoon in een dergelijke functie ontslaat. Kan me oprecht geen enkele andere reden inbeelden, wat een afgrijselijk onbekwame man is dat zeg

14 juli 2017 om 22:36

Komt ook doordat ie gigantisch krenterig is, ik ben geen fan van Danilo maar het verschil tussen vraag en aanbod is 3 miljoen, betaal dat verschil gewoon... Bakayoko heeft ook zo lang geduurd om een geschil om 5 miljoen, betaal dat gewoon. Sandro was een verschil van 5-10 miljoen tov de vraagprijs, betaal dat nou ook gewoon. Ik snap dat je dan misschien 20 miljoen extra uitgeeft tov wat je wilt, maar je krijgt je spelers tenminste en daarnaast heb je snel alles op orde. Kun je daarna zo goedkoop mogelijk tweede garnituur gaan halen voor de bank, maar doe dat nou niet voor de basis als je vooruit wilt als club....

14 juli 2017 om 20:06

Nee, lijkt me niet! Chalobah had ook bij deze selectie aan kunnen sluiten en een rol van betekenis kunnen spelen. Piazon gaat dat nooit doen. Laat die Piazon lekker uit zijn comtract lopen en behoudt Chalobah is wat ik bedoel. De focus ligt zo op verkopen deze zomer dat ik een beetje bang begin te worden dat Abramovich zijn centen voor de verbouwing alvast terug wil verdienen ofzo.

Ik begrijp niet dat er van zoveel belangrijke spelers (voor de toekomst) afscheid wordt genomen, of geen ruimte in de selectie gemaakt wordt.

14 juli 2017 om 20:14

Chelsea had chalobah een contract verlenging aangeboden, omdat hij nog maar één jaar contract had. Hij koos uiteindelijk voor watford omdat conte hem niet kon verzekeren dat hij voldoende speeltijd zou krijgen. En weigerde daardoor het contract wat chelsea hem voorschotelde.

14 juli 2017 om 21:09

Er is volgens Sky geen terugkoopclausule bij Chalobah.

En qua aankopen is het misschien niet top, maar qua spelers verkopen is Chelsea echt bizar goed bezig de laatste jaren. Veel geld binnenhalen voor matige spelers is toch een kunst, in Engeland is spurs de enige andere club die dat doet.

Moses is in principe ook een Brit, dus als je Cahill laat gaan heb je er nog steeds een in je selectie.

Chelsea moet nog wel een aantal spelers permanent of tijdelijk laten vertrekken, denk aan Miazga, Kalas, Wallace, Hector, Omeruo, Kenedy of Baba, Nathan en Remy.

En je kan ook in plaats van miljoenen uit te geven Batsman een kans in de spits geven natuurlijk. Al lijkt me dat niet echt realistisch in het geval van Chelsea.

14 juli 2017 om 22:12

Ik weet ook nog niet zo goed wat ik van hem moet vinden.. Ik had hem vorig jaar eens twee wedstrijden gezien en was toen wel redelijk overtuigd, maar dit seizoen vond ik hem (in de potjes waarin hij mocht beginnen) lang niet altijd goed spelen.

Hij is uiteraard een optie, maar wel pas als mijn favoriet Morata geen optie meer is.

14 juli 2017 om 23:13

Batshuayi heeft het afgelopen seizoen gemiddeld elke 39 minuten een goal of assist gemaakt in de PL, absurd goed. Maar goed, wel zo weinig minuten gemaakt dat het erg lastig is om te zeggen of ie dat ook door kan trekken als eerste spits. Nu was het vaak tegen een vermoeide tegenstander, want hij kwam er voornamelijk in als de winst al binnen was

Matic? toch niet naar utd? waar is Chelsea nou allemaal mee bezig zeg.. je gaat utd dan niet sterker maken

Dan houden we weinig spelers over die centraal op het middenveld kunnen spelen. Kante, cesc en eventueel baker? En als bakayoko komt dan is het nogsteeds een beetje dun bezet voor die posities.

Hmm ben benieuwd naar Diego Costa! Ergens ga ik ervan uit dat ie spoedig bij ons zal spelen, maar het is nog niet rond.. Ben benieuwd! Met Costa en Griezmann hebben we wel een fijn duo voorin vanaf januari

14 juli 2017 om 20:13

Ja dat hebben jullie zeker! Ik hoop ook dat Costa voor jullie weer wat van dat Simeone-gif in jullie spel kan krijgen! Want ik vond het vorig seizoen bij tijd en wijlen erg lusteloos!

14 juli 2017 om 20:47

Ja ik ook. Gameiro viel natuurlijk ook tegen, dat speelt ook mee

Is het niet de bedoeling dat Chelsea deze zomer hun kampioen selectie behouden en versterken? nu dat ze europees ook spelen zullen er meerdere wedstrijden zijn.

14 juli 2017 om 22:26

Nee, kennelijk is het doel om min of meer gelijkwaardig te blijven en dan maar te hopen dat de rest niet beter wordt, en dan een kwartfinale CL proberen te halen. Onbegrijpelijk zeg deze zomer...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren