Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea in een zetel na puntverlies City tegen Nederlands getint Stoke

Laatste update:

Chelsea lijkt in een zetel richting het kampioenschap in de Premier League te gaan. The Blues wonnen eerder deze week bij West Ham United (1-2) en zagen woensdagavond naaste belager Manchester City zeer dure punten morsen in de titelrace. Het elftal van Josep Guardiola kwam in eigen huis niet voorbij Stoke City (0-0) en kijkt met nog twaalf competitiewedstrijden voor de boeg tegen een achterstand van liefst tien punten op Chelsea aan. City wacht nu bovendien en loodzware reeks met achtereenvolgens wedstrijden tegen Liverpool (thuis), Arsenal en Chelsea (beide uit).

City had het bijzonder lastig met Stoke, dat vijf van zijn laatste zes wedstrijden op vreemde verloor. De bezoekers, met Erik Pieters en Bruno Martins Indi in de basisopstelling en Ibrahim Afellay op de reservebank, hielden de ruimtes klein en bleven uiteindelijk vrij gemakkelijk op de been in het eerste bedrijf. City kwam nauwelijks tot uitgespeelde kansen en moest het vooral hebben van afstandspogingen, maar Stoke-doelman Lee Grant hield zijn doel schoon in de eerste 45 minuten.

Guardiola bracht tien minuten na de onderbreking David Silva binnen de lijnen en onder leiding van de Spaanse spelmaker maakten the Citizens jacht op de openingstreffer. Leroy Sané was na goed combinatiespel tussen Silva en Kevin De Bruyne dicht bij de 1-0, maar de poging van de Duitser scheerde rakelings over het doel van Grant. City had het vizier voorin niet op scherp staan en moest uiteindelijk genoegen nemen met een punt tegen Stoke, dat de laatste twintig minuten completeerde met Afellay in de ploeg.

Geeft Chelsea de koppositie dit seizoen nog uit handen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ook chelsea zal nog onverwacht puntenverlies lijden maar een punten kloof van 10 laat toch wel toe om redelijk optimistisch te zijn alhoewel het in voetbal snel kan veranderen .... maar toch

8 maart 2017 om 23:27

Chelsea is een machine en geeft dit niet meer weg.

Weet iemand waarom deze wedstrijd vandaag werd gespeeld?

Medelijden met de mensen die deze wedstrijd hebben gekeken ipv de CL

8 maart 2017 om 23:56

Nou ik heb de CL wedstrijd gekeken en het was pure tijd verspilling.

City speelt zonder Sterling en Silva een matige wedstrijd. Ik geloof dat ze in 2 weken tijd 6 wedstrijden spelen. En dat terwijl je elke wedstrijd alles moet geven. Nu is het waarschijnlijk wel klaar helaas. Straks dan nog een lastige periode tegemoet met Arsenal, Liverpool, Monaco en Chelsea. Erg jammer.

Huh? Kan iemand even uitleggen hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat City nu een wedstrijd meer heeft gespeeld dan United, terwijl de wedstrijd die United nog in de hand heeft tegen City gespeeld moet worden? Ook tegen Stoke kan die inhaalwedstrijd niet gespeeld worden want zij hebben er nu zelfs 1 meer dan City en de rest van de PL. Dit is echt heel vreemd geregeld door de FA.

9 maart 2017 om 00:46

weet alleen dat city chelsea manchester en arsenal zaterdag namens de fa cup spelen

9 maart 2017 om 01:09

Volgens mij was dit een vervroegde wedstrijd van City en Stoke. Waarschijnlijk vanwege de CL wedstrijd van City die ze nog moeten spelen.

Goed Nieuws , zit nu toch een gat van 4 wedstrijden, dat voelt goed aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren