Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea heeft ‘mindere spelers’: ‘Ik denk niet dat Conte dan weg moet’

Laatste update:

Komende dinsdag staan Chelsea en Barcelona tegenover elkaar in het kader van de achtste finale van de Champions League. De confrontatie tussen de twee Europese grootmachten betekent ook een duel tussen twee oud-werkgevers van Deco. De Portugees verwacht dat een uitschakeling van Chelsea niet betekent dat Antonio Conte het veld moet ruimen.

De Italiaanse manager van the Blues staat dit seizoen onder druk, omdat de goede prestaties van het afgelopen voetbaljaargang niet worden geëvenaard. Conte zou op de schopstoel zitten, waarbij onder meer Luis Enrique als opvolger wordt genoemd, maar Deco verwacht geen vertrek van Conte als Chelsea uitgeschakeld wordt: "Verliezen van Barcelona is geen ramp."

"Ik zit niet in de dagelijkse routine bij Chelsea, maar alle grote clubs leggen druk op de manager. Barcelona wordt een uitdaging. Natuurlijk wil Chelsea zich kwalificeren, maar ik denk niet dat Conte weg moet als dit niet gebeurt", vervolgt de voormalig international, die vooral het vertrek van Diego Costa en Nemanja Matic aanwijst als de reden dat Chelsea minder goed voor de dag komt.

"Het verlies van Diego Costa en Matic is groot, het waren twee hele belangrijke spelers. Ook al heeft Chelsea Álvaro Morata gehaald, is hij niet de vervanger van Diego. Er zijn mindere spelers. De wijze waarop Chelsea speelt… Ze kunnen het voetbal van vorig jaar niet meer nabootsen. Maar problemen zijn normaal. Als je niet wint en je doelstelling niet bereikt, krijg je het altijd moeilijk.”

Wie verwacht jij dat er verder gaat in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Conte zou wel z'n opstelling kunnen aanpassen. Hij speelt vrij laf vind ik de laatste tijd met z'n 3-5-2 of 3-4-3 met twee controllers. Conte zou gewoon 4-2-3-1 of 3-4-3 moeten spelen met onder andere Fabregas. Verder zou ik Luiz weer terugzetten als basisspeler bij Chelsea. Luiz vind ik een best matige verdediger, maar ik vind Luiz nog altijd beter Cahill en Rudiger. Om die reden lijkt me Luiz samen met Christensen en goed duo in hart van de defensie.

Hoe goed was Emerson eigenlijk op linksback tijdens de FA Cup tegen Hull? Ik heb die wedstrijd namelijk niet gezien. Aangezien Alonso geblesseerd is, lijkt me Emerson een logische 2e keus als linksback.

Ik zie Chelsea opzich wel kans maken tegen Barcelona, maar Barcelona is wel favoriet in mijn ogen. Ik schat de kansen op 65/35 in het voordeel van Barcelona om door te gaan.

Courtios
Azpilicueta
Christensen
Luiz
Emerson/Alon
Kante
Bakayo/Drink
Pedro/Willia
Fabregas
Hazard
Morata/Girou
19 februari 2018 om 14:54

Ik denk dat een 352 zou werken. Fabregas-Kante-WILLIAN. De rede dat ik Willian als middenvelder heb genoemd is, omdat hij de perfecte speler is om van 352 naar 343 te switchen. Goed in de counter. Als Willian ons laat switchen naar een 343 tijdens het aanvallen. Dit laat Hazard en Morata veel beter spelen, omdat ze dan niet naast elkaar hoeven te lopen. Wingbacks zullen dan meer in de aanval te vinden zijn en Fabregas kan strooien met zijn geweldige passes. Willian is ook nog in vorm, dus dit lijkt me al helemaal geweldig.

19 februari 2018 om 14:57

Rudiger is veel beter dan Luiz. Enige verschil is dat Luiz meer een leider is. Luiz als DM zou nog kunnen werken, maar ik heb liever Rudiger.

19 februari 2018 om 15:22

Is Luiz beter dan Bakayoko of Drinkwater als Cvm? Ik waag dat toch te betwijfelen. Net als ik het waag te betwijfelen dat Rudiger beter is dan Luiz. Rudiger maakt ook regelmatig fouten, zoals die eigen goal tegen Arsenal in League Cup. Gary Cahill is absoluut drama en zou in mijn ogen plaats moeten maken voor Zouma of een andere jeugdspeler.

19 februari 2018 om 15:25

Dat eigen doelpunt was niet eens Rudiger zijn fout, kon er niet veel aan doen. Speelt veel meer wedstrijden foutloos dan dat hij fouten maakt. Is ook snel. Dat hij het 1x verprutst tegen Arsenal betekent toch niet dat hij slecht is? Luiz heeft trouwens als DM gespeeld en speelde elke wedstrijd daar prima. Ik zie liever een 352 met: Courtois, Azpi, Christensen, Rudiger, Moses/Zappa, Willian, Kante, Fabregas, Emerson/Alonso, Hazard, Morata.

19 februari 2018 om 15:59

Emerson speelde leuk en frivool, je merkt dat hij een stuk bewegelijker is dan Alonso. Ik denk ook dat hij sneller is. Hij was vrij dreigend aan de linker kant had ook een assist op Giroud. Hij viel positief op maargoed dit was tegen Hull en die speelde heel zwak in de eerste helft. Verdedigend heb ik niet veel meer waargenomen van Emerson maar zn eerste optreden was zeker ruim voldoende imo.

19 februari 2018 om 16:03

Is ook teruggekomen van een zware blessure. Verwacht daarom dat het even duurt dat hij vaker mag starten.

Dat is Conte zijn eigen schuld. Laten dat nou precies 2 spelers (Costa & Matic) zijn die door hem zijn vertrokken. Chelsea heeft gwn een goede selectie, ongeveer gelijk niveau aan de concurrenten alleen ze presteren niet. Bakayoko is niet goed genoeg, vond Fabinho ook een stuk meer geschikt om de plek van Matic over te nemen. Morata is een goede spits maar ik ben persoonlijk geen fan van hem. Is geen echte topspeler zoals Costa. Hij heeft Michi ook weggestuurd en hij presteert gelijk bij Dortmund.

19 februari 2018 om 14:56

Costa en? Trouwens dat Costa weg is gegaan doet me niet zoveel. Vind Morata meer dan prima.

19 februari 2018 om 15:46

Morata kan veel beter combineren dan Costa. Zelfs Giroud kan echt geweldig combineren. Morata is nooit echt uit vorm geweest. Had een slechte wedstrijd en raakte daarna een maand geblesseerd. Is gelukkig weer terug en ik denk dat hij zal starten morgen.

19 februari 2018 om 16:15

Aah Morata is toch ook een drama in de combinatie? Vind hem maar net iets beter dan Lukaku op dat vlak eerlijk gezegd. Heeft wel een mooie dribbel, maar snel kaatsen is bijna altijd erg slordig bij hem vind ik

Een teletekst supporter is een beetje hetzelfde als een scorebordjournalist. Op teletekst kan (kon?) je alle uitslagen bekijken. Dat is iets Belgisch volgens mij

19 februari 2018 om 16:30

Hij is helemaal geen drama in de combinatie.. Hij combineert prima met Hazard, wat Costa niet altijd lukte.. Dat je geen wedstrijden kijkt maakt niks uit, maar dan kan je beter niks zeggen.

19 februari 2018 om 14:56

Matic is niet vertrokken voor Conte. Matic is vertrokken omdat, volgens Abramovic, het een financiele noodzaak is na komst Bakayoko. Conte was daar woest over en wilde Matic helemaal niet kwijt.

Chelsea koopt inderdaad wel veel net-niet-top spelers de laatste tijd hoor. Kanté was nog een sterke aankoop, maar als je ziet wat ze de laatste tijd halen: Bakayoko, Drinkwater, Barkley, Zappacosta, Emerson, Batshuayi, Giroud...
Dat is de categorie spelers waar je in Engeland voor een plek bij de eerste vier gaat, niet voor het kampioenschap.

Verliezen van Barca is idd geen ramp. Tegen een andere ploeg verliezen is ook geen ramp, dat hoort er nou eenmaal bij, maar de manier waarop is gewoon een schande. Zijn twee keer oprij zwaar vernederd door Watford en Bournemouth. Daarnaast is de opstelling waarmee Conte speelt ook beschamend. Je kan als topclub niet thuis wedstrijden beginnen met vaak maar twee aanvallende spelers. Conte lijkt ook niks te leren van zijn fouten en geeft alles de schuld behalve zichzelf. Dit seizoen wordt toch niks meer dus laat hem het maar afmaken en dan na het WK een vervanger aantrekken.

19 februari 2018 om 15:27

Het laatste wat Conte zal doen is naar 4 verdedigers switchen. Heeft trouwens 1x (Watford vgm) toegegeven dat hij fout zat. Op dit moment heb ik ook liever iemand anders, maar we zien wel wat er gebeurt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren