Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Chelsea heeft een lijst van clubs waarmee ze géén zaken willen doen’

Laatste update:

Chelsea heeft een groot aantal spelers verhuurd aan clubs binnen en buiten Engeland. In totaal verblijven liefst 38 man elders tijdens het seizoen 2016/17, om ervaring op te doen en later eventueel terug te keren op Stamford Bridge. Sommige clubs hebben meerdere spelers te leen gekregen van Chelsea, maar er zijn ook clubs die het sowieso niet hoeven te proberen bij the Blues.

/

Directeur Mark Ashton van Bristol City claimt dat Chelsea een speciale lijst heeft van clubs waarmee men géén zaken wil doen. Bristol City toonde belangstelling voor tiener Tammy Abraham, maar moest eerst een afspraak maken met de raad van bestuur om hen ervan te overtuigen dat de club goede bedoelingen had. Trainer Lee Johnson had op zijn beurt een speciaal onderhoud met technisch directeur Michael Emenalo.

“Aan het einde van vorig seizoen ging Lee naar het trainingscomplex van Chelsea en presenteerde hij zichzelf aan Michael Emenalo, terwijl ik naar Stamford Bridge toog en met de directie moest praten. Ze zeiden bij Chelsea dat ze eerder akkoorden hadden gesloten met Engelse clubs en dat die in hun ogen niet hadden gewerkt. Ze gaven me daarbij een lijst met clubs waarmee ze niet willen handelen”, vertelt Ashton in de Bristol Post.

“Ik vroeg ze of wij Tammy een seizoen mochten huren en of ze ons op basis daarvan konden beoordelen, niet op basis van onze woorden. Ik gaf aan dat we graag wilden laten zien waartoe we in staat zijn en dat we vervolgens een langetermijnrelatie op konden bouwen. Daarna regelden we het financiële deel en daarna moesten we wachten op Antonio Conte. Die was wel fan van hem, maar wij zijn blijven pushen en Tammy en zijn familie ook.”

In beeld: de 38 spelers die dit seizoen door Chelsea verhuurd zijn

Chelsea verhuurt op dit moment veel te veel spelers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Chelsea niet de enige is met zo'n lijst.

9 september 2016 om 10:39

Ik denk dat Ajax ook zo'n lijst heeft tegenwoordig ;p. Na de verkoop van Vermeer.

9 september 2016 om 10:46

Ik denk dat twee derde van de eredivisie juist zo'n lijst heeft, en Ajax staat daar met koeienletters bovenaan

9 september 2016 om 11:04

En toch huren veel clubs spelers van ajax? ;-)

9 september 2016 om 11:14

Ajax verkoopt spelers juist voor kleine bedragen aan Eredivisie clubs, zie bijvoorbeeld Becker voor 2 ton aan ADO deze zomer. Ook betaald Ajax volgens mij altijd wel vrij veel voor spelers van andere Nederlandse clubs. Ik denk dus niet dat clubs geen zaken willen doen met Ajax.

9 september 2016 om 11:21

Waarom? Ajax betaalt over het algemeen prima en is niet te beroerd om spelers die voor ajax net niet goed genoeg zijn voor een schappelijke prijs te laten gaan.

Zou graag je redenatie zien.

9 september 2016 om 11:50

Je zegt het goed, ze willen alleen zaken doen wanneer Ajax met een grote zak geld zwaait. Maar het liefst willen ze natuurlijk dat die 'jodenclub uit 020' ver weg van hun spelers vandaan blijft. Met name bij Vitesse zijn ze daar koning in, die verkopen nog liever een speler voor minder naar het buitenland. En speelde vorig seizoen alsnog bij een 'concurrent' maarja

9 september 2016 om 20:06

Zal ook wel te maken hebben met de slinkse handelswijzes van Ajax. Bijvoorbeeld naar een speler informeren vlak voordat Ajax speelt tegen de club die deze speler onder contract heeft. Dit soort streken maakt je niet geliefd bij andere clubs uit nl.

en wat is nou de strekking van dit verhaal? bristol heeft wel zaken met chelsea kunnen doen en steekt hiermee een waanzinnig grote dolk in de rug van chelsea? volgens mij snap ik ergens iets niet. is ashton nou helemaal gestoord door dit te zeggen of ben ik gek?

Zulke huurspelers vertegenwoordigen het kapitaal van, in dit geval, Chelsea. Vrij logisch dat er met een dergelijke lijst gewerkt wordt.

Heerlijke speler trouwens die Tammy Abraham. Hij doet het tot nu toe leuk bij Bristol City

Vind het niet vreemd als een club zo een lijst heeft. Je wilt natuurlijk wel dat je spelers zullen spelen en je hebt natuurlijk zo je voorkeuren waar ze spelen. Snap eigenlijk niet echt waarom dit verhaal hier staat?

Real en Barca hebben ook zo'n lijst, maar daar staat bij beiden maar 1 club op.

Is toch logisch, spelers zijn al lang geen mensen meer, in de ogen van zo'n club zijn het gewoon bedragen, deze kunnen onder de juiste omstandigheden stijgen, onder slechte omstandigheden zullen ze dalen. Dus zullen ze alleen uitgeleent worden aan clubs waar de "rente"het hoogst is.

10 september 2016 om 12:20

Ik denk niet dat het zo simpel is. Waarschijnlijk zijn er clubs die zich niet aan de afspraken houden. Maar anders is het voor alle deelnemende partijen beter dat spelers gaan naar waar ze gebruikt worden. Dan is een lijst wel handig.

Uiteraard zal je niet gauw opnieuw een speler verhuren aan een club als die de vorige keer niet goed met een speler om gingen, dat lijkt me heel logisch.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren