Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Chelsea gooit handdoek niet in de ring en brengt verbeterd bod uit'

Laatste update:

Chelsea geeft de komst van John Stones niet op. De landskampioen zag twee weken geleden een bod van zo'n 28 miljoen euro afgewezen worden, maar is volgens verschillende Engelse media van plan om binnen 48 uur een verbeterd bod uit te brengen van ongeveer 36 miljoen euro. José Mourinho ziet in de Engelsman een speler die John Terry op den duur kan vervangen.

/

De 21-jarige Stones deed zondag nog negentig minuten mee in de met 3-1 gewonnen oefenwedstrijd van Everton tegen Heart of Midlothian. Na dit duel werd Roberto Martínez gevraagd of er nog iets nieuws viel te melden over Stones, maar dat was niet het geval. Eerder op deze zondag werd ook Manchester United met de verdediger in verband gebracht, maar Chelsea is op het moment de enige club die concreet is.

The Blues willen de komst van Stones nog voor de start van het nieuwe seizoen afronden en het liefst al voor aankomende zondag, wanneer Chelsea het opneemt tegen Arsenal in de strijd om de Community Shield. De vraagprijs van Everton zou echter op liefst 48 miljoen euro liggen. Wanneer dit bedrag wordt betaald, wordt Stones de duurste verdediger uit de geschiedenis van het Engelse voetbal.

John Stones is goed genoeg om John Terry op een dag op te volgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

goeie verdediger engels, kent de competitie, jong, en veelbelovend, goeie opvolger voor terry want die is ook inmiddels 34 jaar

27 juli 2015 om 08:40

Zeker gezien zijn leeftijd zeer goede aankoop ook voor 40 miljoen als je ervan uitgaat dat hij nu nog minimaal 10
Jaar meegaat 4 miljoen per jaar.

Wel een grote uitdaging voor hem om John Terry te doen vergeten.

John stones is echt niet goed genoeg om Terry op te volgen, hij zit goed bij Everton dus ik snap de interessevan Chelsea niet. Stones is niet meer dan 15 miljoen waard.

27 juli 2015 om 00:55

Phil Jones is beter als je perse een Engelse wilt , maar ik snap niet waarom het perse een Engelse moet zijn ? Er spelen genoeg buitenlanders in de Engelse competitie dus waarom niet een meer ?

27 juli 2015 om 01:27

Stones is nu wat Jones jaren geleden was. Destijds wouden ook de topclubs Jones hebben en was hij erg indrukwekkend bij Blackburn.

Helaas is Jones vaak geblesseerd geraakt en heel veel uit positie (rechtsback, verdedigende middenvelder, centrale middenvelder) gespeeld zodat hij zich nog niet enorm heeft kunnen door ontwikken.

27 juli 2015 om 05:19

Jones ha, ik zou nog eerder heskey in de verdediging zetten.

27 juli 2015 om 08:00

Het is nodig omdat ze een bepaald aantal Engelse spelers in de ploeg moeten hebben. En er is sprake dat ze deze regel nog strenger zullen maken.
Hierdoor is het nodig dat ze spelers als stones kopen. en dit is ook de reden dat Engelse spelers in engeland zo duur zijn.

Everton gaat hetzelfde terugdoen he, de volle pot betalen.

Lukaku 35 miljoen dus stones moet 48 opleveren anders niks.

Ik dacht dat Zouma John zou opvolgen... Die kerel is beren sterk en wordt een onwijs goede verdediger.. Maargoed Stones dus..

26 juli 2015 om 23:55

Cahill is ook al 30 dus zouma en stones zou goede duo zijn

27 juli 2015 om 00:49

Zou wel een heel jong duo zijn.

27 juli 2015 om 02:57

Mee eens pantelic91, kurt zouma is een goede vervanger voor terry en hij is veelbelovende verdediger.ik snap niet waarom ze zi veel uitgeven terwijl je al 1tje hebt ?

27 juli 2015 om 05:20

Omdat het chelsea is, bij de les blijven he!

27 juli 2015 om 06:17

Gelukkig geen Liverpool, anders kregen we een middelmatige speler van 46 miljoen. De een kan Terry vervangen, de ander Cahil.. ik zie het probleem niet!

Ondanks de hoge vraagprijs zeg ik doen. 40 mil. Moet denk ik wel genoeg zijn. Transfermarkt is sowieso gewoon helemaal naar de klote dusja.. waarom ook niet. Ik zie in stones een hele goeie opvolger van terry. Heeft al een goed seizoen achter de rug bij everton en kan dit jaar nog veel leren van iemand als terry. Als we stones halen, moeten we hem brengen zoals zouma vorig jaar. Zouma-stones in de toekomst lijkt me een heerlijk duo. Naast stones hoop ik nog op een linksback aangezien luis zo zeker als weg gaat. En ik hoop gewoon dat mourinho ziet dat mikel geen geschikte back up is voor matic. Die 2 zijn klasses apart. Een witsel zou zeker niet verkeerd zijn.

27 juli 2015 om 00:30

We hebben ook nog ramires die op de positie van matic kan spelen, en anders een jeugdspeler de kans geven. We hebben nu een goede lichting mag die gebruikt worden ook

27 juli 2015 om 00:53

Klopt, maar RLC kan daar prima als hij meer speeltijd zou krijgen en zou kunnen wennen aan de pl. Echter kan een back up van bijv. 29 jaar met veel ervaring in de pl of cl ook onze jeugd wat bijleren. Ramires vind ik te zwak om de back up van matic te noemen. Zie ramires eerder als back up voor naast matic.

Geloof er niks van, want alleen de andere clubs kopen nu de titel. Chelsea niet. Zal wel van The Sun komen.

Of Mourinho is hypocriet. Weet niet welke van de beide het is.

27 juli 2015 om 00:32

Is het teveel moeite om die tekst te lezen? Dit is niet helemaal relevant aan dit artikel maar alsnog: mourinho zei dat het logisch was en dat chelsea dat ook 10 jaar geleden probeerde. Niks hypocriet aan, geeft het gewoon toe.

27 juli 2015 om 05:25

Niets hypocriet aan? Welke spelers hebben chelsea afgelopen 2/3 jaar gekocht dan? Waren geen kleine jongens hoor.. en al worden ze aankomend seizoen geen kampioen wat zou er dan gebeuren? Je mag zelf antwoord geven is een inkoppertje namelijk.

27 juli 2015 om 06:14

Doordat jij en vele anderen niet weten wat hypocriet betekent, hier de betekenis dan maar even.

I de hypocriet zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak: [hipo'krit] Verbuigingen: hypocriet|en (meerv.) iemand die zich beter en eerlijker voordoet dan hij of zij is, of daarnaar handelt jegens anderen Voorbeelden: 'een hypocriet die anderen bekritiseert maar ...

2/3 jaar terug? Wat doet dat ertoe? Ik kan je hier helaas geen cursus begrijpend lezen gaan geven. Maar de uitspraak ging alleen over deze zomer. Even voor de duidelijkheid, wat volgend jaar zomer gebeurt, dat doet er dan ook niet toe.

27 juli 2015 om 04:22

Ja want een aankoop als Stones levert je natuurlijk de titel op...

27 juli 2015 om 10:35

chelseadrogba. het vergroot wel je kansen op de titel dit seizoen, en komende seizoenen. Ik zie hem uitgroeien tot een basis speler voor de komende jaren. Hierdoor heb je grotere keuze op een andere positie de komende jaren.

Ik zie Chelsea wel doorpakken wat betreft Stones maar zeker niet de 30 miljoen pond passeren. Denk dat Kenwright wel met een bedrag van rond de 28-29 miljoen zal settlen.

Fantastische onderhandelingstactiek van Everton. Gewoon elk bod weigeren en dan te horen krijgen dat Chelsea een nog hoger bod neerlegt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren