Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea en Liverpool zien ‘wonderkind’ verlengen; afkoopsom van 100 miljoen

Laatste update:

Valencia heeft de samenwerking met Ferran Torres verlengd, zo maakt de LaLiga-club dinsdag bekend via de officiële kanalen. De achttienjarige aanvaller, die in de belangstelling zou staan van vrijwel de gehele Europese top, heeft tot medio 2021 getekend bij de Spaanse hoogvlieger, die momenteel op de vierde plek bivakkeert in LaLiga, een punt achter Real Madrid.

De jonge vleugelaanvaller zou door zijn goede spel bij de club en de verschillende jeugdploegen van Spanje interesse uit heel Europa hebben aangewakkerd. Zo werden Real Madrid, Barcelona, Juventus en Paris Saint-Germain al aan het 'wonderkind' gelinkt. Laatst ging het verhaal dat ook Liverpool en Chelsea interesse hebben in de buitenspeler.

Torres heeft desalniettemin dinsdag een nieuw contract ondertekend, waarbij de afkoopclausule op honderd miljoen euro is vastgesteld. Eerder stond Torres nog tot medio 2020 onder contract bij Valencia. Tot dusverre is de jongeling tot negen optredens in de hoofdmacht van los Che gekomen, waarin hij niet wist te scoren, maar wel twee assists afleverde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

100 mil waard zijn na 9 wedstrijden in La Liga. Die spaanse clubs spannen echt de troon haha

3 april 2018 om 15:32

Nee, in Spanje MOET je een afkoopsom in ieder contract vast leggen. Dit betekent dus dat iedere speler voor een bepaalde prijs kan worden uitgekocht. Hoe duurder je dus zo'n afkoopsom maakt, hoe minder groot de kans is dat iemand die zou gaan afkopen.

3 april 2018 om 15:33

Lijkt mij logsich toch. Na 2 goede seizoenen is hij dat bedrag misschien wel waard. Dan wil je niet 30 miljoen als afkoopsom in zijn contract hebben staan als Valencia zijnde. Zelfs na 1 goed seizoen kan hij al meer waard zijn dan die 30 miljoen. Die 100 miljoen is gewoon een sterk uitgangspunt voor Valencia en vind ik juist goed. Stel eens voor als ze dat bij de Ajax talenten ook eens zouden doen. 100 miljoen afkoopsommen voor De Ligt, Kluivert en Frenkie de Jong. Natuurlijk zijn ze dat niet waard maar dan sta je als Ajax zijnde in ieder geval sterk.

3 april 2018 om 15:33

Je bent waard wat de gek ervoor geeft. Maar ik neem aan dat je wel bekend bent met die afkoopsommen? Dat is verplicht in Spanje en dan kan je 'm maar beter zo hoog mogelijk zetten om clubs af te schrikken. Onderhandelen voor een lagere aanbieding, wat zeer waarschijnlijk het geval zal zijn, kan altijd.

Maar stel dat hij in 2021 (de prijzen blijven toch alleen maar stijgen) enorme furore maakt bij Valencia, dan kan die afkoopsom toch wel handig zijn.

3 april 2018 om 15:39

Wat een domme reactie zeg. Die afkoopsommen zijn verplicht. Dan kun je ze wel leuk een clausule geven die overeenkomt met hun huidige transferwaarde maar dan ben je elke speler kwijt na 1 goed seizoen...

Dit is gewoon om ervoor te zorgen dat hij niet weg kan, simpel

3 april 2018 om 16:17

Kijk maar nu naar Umtiti en Barcelona. Als Barcelona bij hem ook zo'n hoge afkoopsclausule had gezet, dan was er nu misschien wel minder belangstelling geweest. Valencia doet er dus goed aan om de afkoopclausule zo hoog mogelijk te zetten, want misschien is hij over een jaar wel heel erg gewild en dan krab je jezelf achter de oren zoals Barcelona nu doet.

Groot talent, alleen nog niet klaar om belangrijk te zijn voor Valencia. als ze slim zijn verhuren ze hem volgend seizoen aan een club in het rechterrijtje van La Liga of een topclub in de Segunda A. Hij heeft er ook niks aan om nu bij Valencia op de bank te zitten en af en toe in te vallen.

Torres, Soler, Lato, Gaya, Badal... Wat een talent loopt daar in Valencia momenteel zeg. Als ze die jongens allemaal kunnen behouden hebben ze een prachtig vooruitzicht.

Als Ceballos of Llorente (al dan niet op huurbasis) vertrekken komende zomer zie ik overigens graag Soler van Valencia of Rodri van Vilarreal komen.

3 april 2018 om 15:54

Ik ben een fan van Soler vind het een geweldig talent, maar die is nu toch nog helemaal niet klaar voor een stap naar Real, is nog niet eens vaste basisspeler bij Valencia, en zal bij Real vooral gaan banken en daar wordt hij echt niet beter van, zie hem liever nog zeker 3 jaar bij Valencia spelen, daarna is hij ongetwijfeld klaar voor een stap naar de Spaanse top.

3 april 2018 om 16:21

Soler heeft is dit seizoen in La Liga 5 wedstrijden geblesseerd geweest. Toen hij terugkwam is hij tweemaal als invaller binnen de lijnen gekomen.

Als we die 7 wedstrijden even weg laten dan schieten er tot nu toe 23 la liga wedstrijden over. Soler heeft letterlijk in elk van die 23 wedstrijden gespeeld en slechts driemaal als invaller.

Dat maakt 5 wedstrijden blessure, 5 wedstrijden ingevallen (waaronder dus 2 om ritme op te doen na zijn blessure) en 20x basis. Tegen Madrid, Barca, Athletic, Atleti, Sevilla... In al die topwedstrijden stond hij 90 minuten op het veld.

Hoezo geen vaste basisspeler? Staat altijd in de basis mits fit. Hij maakt wel zelden de 90 minuten vol. Maar dat vind ik logisch op die leeftijd en die positie.

Nee hij is nog niet goed genoeg voor de basis van Real, maar dat zijn Ceballos en Llorente momenteel ook niet. Je hebt ook invallers nodig en waarom dan geen groot talent die door kan groeien? Modric wordt deze zomer ook weer 33 dus een opvolger is broodnodig. Waarschijnlijk wordt dat Kova maar dan kan iemand zijn plaats als 12e man weer innemen. Ik zie graag dat Ceballos dan meer aan spelen toe komt maar mocht hij daar het geduld niet voor hebben zie ik Soler dus als een uitstekend alternatief

3 april 2018 om 17:03

En Kova als opvolger lijkt me echt geen goed idee haha. Dan moeten ze wel anders gaan spelen of een nieuwe spelmaker halen wanr wat Modric doet kan Kova nog niet in zijn dromen haha

3 april 2018 om 17:04

Mijn excuses, heb niet alle gegevens bij de hand, heb Valencia dit seizoen denk ik 10 keer zien spelen, waarvan Soler 5x de 90 minuten volmaakte vandaar mijn opmerking. Doet niks af van het feit dat zo iemand nu niet bij Real op de bank moet gaan zitten, die moet nu lekker een paar jaar vaste basisspeler zijn bij Valencia en dan als grote jongen binnenkomen.

3 april 2018 om 18:00

Ik denk dat je Kova onderschat. Hij is minder verfijnd maar daarom niet minder in zijn passing en inzicht. Hij is ook niet minder in dribbelen; gewoon op een andere manier, hij gebruikt zijn lichaam meer ipv schijnbewegingen.

edit: Lato ook denk ik. Imo veel getalenteerder dan Montoya

3 april 2018 om 20:55

Ik snap je. Ik vind Kova echt een goede hoor! Dat zagen we bij Inter al. Maar Real zal het niveau van Modric willen nastreven en dat haalt hij gewoon niet dat is niet gek toch

3 april 2018 om 17:02

Klopt al is Lato meer een gevalletje Montoya denk ik hoor. Valencia is eindelijk weer aanwezig. Mooi om te zien.

Rodri heeft al getekend bij Atleti dus dat wordt lastig. Fornals is wel een leuke speler maar nog niet klaar voor Real denk ik

3 april 2018 om 18:03

Nee hoor. Zijn al sinds december onophoudelijk geruchten over maar vooralsnog niets concreet volgens mij, laat staan definitief.

3 april 2018 om 17:09

Gaya zal je wel moeten laten gaan om Lato minuten te gaan geven en vervolgens zal je Lato weer moeten laten gaan om Centelles minuten te geven en die zal vervolgens weer moeten vertrekken voor Cortijo etc. Wat linksbacks betreft houd het voorlopig niet op. Zou verder wel leuk zijn als ze voor de verandering eens een goede rechtsback uit de jeugd weten te vissen.

Wat wel zonde is is dat de 2 misschien wel allergrootste talenten lijken te gaan vertrekken op (korte)termijn. Ferhat Cogalan naar Dortmund en Kangin Lee naar City.

Kan real Madrid Valencia niet gebruiken als satelliet club? ( grapje jongens )

Heerlijke talenten daar. Heb hem een paar keer live gezien en hij is mijn vaste aankoop met fm en FIFA. Ben benieuwd naar zijn ontwikkeling, want ik maakte hem een wereldtopper. Ben benieuwd of Valencia dar ook kan doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren