Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chelsea biedt middenvelder contract van acht miljoen euro

Laatste update:
/
Gareth Southgate gaat in gesprek met de FA over zijn toekomst als bondscoach. De Engelse bond wil inzetten op een contractverlenging tot de zomer van 2024, zodat de keuzeheer zeker tot na het EK in Duitsland aan het roer staat. (Sky Sports)
/
Arsenal hoopt zich in januari te versterken met Youssef En-Nesyri. In de spits van Sevilla zien the Gunners de langetermijnopvolger van Pierre-Emerick Aubameyang, die inmiddels 32 jaar oud is. (La Colina de Nervion)
/
Chelsea heeft een lucratieve contractaanbieding neergelegd bij Franck Kessié. De middenvelder, die komende zomer transfervrij kan vertrekken bij AC Milan, kan bij the Blues jaarlijks acht miljoen euro opstrijken. (Sport Mediaset)
/
Fabio Carvalho heeft zich in de kijker gespeeld van Real Madrid. Het negentienjarige talent maakte tot dusver een uitstekende indruk bij Fulham en staat bovendien hoog op de scoutinglijst van verschillende Premier League-clubs. (Daily Mail)
/
In de strijd om Aurélien Tchouaméni heeft Chelsea concurrentie van Juventus. In de afgelopen transferperiode slaagde niemand erin om de middenvelder weg te lokken bij AS Monaco. (Calciomercato)
/
Galatasaray lijkt op de slotdag van de Turkse transfermarkt mis te grijpen. Er was al een akkoord met Leicester City over de transfer van Nampalys Mendy van Leicester City, maar de deal kan niet meer op tijd beklonken worden. (Foot Mercato)
Zou Franck Kessié een versterking zijn voor Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zie Kessie niet vaak spelen, maar in de enkele wedstrijden die ik volledig heb gezien van Milan viel hij me zeer positief op. Dat het een sterke middenvelder was die verdedigend meer dan een steentje bijdraagt wist ik wel, maar voetballend is hij ook zeer sterk. Lijkt me een goede optie. Zeker gezien het feit dat we naast Kante wel een breker kunnen gebruiken nu hij ouder en blessuregevoeliger wordt. Lijkt me een stuk betere optie dan 100 miljoen neerleggen voor Rice, en dan ben je ook gelijk klaar. We hebben met Gallagher en Gilmour twee enorme talenten rondlopen die hopelijk ook het eerste elftal bereiken.

8 september 2021 om 20:39

Gilmour? Er kan natuurlijk nog veel gebeuren, maar daar zie ik het niet in zitten. Fysiek echt te weinig voor de Premier League überhaupt, laat staan bij Chelsea als basisspeler.

8 september 2021 om 20:52

Als je zo slim speelt en technisch dusdanig begaafd bent als hij is dat met een fysiek sterkere middenvelder naast hem tegen een hoop teams afdoende. Daarnaast moet je je niet vergissen: Gilmour is echt een bijtertje en onderschept genoeg ballen. Qua kopduels is het natuurlijk wel wat minder, maar goed je zult altijd een keuze moeten maken tussen kwaliteiten. Een Jorginho heeft minder sterke fysieke kwaliteiten dan Gilmour (minder snel en minder sterk in duelkracht) en houdt zich nu ook staande in de PL.

8 september 2021 om 21:57

Kessie is echt super sterk aan de bal. Goed loopvermogen en komt vaak goed mee in de aanval. Vind het echt een fijne speler. Net als brozovic bij inter vind ik dit ook wel een goeie die je niet graag mist.

Bied Chelsea Kessie dan een contract voor 1 jaar aan? Want in de titel staat een contract ter waarde van 8 miljoen en in het stukje wordt gezegd 8 miljoen per jaar.... Lijkt mij erg vreemd.

8 september 2021 om 20:48

Staat jaarlijks in het stuk..

8 september 2021 om 21:28

Ja, maar één van de 2 klopt dus niet. Dan is de 8 miljoen die in de titel wordt genoemd niet juist.

8 september 2021 om 22:25

lees zijn reactie nog eens... Je maakt nu exact zijn punt nog eens

8 september 2021 om 22:57

Maar normaal als iemand bijvoorbeeld 8 miljoen gaat verdienen per jaar en voor zeg 4 jaar tekent heeft vz het vaak over een contract vaan 32 miljoen.
Dus ik snap wat hij bedoelt

Moet echt top zijn om Chelsea fan te zijn tegenwoordig. Er worden prijzen gewonnen, er wprdt goed beleid gevoerd, goeie spelers binnen gehaald en aantrekkelijk voetbal gespeeld. Hoop dat Ziyech dit seizoen gaat knallen!

8 september 2021 om 20:55

Ja hopen dat we weer eens meedoen in de pl want dat is alweer een paar jaar geleden. Verder gaat het de goede kant op idd, hoewel de vleugels nog niet echt top presteren.

8 september 2021 om 21:30

Dat is het zeker. Er is een duidelijk idee bij de trainer qua speelstijl, waar iedereen aan gewend lijkt. Bovendien wordt vanuit de directie niet meer zo maar blind met geld gestrooid (zoals voorheen wel was). Er speelt eindelijk jeugd, de aankopen zijn doelgericht (elke positie is dubbel bezet met topspelers) en er is met Abraham, Guehi, Tomori, Zouma, Zappacosta en Moses voor bijna 150 miljoen euro verkocht aan redelijk overbodige spelers. Nu wel tijd om door te pakken en na 5 jaar eindelijk weer een titel te pakken, dat zou het wel afmaken.

Waarom kiezen voor chelsea als hij bij ac milan een vaste waarde is en vaak belangrijk is voor ht team,bij chelsea zou ie zeker minder aan spelen toekomen...
Ac milan speelt op de koop toe in CL.....

9 september 2021 om 11:35

Omdat Chelsea zijn salaris kan verdubbelen en de Premier League imo de aantrekkelijkste competitie is. Dat zouden 2 redenen kunnen zijn.

9 september 2021 om 14:21

Ik hoop natuurlijk dat hij bij Milan blijft maar als ik Juventus was zou ik ook een poging wagen om hem te verleiden. Wat power op het middenveld zou Juve echt goed kunnen gebruiken en misschien zou je zelfs wel een blok van locatelli-kessie met dybala op 10 op kunnen stellen. Zou dybala eindelijk een keer tot zijn recht kunnen komen.

Beetje off-topic, maar ik lees hier dat Chelsea Kessie een contract biedt (snap dat het een gerucht is). De regel was toch altijd dat dat pas vanaf januari mag bij transfervrije spelers voor de komende zomer?

Op basis van wat filmpjes op het net lijkt Fabio Carvalho wel een aardige speler. Hij oogt behendig, snel, goed in de combinatie en heeft scorend vermogen. Weet iemand wat meer van hem?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren