Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Champions League-tickets in Spanje twee duels voor einde al verdeeld

Laatste update:

Villarreal heeft zich zondag verzekerd van de vierde plaats op de eindrangschikking in de Primera División. De halve finalist van de Europa League was zondagavond met 0-2 te sterk voor Valencia, waardoor het niet meer in te halen is door de concurrentie: Athletic Club kan in puntenaantal nog op gelijke hoogte komen, maar kan door het onderlinge resultaat niet meer passeren.

Roberto Soldado deed zijn oude club Valencia pijn: na een klein kwartier legde de aanvaller de bal na een behendige dribbel terug op Samuel, die kalm bleef en de score opende, en bij de tweede treffer was Soldado ook de architect. Bij een counter tikte hij de bal tussen twee verdedigers door, waarna Adrián López de 0-2 binnen kon tikken. Dit betekende tevens het slotakkoord.

Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid eindigen zeker bij de eerste drie en gaan de groepsfase van de Champions League in; Villarreal heeft met de vierde plek beslag gelegd op een ticket voor de play-offronde van het miljardenbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Villareal is echt een prachtige club. 2/3 seizoenen geleden nog in de segunda en nu 4e plek. Buiten dat hebben ze technische spelers en kunnen ze lekker combineren. Ik kijk al uit naar volgend seizoen in de CL. Het zullen hete avonden worden in El Madrigal.

1 mei 2016 om 23:05

Ik ook! Prachtig Stadion en schitterend voetbal

1 mei 2016 om 23:08

Liever geen antivoetbal van Villareal in de CL. Bah wat een nare ploeg, heel de wedstrijd tegen Liverpool hebben ze een wanprestatie geleverd.

1 mei 2016 om 23:39

Villareal is gewoon een hele goede ploeg en een fantastisch geheel. Die Bakambu is een voorbeeld van geweldig scoutingswerk. Ben benieuwd wat Villa in CL kan laten zien.

1 mei 2016 om 23:41

Tegen liverpool niet groots, maar normaal wel leuk om naar te kijken.

2 mei 2016 om 00:29

Ten eerste. Zowel Villareal, als Liverpool speelden in hun duel verdedigend. Op de nul. Van Villareal is dit begrijpelijk. Een begroting van 80 miljoen tegenover een begroting van 326 miljoen. Liverpool is vier keer winnaar van de CL, en drie keer winnaar van de Uefa Cup. Villareal heeft nog nooit in een finale gestaan.

2 mei 2016 om 01:18

@Londonfootball.

Jammer dat je Villarreal alleen beoordeelt op basis van die ene wedstrijd tegen een Liverpool dat ook risicoloos voetbalde.

1 mei 2016 om 23:10

Je doet alsof ze van ver komen en decennia lang in de segunda division speelden. Ze hadden 1 dramatisch jaar, degradeerden, 1 jaar in de tweede divisie en opnieuw promotie en klaar.

Wat ze nu doen is knap maar toch...

2 mei 2016 om 00:37

Degradatie is toch een grote mokerslag aangezien je beste spelers dan ook de deur uit gaan bijvoorbeeld. De manier waarop Villarreal dat heeft hersteld is wel knap. Door een goede scouting en een sterke jeugd. De degradatie van Villarreal was in dit geval wel puur incidenteel.

2 mei 2016 om 00:39

Medellin

Jij doet het voorkomen alsof Villareal een vaste waarde in de primera division is, maar dat zijn ze helemaal niet.

In totaal hebben ze 16 seizoenen op het hoogste niveau gespeeld, en dat terwijl ze vanaf 1923 actief zijn.

Wat ze in hun vorige periode hebben gedaan was indrukwekkend. Na de degradatie zijn ze teruggekomen, hebben zich geplaatst voir Europees voetbal, en staan nu in de halve finale, en hebben zich geplaatst voor de Champions League.

Geen prestatie om te bagatelliseren, lijkt me.

Is dat niet al een hele tijd geleden dat ze CL hebben gespeeld?

1 mei 2016 om 22:51

Ja maar ze kwamen toen wel tot de halve finale als het goed was..
Ik dacht dat Pellegrini toen de coach was.
Ik vind ze nu wel te defensief maar het blijft een bescheiden provincie clubje.
Ze doen me heel veel denken aan FC Heerenveen.

1 mei 2016 om 22:56

In 2005/06 haalden ze idd de halve finale, toen riquelme in el madrigal een penalty miste in de laatste minuut waardoor arsenal uiteindelijk naar de finale ging..

1 mei 2016 om 23:01

Nee hoor na 2005/2006 zijn ze nog 2x op de Cl geweest. Laatse keer was in 2011/2012 in de poule met Mancity met coach Garrido. Diezelfde jaar gingen we ook jammer genoeg naar de 2de divisie....

Geweldige ploeg en verdiend 4e geworden, hebben dit seizoen constant gepresteerd en goed voetbal laten zien. Hopelijk winnen zij de UEFA cup, al vrees ik dat Liverpool door zal gaan...Ik zal voor ze duimen!!

Geweldig om weer te zijn op de hoogste europeese podium, totaal verdiend.

Endavant Villarreal

2 mei 2016 om 00:41

Jullie zijn er nog niet haha. Tenzij je de voorrondes zo noemt maar ik zie Villarreal die wel overtuigend doorkomen, vooral in de vorm van dit seizoen

Fout in het artikel. Als ze de Uefa winnen dan krijgt nummer 5 geen cl. Het is slechts als ze niet bij de eerste 4 eindigen dat Spanje 5 cl-deelnemers zou hebben.

2 mei 2016 om 01:10

Nee het klopt wel. 'Indien de winnaar van de EL zich plaats voor de CL zal de plaats worden gegeven aan de hoogst geplaatste team van de competitie dat zich nog niet kwalificeerde voor de Europese competitie'

2 mei 2016 om 01:28

Als je een quote post, post je best het hele stuk en niet alleen een deel.

Performances in domestic leagues will be rewarded. If a national cup winner has booked a UEFA Champions League spot, the highest-ranked club in their domestic league not already qualified for the UEFA Europa League will qualify for the competition;; national cup runners-up no longer qualify.

Met andere woorden: alleen een Europe League plaats schuift op. Niet de Cl plaats. Dus fout in het artikel.

2 mei 2016 om 13:41

Oh krijgt Spanje dan een extra EL-ticket? Dus de nummer acht zou dan ook Europa in gaan uit Spanje?

als villareal europa leauge wint dan betekent dat er wederom 5 spaanse teams champions leauge ingaan. ongekend.

1 mei 2016 om 23:43

En aangezien sevilla hem ook nog kan winnen is de kans dus 50% dat het gaat gebeuren

1 mei 2016 om 23:49

Fout. Als Villareal de EL wint blijven 4 spaanse clubs de CL ingaan. Je kan die ticket niet verschuiven.

2 mei 2016 om 01:15

Je kunt het wel verschuiven want iedere winnaar van de EL krijgt een CL-ticket, ongeacht uit welk land. Die ticket is gereserveerd voor de EL winnaar. Villarreal kan dus bij EL winst niet twee tickets bezet houden want anders zouden we een team te kort komen voor de CL. Dus staat in de richtlijnen dat het wordt verschoven naar de team uit de competitie dat het hoogst genoteerd staat.

2 mei 2016 om 01:29

@Koekoek: gelieve te stoppen met liegen ofwel met een bron te komen.

2 mei 2016 om 03:22

Nee hoor LondonFootball, als Villareal de EL wint gaat de nummer 5 van Spanje (Bilbao op dit moment) vCL spelen, wint Sevilla de EL dan gaan Barca, RM, Atleti en Sevilla de CL in en gaat Villareal de vCL in

2 mei 2016 om 06:38

@ST1992: Fout. Lees de regels van de UEFA: ze zijn heel duidelijk:

Exceptionally, an association may be represented by five clubs in the competition
if the UEFA Champions League and/or UEFA Europa League titleholder does not
also qualify through its domestic championship.


Met andere woorden, de enige manier dat Spanje volgend jaar 5 clubs heeft in de CL is als Sevilla de EL-beker wint. Anders heeft het maar 4 ploegen.

Als Villareal de EL wint dan mag Bilbao er ook in dus nog niet helemaal verdeelt... Beetje te vroeg bij VZ.

2 mei 2016 om 06:47

Bilbao kan onmogelijk naar de CL. Maar inderdaad, een beetje voorbarig want Sevilla kan wel nog naar de CL.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren