Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Champions League race tegen de klok voor Guardado

Laatste update:

Andrés Guardado liep in het competitieduel met De Graafschap (4-2) een spierblessure op en inmiddels is duidelijk hoe lang de belangrijke Mexicaan niet inzetbaar is. Via de officiële kanalen communiceert PSV dat Guardado ‘enkele weken’ moet toekijken.

/

“De Mexicaan is inmiddels begonnen aan het hersteltraject en werkt een individueel programma af met de fysiotherapeuten van PSV”, zo laat de club uit Eindhoven weten. Het is dus nog maar de vraag of Guardado inzetbaar is in de Champions League tegen Atlético Madrid. De thuiswedstrijd wordt op 24 februari gespeeld. De terugwedstrijd in Madrid, op 15 maart, lijkt Guardado wel te gaan halen.

Vóór het eerste duel met Atlético Madrid speelt PSV nog vier wedstrijden: twee keer tegen FC Utrecht (in de beker en in de Eredivisie) en in de competitie ook nog tegen NEC en Heracles Almelo. Overigens trok PSV maandag Marco van Ginkel aan. De van Chelsea gehuurde middenvelder is een optie om Guardado te vervangen op het middenrif.

PSV moet risico nemen en Andrés Guardado zo snel mogelijk klaarstomen voor de Champions League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat hij de wedstrijd mist zat er aan te komen, psv huurt niet voor niks Van Ginkel

2 februari 2016 om 11:03

Interesse voor van Ginkel speelt al veel langer, is op dit moment wel een goede samenloop van omstandigheden.

2 februari 2016 om 11:05

al sinds de zomer maar koos met Chelsea toen voor premier league, mooi dat het nog gelukt is kunnen we zeker wel erbij gebruiken met zoveel wedstrijden nog voor de boeg

2 februari 2016 om 11:04

PSV heeft van Ginkel niet gehaald om de blessure van Guardado op te vangen. PSV wilde van Ginkel afgelopen zomer al en toen was Guardado gewoon fit. PSV zocht net voor de kerst ook al contact met van Ginkel en toen was Guardado ook fit. PSV had vanaf het begin van het seizoen al het plan om een extra middenvelder te halen. Dit lukte toen niet maar gisteren uiteindelijk wel omdat Stoke City een vervanger moest aantrekken.

2 februari 2016 om 11:07

Maar er is vaart achtergezet na zijn blessure

2 februari 2016 om 11:16

Nee er is vaart achter gezet omdat het bijnaa transfersdeadline was.

2 februari 2016 om 11:42

Het was al langere tijd wachten op Stoke, die zochten een vervanger voor Van Ginkel. Anders zouden zij niet akkoord gaan, als die vervanger niet haalbaar zou zijn gebleken.

2 februari 2016 om 11:57

Dan is het wel vreemd dat PSV wachtte met nieuws over de blessure van Guardado tot na de transferdeadline, terwijl dit al wel bekend was.

2 februari 2016 om 17:11

Duur van blessure Guardado is pas vandaag bekend geworden niet dit weekend.

2 februari 2016 om 11:25

Brands heeft aangegeven dat ze al vanaf de zomerstop met Van Ginkel bezig zijn. Staat dus los van blessure Guardado. Ben wel benieuwd wat de bedoeling is met Van Ginkel, Brands heeft het over een speler die PSV miste in de selectie. Dan moet hij op de Van Ginkel doelen die bij Vitesse veel diepgang had, want de Van Ginkel van Stoke en Milan zijn redelijk vergelijkbaar met Propper.

Cocu heeft niet te klagen, een middenveld van Guardado, Propper, Van Ginkel, Hendrix, Maher en Schaars tot je beschikking. Kijken of hij ze allemaal tevreden kan houden, met name Maher zal problemen op kunnen leveren.

2 februari 2016 om 11:29

Wat ik dus niet helemaal snap, Brands heeft al zolang contact met Van Ginkel en vraagt al zo lang naar hem. Hoezo wacht je dan tot een half uur voor de deadline om hem aan te trekken?

2 februari 2016 om 11:33

Zo simpel is dat niet. Clubs zijn altijd afhankelijk van andere transfers. Ginkel kon naar psv omdat stoke 23mln lapte voor Imbula.

2 februari 2016 om 11:34

Omdat het afhankelijk was wat stoke city zou doen omdat die ook met een transfer bezig waren en dat hing daar vanaf..

2 februari 2016 om 11:35

Maher zijn tijd is wel voorbij denk ik. We moeten accepteren dat het een miskoop is gebleken. Niet alle transfers worden een succes natuurlijk. Het beste zou zijn om Maher in de zomer te verkopen en je verlies maar te nemen.

2 februari 2016 om 11:58

@floconove
Stoke wilde Van Ginkel pas lot laten als zij een vervanger binnen hadden. Bovendien is er een plekje in de selectie vrijgekomen door het verhuur van Vloet.

@thefatman
Nee niet elke transfer is een klapper, toch vond ik het een hele leuke speler bij AZ. In de kleine ruimtes is hij technisch gezien nog steeds (een van) de beste speler van de selectie, alleen hij moet echt een keer af van dat kinderlichaam. Die jongen verliest zelfs elk duel tegen een ploeg als Heracles, dat kan niet. Die tweede helft tegen Cska liet hij weer even zien dat hij gewoon een hele goede voetballer is.

Goed nieuws! Zag ook al aan de reactie van Andres dat het wel mee zou vallen. Van Ginkel maar meteen voor de leeuwen gooien donderdag!

2 februari 2016 om 11:16

Als v Ginkel er klaar voor is kan hij inderdaad gewoon starten. Anders zou ik Pereiro opstellen.

Waarom wil het overgrote deel dat PSV risico neemt en Guardado klaarstoomt voor de CL? Natuurlijk hebben we meer kans met hem erbij, maar het is niet zo dat het dan 50/50 is.

Bovendien moet vanaf nu de focus weer op de competitie liggen.

2 februari 2016 om 11:25

Omdat de Champions League het hoogst haalbare is: op financieel vlak, imago voor je club (waardoor spelers eerder willen komen) etc.. Als Psv goed kan meekomen tegen Atletico, dan gaan nog meer talenten psv als serieuze optie beschouwen

2 februari 2016 om 11:28

Ben idd ook wel benieuwd hoe Pereiro het op 10 doet maar denk niet dat Cocu dat gaat doen.

Met Guardado heb je toch iets meer kans al is het maar 1%, zeker tegen die werkers bij Atleti op het middenveld.

2 februari 2016 om 12:01

Pereiro gaat echt niet als 10 spelen tegen Atletico. We zullen daar gewoon op de counter spelen en dan kun je het niet veroorloven om met een Spaanstalige (dus moeilijk coachbaar om lijnen naar spitsen dicht te lopen) extreem aanvallend ingestelde 10 te spelen. Misschien dat we 5-3-2 gaan spelen en dat hij de balvast spits wordt, met Lestienne er omheen.

Zoet
Bruma
Isimat
Moreno
Arias
Guardado
Hendrix
Willems/Bren
Propper
Pereiro
Lestienne
2 februari 2016 om 12:52

Ik zou juist Pereiro op 10 zetten. En Moreno ipv Isimat centrum verdediging., zodat Moreno routinier is van defensie.

Zoet
Arias
Moreno
Bruma
Willems
Hendrix
Pröpper
Guardado
Pereiro
Narsingh
Lestienne
2 februari 2016 om 19:46

Omdat je zonder andres kansloos bent!!

Zonder Guardado is psv echt een stuk minder, hij blijft maar jagen en ballen veroveren en mooie passjes geven. gaat heel erg gemist worden maar hopelijk voor Atlético echt wel weer terug hebben je hard nodig mi amigo!

2 februari 2016 om 11:14

Dan speel je zonder guardado (blessure), en de jong (schorsing). Momenteel de belangrijkste spelers. Zelfs met hen is het al een moeilijk verhaal.

2 februari 2016 om 12:42

De jong heeft een niet al te beste vorm momenteel. Guardado is onmisbaar

Pijnlijk, maar je weet van Guardado dat hij er alles voor over heeft om zo snel mogelijk goed te herstellen. Hopelijk haalt hij het tweeluik met Atletico!!

Aan die race moet je simpelweg niet deel willen nemen. Gewoon helemaal fit laten worden en als hij niet 100% is voor Atletico dan moet je hem niet laten spelen; de CL ga je als PSV toch niet winnen en in de competitie heb je hem hard nodig. Liever dus dat hij de wedstrijd na de heenwedstrijd in de CL fit aan de aftrap verschijnt dan onnodig risico nemen en hem te vroeg opstellen.

2 februari 2016 om 11:06

100% mee eens, het kampioenschap gaat voor de CL die we inderdaad toch niet gaan winnen.

2 februari 2016 om 11:28

Gaat niet om het uiteindelijk winnen, maar om je imago (en dus ook aantrekkingskracht naar toptalenten voor de toekomst). Een ronde verder komen (of in ieder geval heel goed meekomen) maakt hier een groot verschil in, wat weer erg goed is met het oog op volgend jaar (jaren)..

2 februari 2016 om 11:31

Vind ik toch echt een foute instelling. Alsof je alleen maar met de CL meedoet om hem te winnen. Er is toch niks mooier voor een club en een voetballer om mee te doen op het hoogste niveau. En waarom zou je dan kampioen willen worden? Om volgend jaar weer de CL te mogen voetballen of niet? Ga nou niet zeggen dat het voor het geld is, he Bootsjungen. Daar doen wij in Eindhoven niet aan.

2 februari 2016 om 11:52

De aantrekkingskracht van volgend jaar CL spelen is veel groter dan nu een ronde verder komen en volgend jaar in de EL spelen. Voor NL Clubs geldt in de CL helaas dat deelname belangrijker is dan winnen. Natuurlijk wil je zover mogelijk komen en is het goed voor PSV en het NL voetbal dat ze de groepsfase overleven Maar ik denk dat iedereen toch inziet dat je beter meerdere jaren op rij CL kan spelen dan een keer meedoen en dan redelijk ver komen.

@pukkiedukkie
Geld maakt in het huidige voetbal helaas het verschil en het al dan niet een jaar CL spelen is voor PSV van levensbelang. Kijk alleen eens naar de inkomsten die er dit jaar aan alleen deelname werden bijgeboekt en hoeveel dat is ten opzichte van een begroting zonder CL.

2 februari 2016 om 12:22

Ja maar kerel, je viert de overwintering in de CL niet zo uitbundig zoals PSV gedaan heeft, om dan nu de prioriteit weer bij de competitie te leggen. Psv met deze brede selectie moet gewoon op alle drie de fronten er proberen zo veel mogelijk uit te halen. De eerstvolgende wedstrijd moet de belangrijkste zijn.....competitie, Knvb beker of de Cl.......maar ja, dat vind ik.

2 februari 2016 om 13:19

Je stelt als club doelen dat waren volgens mij meedoen om het kampioenschap en het overwinteren in Europa en ook daarbinnen maak je keuzes. Voor PSV is het kampioenschap simpelweg belangrijker dan het verschil tussen de 1ste of 2de knock-out fase. En natuurlijk wil je zo ver mogelijk komen, ga je niets weggeven in de CL maar je moet ook geen onnodig risico nemen. Dat je blij bent met een succes is niet zo vreemd volgens mij?

2 februari 2016 om 11:48

De titel is ook het belangrijkste, maar juist in de CL heb je Guardado nodig om wellicht nog wat moois te kunnen doen. Daarnaast ga ik zelf naar Madrid dus er zit ook wat eigen belang bij. Hopelijk is het niet al klaar na de thuiswedstrijd zonder de Jong en Guardado.

2 februari 2016 om 11:53

Alles wat je in de CL nog haalt is een Bonus en natuurlijk ga je niet met die instelling het veld op Maar stel dat je een gokje neemt en Guardado de rest van het seizoen of laten we zeggen twee maanden kwijtraakt....

Laat hem Atletico maar missen en goed herstellen, heb hem liever erbij in de strijd om de titel, met of zonder guardado Atletico is toch een maatje te groot.

Ik zou het risico niet nemen. Atletico was de laatste twee wedstrijden weliswaar minder sterk, maar zijn gewoon drie maten te groot voor PSV en PSV is gewoon kansloos onder normale omstandigheden. En ja, daarbij boeit het niet wat mensen voorafgaand aan de loting zeiden, je ziet toch heel goed dit seizoen dat Atletico tien stappen hoger is dan United of Wolfsburg. Dan zou ik geen risico nemen met Guardado die ook de sleutel is tot het kampioenschap voor Psv, in plaats van met een half fitte Guardado inzetten op een wedstrijd die je toch niet wint.

2 februari 2016 om 11:29

Zeker, Atletico past gewoon in het rijtje net onder de absolute top (barcelona, Bayern Munchen) met Real Madrid en Psg. Maar het is wel een team dat PSV zou kunnen liggen, Atletico bouwt vooral op zijn verdediging, als PSV zich niet laat verleiden om het spel te maken zou het nog wel eens twee wedstrijden kunnen worden met weinig doelpunten. Dan kan een uitval met Lestienne en Narsingh voldoende zijn. Wel ontzettend balen dat je begint met een thuiswedstrijd.

2 februari 2016 om 12:13

Natuurlijk, PSV gaat niet ingemaakt worden zoals ze dat wel zouden worden tegen een Bayern, Real en Barca, die hebben gewoon teveel aanvallende brille. Het wordt geen slachtpartij, en PSV zal niet dik verliezen, maar ik denk niet dat het er ooit uit gaat zien alsof PSV uberhaupt een kans heeft, Atletico zal de controle t.a.t. wel houden.

2 februari 2016 om 14:04

Precies mijn gedachten. Kom je tegen barca/Real/Bayern ga je er 2x hard af, die blijven maar scoren. Tegen een Atletico vries je ook 2x maar waarschijnlijk niet met meer dan max. 2 goals verschil.

De eredivisie lijkt me toch echt gewoon het belangrijkste voor Psv. Gewoon helemaal laten herstellen, want in de eredivisie kan Guardado het verschil gaan maken voor Psv. Hoewel van Ginkel natuurlijk twee klassen minder is dan Guardado zal van Ginkel het vast aardig op kunnen vangen. De wedstrijd tegen Atletico uit lijkt me een realistisch doel om weer helemaal 100% topfit te zijn. Alles ervoor is meegenomen.

Met de vorige blessure die Die had herstelde hij ook wonderbaar snel. Moest toen 6 weken aan de kant staan. Maar na 3 weken speelde hij alweer tegen ajax volgens mij. Dus denk dat hij wel snel weer terugkeert

Dat de meeste mensen tot nu toe eens hebben gestemd op de poll... Je moet totaal geen risico met hem nemen. Ze moeten hem juist rustig aan inbrengen. De wedstrijd tegen Atlético is belangrijk maar naar alle waarschijnlijkheid liggen we er toch uit na deze ronde. Noem me maar pessimistisch maar we moeten geen onnodige risico's nemen vanwege een euforische stemming dat we mogelijk kunnen winnen van Atléti.

Goed nieuws dat hij er waarschijnlijk ongeveer een maandje uit ligt. Dat is toch minder lang dan aanvankelijk werd gedacht.

Niks forceren, van Ginkel lekker laten ballen in de CL. Andres is nog hard nodig in de competitie, kampioenschap betekent weer CL volgend jaar.

2 februari 2016 om 11:46

Ik denk dat PSV misschien zelf met de voorronde CL kans maakt door te gaan.
Heb het gevoel dat Ajax het niet red.

2 februari 2016 om 11:56

Maar Psv gaat geen vcl spelen dat word namelijk Ajax

Blessure valt dus mee gelukkig. Ik heb zo'n voorgevoegd dat Guardado de thuiswedstrijd tegen Atleti gewoon haalt, kan mij een situatie herinneren bij PSV dat iedereen erop rekende dat Guardado maandenlang geblesseerd zou zijn, maar dat hij zo fanatiek bezig was met herstellen dat hij toen nog enkele belangrijke wedstrijden mee kon spelen.

Ik hoop van Ginkel te zien tegen Utrecht a.s. donderdag.
Denk idd ook dat tegen Atletico Guardado er gewoon staat.

Wie weet 4 middenvelders tegen Atletico. hoop vestigen op narsingh en de jong voorin.

2 februari 2016 om 12:36

Je vergeet Lestienne!

2 februari 2016 om 12:43

De Jong is geschorst.

Ik denk dat Atletico sowieso elke kopduel gaat winnen. Als PSV op balbezit gaat spelen dan maken ze nog wel een kans. Ik denk ook wel dat Hendrix rijp genoeg is om de rol van Guardado over te kunnen nemen. PSV heeft echt een machtig aanval met Perreiro Narsingh Luuk Locadia en Lestienne.
Ik vind de 1 beter dan de ander en ga zo maar door. Op het middenveld is het echt nog armoedig in de breedte bedoel ik dan.
Maher en Schaars op de bank is best armoedig van PSV dan had ik liever van Ooijen en Ritzmaaier hun plaats zien innemen en nu met van Ginkel is dat ook weer een hele mooie versterking en gewoon afwachten. Op de bank van de verdediging is iedereen van topkwaliteit met Poulsen, Willems en Isimat Mirin. Alleen Schaars en Maher horen bij PSV niet thuis. Ik vind ook dat Bergwijn gewoon verhuurd mag worden. Het is gewoon nog veel te vroeg voor die jongen vooral met zulke aanvallers in de team. Ik vind Bergwijn wel goed maar vind hem een type als Wallcott.

Volgens PSV watcher Rik Elfrink mist Guardado waarschijnlijk alleen de 2 duels met FC Utrecht. Atletico Madrid is haalbaar.

2 februari 2016 om 12:39

Dat herstel gaat dan nu al wonderlijk snel haha. Guardado heeft er patent op. Rik Elfrink is vaak zeer betrouwbaar en roept niet zo maar wat.

2 februari 2016 om 14:57

Yes, topnieuws!

2 februari 2016 om 16:43

ja maar is tie dan wel fit.. nee niet echt lijkt me als je er 2, 2,5 week eruit ligt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren