Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chagrijn spat ervanaf bij Arne Slot: ‘Dat zou te gemakkelijk zijn’

Laatste update:

Feyenoord likt de wonden na een uiterst teleurstellende avond bij Sturm Graz. De ploeg van trainer Arne Slot wist het veldoverwicht in de eerste helft niet uit te drukken in de score en kreeg de deksel in blessuretijd op de neus (1-0). Door de nederlaag zijn de Rotterdammers afgezakt naar de derde plek in Groep F van de Europa League en wordt het een hels karwei om Europese overwintering veilig te stellen.

Als Slot voor de camera verschijnt bij Veronica, is de ergste woede verdwenen. "Ik kook niet meer zo erg als vlak na het laatste fluitsignaal", aldus de coach van Feyenoord. "Het is logisch dat als je in de laatste seconde een tegengoal krijgt, dat dat voor iedereen bij Feyenoord een enorme teleurstelling is. Met een gelijkspel was het nog een acceptabel resultaat geweest. Dan hadden we nog een redelijke uitgangspositie. Nu hebben we een hele slechte uitgangspositie. Dat blijft als eerste hangen."

Slot zag het duel na rust volledig kantelen. "In de eerste helft hebben we veel balbezit gehad en het best goed gedaan als je zag hoe we de mensen vrij speelden. De aanvallers zijn een paar keer dreigend geweest, maar het horen echt meer kansen te worden, wil je een wedstrijd als deze naar je toe trekken. Je hoort tegen dit soort tegenstanders meer goals te maken. Als dat dan niet lukt en je krijgt goals tegen uit standaardsituaties, dan kom je in de situatie waarin we nu zitten."

Slot weigert met een beschuldigende vinger naar Danilo te wijzen. De spits kreeg een aantal goede kansen, maar wist deze niet te verzilveren. "Dat zou te gemakkelijk zijn. Als het gaat om het maken van goals, kijk je niet alleen maar naar de aanvallers. Dan kijk je ook wat de buitenspelers creëren. Iets is altijd het gevolg van het ander. Het lukt ons vrij goed om in de eindfase van een aanval te komen, maar het lukt ons niet om daar echt grote kansen bij te creëren."

"In de tweede helft gingen zij opportunistischer spelen. Ingooien werden voor de goal geslingerd. We hebben dat aardig verdedigd, maar de bal niet voldoende aan de grond gekregen om ons eigen spel te kunnen spelen. Dan krijg je hem op het eind tegen. We hebben geprobeerd Patrik Wålemark een keer in een grote wedstrijd te brengen. Santi ook nog op het eind, maar ik denk dat zij een betere indruk maakten dan wij de tweede helft." Feyenoord heeft overwintering nog steeds in eigen hand, maar makkelijk wordt het niet. "Als wij in de eigen Kuip spelen zijn we tot veel in staat. Dat zal ook moeten, want Lazio is een sterke tegenstander", besluit Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is nog teveel alles of niets met dit Feyenoord. Zonde, want in de wedstrijden dat het alles is zie je hoe goed dit Feyenoord ook kan zijn. Hopelijk wordt het gauw wat stabieler.

Onpopulaire mening:
Slot doet het niet zo best dit jaar. Europees moet.het beter en hij blijft husselen met z'n opstelling. Je zou denk dat bijna in november hij niet meer de reden tijd hoeft te gebruiken. Hoe lang blijft hij zich nog verschuilen daarachter

28 oktober 2022 om 08:40

Slot doet het idd niet zo best dit jaar. Maar ik vind het ook te makkelijk om niet te wijzen naar tijd. Je hebt 7 a 8 nieuwe basisspelers. De grootste aantallen zijn jonge spelers uit het buitenland. Die hebben tijd nodig, zie bijv Sini. Hij had ook enkele jaren nodig. Dus het is wel wat makkelijk om te roepen dat je het dan al op de rit zou moeten hebben.

Maar ben het wel met je eens dat Slot verkeerde keuzes maakt en daarin speelt hij een grote rol.

28 oktober 2022 om 08:44

Ik zou hem toch graag willen ruilen met Schreuder.. ...

28 oktober 2022 om 08:46

Absoluut, slot blijft natuurlijk gewoon een topper. Alleen hij is ook geen wonderdokter die van bijna een compleet nieuw elftal binnen een paar maanden de boel op orde heeft. Dat kun je toch ook niet van hem verwachten?

28 oktober 2022 om 08:47

Maar is het dan niet tijd om die op elkaar ingespeeld te laten raken ipv constant te rouleren? Op deze manier komt niemand in vorm en went niemand aan elkaar

28 oktober 2022 om 08:51

Als spelers laten zien dat ze in de basis horen dan spelen ze ook constant. Een Lopez bijv speelt de ene wedstrijd goed en dan 3 weer slecht. Spelers die geen normaal niveau halen voor een aantal wedstrijden wisselt hij. Daar kun je wat voor zeggen maar Slot heeft ook al aangegeven dat op een paar spelers na ze niet gewend zijn om 2 keer per week te spelen. Dus dat zal ook een rol spelen.

28 oktober 2022 om 08:53

Vind het wel tijd dat er wat rust in het elftal komt en ik zou gek worden van al dat gehussel. Vind hem niet goed overkomen daardoor..

Zijn het echt zoveel jonge spelers uit het buitenland? Ik kom tot Paixao, Lopez, Szymanski en Gimenez (allemaal 21+). Bullaude is er echt net en reken ik nog even niet mee. Danilo is buitenlands maar alleen in Nederland. Dilrosun is Nederlands, Timber is Nederlands

Qua basis zijn er nog:
Bijlow, Trauner, Geertruida, Kokcu en eventueel Pedersen

28 oktober 2022 om 08:55

Ik ben ook super gefrustreerd, zeker zijn roulatie begint nu ook te irriteren.

Maar vergeet niet, vorige jaar had je echt een sterke basis die weg is. Sini kon de wedstrijden ook voor je winnen. Wie heb je nu die dat kan doen. Het heeft gewoon tijd nodig.
Ik had ook gehoopt dat we verder waren in het proces. Helaas.

28 oktober 2022 om 08:59

Ja die 4 doel ik op Incl Bullaude. Szymanski en Hancko zijn directe versterkingen en de rest heeft tijd nodig. Danilo moet niet meer zijn dan een back up en Timber doet het wel goed. Dilrosun bij vlagen.

Vorig jaar had je idd Sini die veel wedstrijden over de streep trok en dat heb je nu gewoon niet.

28 oktober 2022 om 09:12

Gisteren zat ik op Timber te letten en die jongen zorgt op geen enkel moment in de wedstrijd voor een versnelling in het verleggen van de bal. Het zag er allemaal maar traag en een beetje arrogant uit. Ik mis gewoon Aursnes. Ik mis die nog veel meer dan Sini.

28 oktober 2022 om 09:33

Timber verdedigt ook voor geen meter mee heb je dat wel eens gezien. Ga lekker spelen met een middenveld met Geertruida Kocku en Symanzski. Echte buitenspelers en Giminez in de punt. Daarnaast snap ik Slot zijn wissels ook echt niet. Gaat de beste voetballer en tempo versneller eraf halen voor het blinde paard Pedersen.

28 oktober 2022 om 10:38

Ik snapte heel goed dat Szymanski gewisseld werd. Die raakte echt geen bal goed. Alleen waarom dan Pedersen brengen?

28 oktober 2022 om 11:18

Om vervolgens met Geertruida op het middenveld te spelen. Blijkbaar is Wieffer niet geschikt voor dit soort wedstrijden en is je keuze enorm beperkt. Ik zou eerder Peixao erin hebben gegooid en Dilrosun een linie terug, maar dat is mijn mening en ik sta niet iedere dag op het trainingsveld met die gasten.

28 oktober 2022 om 11:35

Slot moet iets doen met zijn houding en hoe hij momenteel overkomt. Want momenteel lijkt het er bij mij iig op alsof hij zelf ook is gaan geloven dat hij de “God” van Rotterdam is. Constant dat zeuren en in een slachtofferrol duiken, terwijl Schmidt voor minder werd afgebrand. Neemt niet weg dat hij een goede trainer is he, maar zulke dingen als dat interview van gister ook. Hij doet het heel netjes overigens, maar hij sabelt gewoon spelers neer. Denk je echt dat bijv die Zuid-Amerikanen daar beter van gaan worden? Hij moet gewoon duidelijkheid creëren, want je ziet de ploeg tijdens wedstrijden onzekerder worden.

28 oktober 2022 om 09:01

Slot heeft een heel nieuw team wat tijd nodig heeft om te bouwen. Hij heeft weinig internationals, dus Slot heeft tijdens het WK alle tijd om er patronen in te bouwen. Vanaf januari kunnen we Slot er echt op afrekenen en die maand treffen ze ook Ajax. Dan zullen we echt weten hoe goed Feyenoord is.

28 oktober 2022 om 09:12

Je hebt gelijk. We zitten al bijna in november en er zit nog helemaal geen lijn in. De meeste aankopen zijn €5M+ hoelang moeten die "wennen"? We kunnen niet weer seizoenen wachten. Sini was 18/19 en voor 1,5M (of zo iets). Dan snap ik het. Maar deze spelers zijn allemaal 21+. Er zou toch iig al in grote lijnen een basis moeten staan?

28 oktober 2022 om 09:13

Kijk even waar die gasten allemaal vandaan komen. Uit Mexico, Brazilië, Argentinië. Dan hebben ze toch ook wel echt een jaar nodig om te acclimatiseren. Toen Sini gekocht was en niet speelde in dat eerste jaar, dacht ook iedereen: wat doet die jongen bij Feyenoord?

28 oktober 2022 om 09:32

Niks impopulair aan. Een trainer die weer met Jahanbakhsh begint en eigenhandig het middenveld volledig om zeep helpt door Symanski eruit te halen, Kokcu op de verkeerde plek te zetten en Geertruida door te schuiven en weer die schijt Pedersen in te brengen faalt gewoon.

Ik heb overigens niets tegen Geertruida, maar die zet je op het middenveld als slot (haha) op de deur. Niet als het middenveld uitstekend staat de eerste helft en je de tegemstander net 45 minuten kansloos hebt gelaten.

Deze nederlaag is 90% de schuld van Slot en 5% de schuld van Danilo omdat ie geen goal maakt.

28 oktober 2022 om 09:37

Voor mij heeft Slot genoeg krediet opgebouwd om minimaal tot het einde van het seizoen aan te blijven.
Slechter dan Advocaat is niet mogelijk en die heeft vrij lang aan mogen kloten.
Het gaat bij vlagen erg goed maar we zijn gewoon veel te nonchalant. Er is iets nodig om de spelers te motiveren en wakker te houden.

Grootste pijnpunt is toch wel de aanval waar totaal geen balans in zit. Walemark en Dilrosun ontzettend inconsistent (zoals voorspeld).. Paxiao weet ik niks van.. Danilo voegt niet veel aan het spel toe en is enkel nuttig wanneer hij zn dag heeft… Gimenez maakt een goede indruk maar krijgt (nog) niet de kans… en Jahanbaksh, tsja..elk woord over hem is er één te veel. Ongelooflijk dat er nog mensen zijn die vertrouwen in hem hebben. Na zijn invalbeurt tegen Marseille had ik echt zn contract verscheurd, nog nooit zo’n schandalige vertoning gezien.

28 oktober 2022 om 11:10

Gimenez Heeft de laatste 2-3 duels toch basis gestaan? Dus hoezo geen kans? Jammer genoeg maakt hij het ook nog niet waar. Ik denk wel dat beide spitsen minder presteren omdat ze zo vaak gewisseld worden. Veel spelers kunnen niet tegen zoveel rouleren, maar heb het idee dat spitsen daar helemaal gevoelig voor zijn.

28 oktober 2022 om 10:26

Slot heeft een jaar kunnen teren op het werk van Advocaat en valt door de mand nu hij het zelf moet doen

28 oktober 2022 om 10:40

Teren op het werk van Advocaat? Laat me niet lachen zeggen. Er is bijna geen groter verschil in benadering denkbaar dan die tussen Advocaat en Slot.

28 oktober 2022 om 10:57

Vergeet niet dat ook Slot net als Schreuder met een heel ander 11tal moet werken dit jaar. De beste spelers zijn vertrokken en dat heeft tijd nodig en het is maar de vraag of de nieuwe spelers een vergelijkbaar nivo halen ( wat vaak niet het geval is). Net als in Amsterdam is het redelijk te verklaren waarom het nog niet loopt vind ik

28 oktober 2022 om 11:12

Ook misschien een onpopulaire mening: ik denk dat we niet zoveel te zoeken hebben in de EL de poulefase als alle 3e plaatsen CL in gaan stromen.krijg je clubs als Barca en Juventus erbij. Ik denk dat we meer kans in de Confl hebben. Moet je wel de derde plaats veilig stellen en daarvoor winnen van Lazio..

28 oktober 2022 om 13:33

Sws valt Slot door de mand dit jaar.
Echter het materiaal is ook gewoon drama.

De enige 2 die het niveau aankunnen zijn Trauner en Hancko.

De rest is het allemaal net niet helaas.

28 oktober 2022 om 17:48

Hij moet een compleet nieuw tream bouwen. Feyenoord en Ajax zitten wat dat betreft redelijk in hezelfde schuitje. Alsof er elk jaar zo veel basis spelers vertrekken. Als het al eens is gebeurd dan in ieder geval de afgelpen 25 jaar niet.

Ik zou eerder zeggen het is pas Novermber. Kijk bijvoorbeeld naar AZ die vorig jaar het halve elftal verkochten dat heeft een jaar geduurd. Bij Ajax wordt nu met weemoed terug gedacht and Bosz, die had tot Maart nodig, en ten Hag had zelfs bijna 12 maanden nodig. Je kan niet ongestraft zo veel spelers verkopen en verwachten dat het sportief na 3 maanden wel weer goed komt zeker niet in Europa.

Maar met die verkopen heeft Feyenoord eindelijk een financiele basis gecreerd waar ze mee vooruit kunnen de komende paar jaar en op de lange termijn gaan ze daar de vruchten van plukken.
Van dit jaar moet je gewoon niet te veel vewachten. Laat Slot maar bouwen en dan mag je hem volgend jaar, wanneer er maar een stuk of 2 spelers vertrekken afrekenen op de resultaten.

Ik begrijp gewoon niet dat hij met een Ali begint. Die jongen komt echt geen lantaarnpaal voorbij. Het was gewoon zo verschrikkelijk slecht. Passing slecht, voorzetten kwamen niet aan, aannames dramatisch. En eerlijk gezegd gold dat ook voor Dilrosun. Die versnelling is echt een wapen, maar te weinig gezien.
Danilo kwam helemaal niet in het spel voor, was trouwens te laat bij voorzetten die wel gevaarlijk voor het doel kwamen.
Mijn woede is nog steeds niet afgezakt.

28 oktober 2022 om 09:03

Nee lekker beginnen met Walemark, die jongen bakte er echt helemaal niks van. Ik merk ook dat niet alle aanvallers met volle druk willen/durven te voetballen. De wisselspelers gingen allemaal voor het opvangen aan de middenlijn ipv vooruit druk zetten.

28 oktober 2022 om 09:07

Makkelijk scoren, die jongen moet iedere keer wanneer Feyenoord onder druk staat of geen enkele druk meer zet invallen en is hij meer met verdedigen bezig dan aanvallen. Aan alles zie je dat die jongen kan voetballen. Die schwalbe vond ik trouwens wel echt genant, maar ook daar komt hij wel een man voorbij. Dat heb ik Ali in een uur niet zien doen. Die wisselspelers komen met een vracht aan instructies het veld in, jij en ik zullen ongetwijfeld hetzelfde denken: gas erop. Als iedereen op de bank zegt: geen tegengoal krijgen en op de counter spelen, dan snap ik waarom ze bij de middenlijn staan.

28 oktober 2022 om 09:12

@martyn7: Alireza vond ik gisteravond niet slecht. Creeerde enkele mogelijkheden voor zijn teamgenoten, verzette veel verdedigend werk en had een aantal prima passes. Hij is niet snel genoeg (meer) om op snelheid er langs te gaan, maar dan moet Geertruida overlappen en die deed dat niet in de eerste helft. Wat daar de reden van is weet ik niet (durfde niet/wilde niet/mocht niet) maar dan klopt de samenstelling niet. Als je Alireza opstelt moet je een back hebben die overlapt. Doet die dat niet, dan blijft er weinig over.

28 oktober 2022 om 11:34

Oh, ik zie gerust zijn verdedigende arbeid wel hoor. Maar dat is werkelijk de enige reden waardoor ik kan denken: we hebben er wat aan. Maar die heb je nodig als een tegenstander beter is dan dat jij bent, als je een back tegenover je hebt die eroverheen dendert. Die Malinese jongen op de back positie bij Sturm was aanvallend niet sterk, dus mag je Ali meer in de aanval gebruiken. Dat gebeurde een paar keer, maar die kwam echt niemand voorbij. Ik heb mij dood zitten ergeren aan die jongen. Aantal kansen gecreëerd? Waar dan? Ik kan ook een voorzet geven in het luchtledige en dit als mogelijkheid bestempelen. Alle tikkies terug kunnen prima passes zijn. Nu gooi je het grote deel op Geertruida, maar die jongen wordt ook van hot naar her gegooid. Dan weer rechtsback, dan weer op het middenveld. Ali die vastplakt aan de zijlijn zorgt ervoor dat er niet overlapt kan worden. Dat is vaak ook de reden dat als Pedersen erin komt, Walemark er ook staat. Die komt naar binnen en creëert ruimte voor Pedersen. Geertruida miste zeker twee kansen om te overbruggen, maar hij krijgt van die 45 minuten maar 3 minuten de gelegenheid om te overbruggen.

28 oktober 2022 om 12:17

Helaas is Alireza momenteel de beste optie op rechts. En dat zegt wat over zijn concurrenten...

Gezien het feit dat we eigenlijk geen enkele goede buitenspeler hebben op het moment zou ik persoonlijk wel eens een 4-4-2 willen zien.

Wieffer, Kokcu, symansky en Timber op het middenveld. Hanco, Rasmussen, Trauner en Geertruida achterin. Twijfel dan alleen over de twee spitsen... Ali en Danilo? Of zou Gimenez ook kunnen in een 2 spitsen systeem?

Slot mag natuurlijk ook in de spiegel kijken. Het voetbal en niveau kan natuurlijk veel hoger en Slot moet is de juiste mensen in de basis zetten. Je mist ook teveel aankopen die een vast niveau halen zoals Hancko en Szymanski. Het is bij de rest van de aankopen te wisselvallig.

Onpopulaire mening:
Slot doet het niet zo best dit jaar. Europees moet het echt beter en hij blijft husselen met z'n opstelling. Je zou denk dat hij in bijna november niet meer de reden tijd hoeft te gebruiken. Je zou inmiddels ingespeeld moeten zjin. Verschuilt zich daar wat mij betreft te veel achter

28 oktober 2022 om 09:21

Inderdaad. Schreuder en Slot mogen miljoenen uitgeven en vervolgens wordt er gezegd dat het tijd kost om er een elftal van te maken. Hoe verklaar je dan dat een RKC dat 7 basisspelers kwijtraakt in het linkerrijtje staat? Of Sparta 6e met 14 nieuwe spelers?

28 oktober 2022 om 09:22

Mag weg, is dubbel

dit deed me denken aan die troosteloze advocaat dat was ook niet om aan te gluren!

Betaal in de winter 6 tot 8 voor Zerrouki en het grootste deel van het probleem is opgelost. Dab moeten we erachter zien te komen wat voor belastende informatie Alireza heeft over Slot, het is echt absurd dat die gozer steeds weer een nieuwe kans krijgt. Die is van Totodivisie niveau. Verder is Lopez een stuk minder dan Malacia en Dilrosun is oom een alles of niets speler, beetje slappe hap die bik balverlies terugsjokt op het tempo van Blind. Het is te hopen dat onze Braziliaanse vriend wat meer kansen krijgt, op de vleugels is het niet denderend. Maar Aursnes is het grootste gemis volgens mij.

28 oktober 2022 om 09:01

Wilde twente in de zomer niet al minimaal 10 miljoen hebben voor Zerrouki? Ik ga er vanuit dat ze midden in het seizoen nog meer willen hebben.

28 oktober 2022 om 09:25

Er is geen vraagprijs genoemd vanuit Enschede. Maar als je Zerrouki de laatste wedstrijden ziet spelen kan ik me goed voorstellen dat de prijs er niet minder op geworden is. Zeker niet midden in het seizoen waarin je meedoet om de eerste 4 plekken.

28 oktober 2022 om 13:28

Denk dat Ajax inmiddels ook wel interesse heeft in Zerrouki. Alvarez zal deze winter of uiterlijk in de zomer ook zeker gaan vertrekken en dan zou ex Ajax jeugdtalent Zerrouki een interessante opvolger kunnen zijn voor Alvarez. Denk ook dat Ajax beter bij de speelstijl zou passen van Zerrouki.

Deze wedstrijd hoor je gewoon met minimaal 2-0 de rust in te gaan. Dan win je deze wedstrijd en is er niks aan de hand. Helaas is het afmaken van kansen al het hele seizoen een groot probleem. We vergeten onszelf keer op keer te belonen.

Het is niet voor het eerst dat een tegenstander iets opportunistischer gaat spelen en Feyenoord zich daar geen raad mee weet. Daar moet je winterstop flink mee aan de slag. Verder heb je een blik hele normale aanvallers die soms een goaltje maken en soms niet.

Met Szymanski en Hancko heb je in de verdediging en op het middenveld twee klasse spelers gehaald en Timber kan dat op termijn worden. Alleen in de aanval heb je echt ingeleverd. Sinisterra hield twee a drie man bezig. Daardoor ga je ook niet beter voetballen.

Gelukkig gaat er ook heel veel wel goed, twee van de drie linies zijn top, en is de oplossing om makkelijker te winnen vrij duidelijk. Een klasse speler voor in de aanval en een ervaren middenvelder die de defensieve balans bewaakt.

Hij lult leuk maar heeft geen verder idee wat die doet.
Slot werd al snel op een voetstuk geplaatst, als tovenaar weggezet en beschouwd als de kroonprins van het Nederlands trainersgilde. En waarom? Vanwege een Europese campagne dat overduidelijk een incident was.

De realiteit is dat Slot een matige trainer is, die zonder al het geluk van de wereld geen idee heeft wat te doen met als pijnlijke conclusie dat je met de winterstop waarschijnlijk Europees uitgeschakeld ben en in de competitie ook niets meer om voor te spelen heb, behalve weer een 3e plek.

Feyenoord heeft geen wereldteam maar beter dan wat de resultaten doen lijken.
Maar als je verkeerde spelers op de verkeerde posities zet of spelers die het verschil kunnen maken op de bank of bij O21 laat verpieteren dan ben je de weg compleet kwijt en vraag je om problemen.

28 oktober 2022 om 11:19

Ben het 100% met je eens en vraag mij al een tijdje af of dit wel zo'n goede trainer is. Vorig jaar verbloemde Dessers of Sini een hoop door iedere keer een belangrijke goal te maken op Europees vlak. Moeten wij ons echt verschuilen achter kwaliteit en dat er tijd nodig is? Stelt hij echt de beste spelers op vanaf het begin en kan het spel echt niet beter? Voor mij is de conclusie simpel; hij weet het niet ... Dan maar weer spelers opstellen die het bij de 6-0 voor hem hebben gedaan terwijl ze allang niet meer die vorm hebben.... Ben er helemaal klaar mee en dan die supporters die zich misdragen. Inktzwarte dag weer voor de club.

Dit jaar verbaas ik mij vooral over de startopstellingen en rare wissel beleid van Slot. Hij geeft spelers minuten en vertrouwen die bij mij niet in de basis of als wissel zouden invallen. Vooral daar erger ik mij aan.
Mijn opstelling, bijlow, geertruida, trauner, hancko, hartman maar kan ook lopez(nog niet positeif verrast veel foute passes en veel onnodige overtredingen).
Kokcu, Timber(die eigenlijk op de plek van Kokcu moet spelen, maar die is niet verkocht,hadden eerder kokcu dan aursnes moeten verkopen) shymanski(altijd op 10, groot fan van deze echte voetballer.
Wallemark giminez en omdat we op de flank niet veel hebben dilrosun.

28 oktober 2022 om 09:50

Timber is niet de vervanger van Kokcu. Zijn 2 totaal andere spelers.

Ze dachten wel Ff ,zo we hebben een wereld spits gekregen die Ajax opgeleid heeft.
Nou hij kwam amper bij Ajax van de bank af.
Marja slot meent met zijn praatjes dat hij het voetbal uitgevonden heeft.
Maar hij is verantwoordelijk voor deze nederlaag.net als dat hij zich op de borst klopt mochten ze een keer winnen

28 oktober 2022 om 10:20

Wie dachten dat? Heb niet veel enorm enthousiaste supporters gehoord over het aantrekken van Danilo.
Ik vind daarnaast dat Slot niet vaak gekke dingen zegt en al helemaal meent dat hij het voetbal uitgevonden heeft. Dat hij er verstand van heeft vind ik wel. Heeft het overal ook eigenlijk goed gedaan tot nu toe. Het enige wat er, naar mijn mening, wellicht bij hem aan schort, is soms zijn cynische houding na een verlies partij. Maar goed, iedereen gaat anders om met verlies natuurlijk.

Heb 90 minuten zitten kijken en ik zie vanmorgen 1-0 verloren, Feyenoord bovenliggende partij, HOE DAN ??!!

Die ezels op de tribune verdienen het om dat ellendige voetbal te zien. Echt een top club tot het er op aan komt. Riepen ze hier nou dat ze in de winterstop bovenaan zouden staan

28 oktober 2022 om 10:49

Niemand die dat riep van Feyenoord. De media wel maar niemand van Feyenoord. Goedkoop scoren weer

Het lijkt mij voor alle partijen het beste als Feyenoord gaat doorselecteren qua coach. Ik ken nog iemand met hetzelfde kapsel die hopelijk binnenkort vrij is van werk. Het valt mij op dat Feyenoord heel veel wisselingen heeft in de startopstelling. Is dat slechts een gevoel of ervaren Feyenoorders dat ook? Het is bijna november, er moet toch nu gewoon een sterkste opstelling zijn zou je zeggen?

28 oktober 2022 om 11:49

Dat is natuurlijk zwaar overdreven. De enige reden dat ik kan bedenken om dat te zeggen is dat je hoopt dat Slot naar Ajax gaat.

Er zijn veel wisselingen omdat het niet loopt. Teveel spelers die wisselvallig zijn en die nog moeten wennen. De meeste spelers zijn ook niet in staat 2 keer per week te spelen.

28 oktober 2022 om 12:11

Ik had niet verwacht dat ik de knipoog erbij moest zetten haha, een ruil Slot/schreuder zie ik wel zitten overigens
.
Hoe kan het dat ze niet in staat zijn om 2x per week te spelen als het seizoen al een behoorlijke tijd los is, blessures? Ik volg Feyenoord nou niet op de voet dus het kan wederom een gevoel zijn.

28 oktober 2022 om 13:02

Haha excuus, tegenwoordig weet je nooit meer of iets serieus bedoelt is hier .

Slot doelde op de spelers die gehaald zijn. Dat ze niet eerder 2 keer per week hebben gespeeld en daardoor het nog niet kunnen. Voor de buitenwacht altijd lastig te bepalen omdat 2 keer per week spelen te doen is volgens de fans. Slot ziet ze elke dag dus wie weet?

Spelers uit Europa hoeven zich niet aan te passen, Zuid - Amerikanen hebben zeker 1 jaar nodig. Wennen aan de temperatuur, kunnen alleen Spaans en zullen nooit Nederlands leren. Het eten, het leven is hier compleet anders. Zij hebben 1 doel voor ogen en dat is zo snel mogelijk in allereerst Spanje terecht te komen. Heb je geen keus dan ga je naar NL waar je er voor kan zorgen dat jij jezelf in de picture speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren