Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chadli: ‘Negentig procent van de mensen begrijpt mijn keuze niet’

Laatste update:

Nacer Chadli verliet afgelopen zomer een paar dagen voor het sluiten van de transfermarkt Tottenham Hotspur voor West Bromwich Albion. Zijn Belgische ploeggenoten bij de Spurs probeerden Chadli te overtuigen om te blijven op White Hart Lane, maar de Belgisch international wilde weer veel aan spelen toekomen.

/

Chadli was bij Tottenham niet zeker meer van een basisplaats. West Bromwich Albion had interesse en betaalde vijftien miljoen euro voor de 27-jarige buitenspeler. "Negentig procent van de mensen begrijpt mij keuze voor West Brom niet. Ze denken: ‘hij woont in Londen, speelt bij één van de beste clubs uit Engeland en heeft de kans om in de Champions League te spelen”, zegt Chadli in het Belgische magazine Fan. “En als hij niet speelt zit hij op de bank en verdient hij veel geld.’ Maar ik ben nooit begonnen met voetballen om geld te verdienen. Ik doe het omdat ik al graag voetbalde toen ik nog een kind was.”

Dat West Brom geen topclub is, maakt Chadli weinig uit. “Ik houd van Londen en Tottenham, maar ik wilde weer voetballen. Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Moussa Dembélé zeiden dat het beter was als ik zou blijven. Maar uiteindelijk begrepen ook zij dat ik wilde spelen. West Brom is misschien geen Chelsea, Tottenham of Arsenal, maar het is een club waar ik mezelf verder hoop te ontwikkelen.” Zaterdagmiddag neemt Chadli het met zijn nieuwe club op tegen Tottenham Hotspur.

Hoe eindigt West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was toch wel echt van grote waarde in zijn start bij Tottenham, is zeker een goeie buitenspeler en zou denk ik ook niet misstaan bij een Everton/Southampton.

15 oktober 2016 om 10:12

Ja Everton!

15 oktober 2016 om 10:16

Aanvallende middenvelder is ook een goede plek voor hem, acties goede passing en kan afmaken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren