Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cassano: ‘Napoli zou de ideale club zijn voor een dwaas als ik’

Laatste update:

Antonio Cassano werd jarenlang gezien als een gigantisch talent, maar helemaal tot wasdom is de flamboyante Italiaan eigenlijk nooit gekomen. Momenteel staat Cassano onder contract bij Parma en daar doet hij het uitstekend. Door zijn goede vorm is de 31-jarige Cassano weer in beeld bij bondscoach Cesare Prandelli van de nationale ploeg van Italië.

/

Cassano heeft het prima naar zijn zin in de kaasstad en hij zou zijn carrière graag bij Parma afsluiten, maar er is een club waar hij een uitzondering voor zou maken. “De grote clubs in Europa? Nee, alleen Italiaanse clubs. Ik ga niet meer naar het buitenland”, zegt de man die in het verleden nog onder contract stond bij Real Madrid. “Juventus? Nee, ik heb die club drie keer ‘nee’ verkocht. Napoli zou de ideale club zijn voor een dwaas als ik.”

“Ik vind Napels prachtig, maar ik houd van de rust van Parma. Het eten is goed en ik heb het er enorm naar mijn zin”, gaat Cassano verder in de Italiaanse media. “Ik ben heel erg blij. Mijn familie is bij me in Parma en ik denk dat ik bij deze club mijn carrière ga afsluiten. Je weet het echter maar nooit."

Zou jij Antonio Cassano meenemen naar het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft in ieder geval een goed zelfbeeld

Cassano is zijn stempelkaart vol aan het plakken en probeert alle Italiaanse clubs gehad te hebben

Cassano is natuurlijk een geweldig talentvolle speler, dat zie je aan alles. Maar de sportman Cassano is zo goed als niet-bestaand. Ontzettend gebrekkige mentaliteit en ook nog eens een herrieschopper. Helaas heeft hij nooit zijn belofte in kunnen lossen. Meenemen naar het WK zou ik dan ook niet doen, als je hem niet opstelt, haal je je te veel problemen op de hals.

18 maart 2014 om 21:30

Qua techniek nog steeds een van de beste italiaanse voetballers.

18 maart 2014 om 23:18

Dat zeker. Dat is hij altijd geweest. Maar techniek is niet alles. Al helemaal gezien zijn mentaliteit.

Toch heb ik wel mooie herinneringen aan Cassano. Met Totti vormde hij bij Roma een duo dat iedereen angst in boezemde. Die twee voelden elkaar zo perfect aan, echt bizar. Prachtige tijden waren dat.

19 maart 2014 om 01:00

cassano-totti telepathy

19 maart 2014 om 02:14

Zijn Totti en Casanno niet exact dezelfde spelers waardoor hun elkaar zo goed aanvoelden?
Totti heeft wel betere mentaliteit natuurlijk!

De ideale club voor Fantantonio? Die bestaat niet. Je haalt gegarandeerd een bron van immens talent binnen maar gepaard daarmee komt een ondankbare, onprofessionele, irritante en respectloze dwaas zich melden bij je club. Is het eten lekker in Parma Cassano? Het is aan je te zien ook.

18 maart 2014 om 21:52

Het was zondag volgens mij niet echt te zien

19 maart 2014 om 02:02

Grappig dat je Cassano zo afbrandt, terwijl er bij jullie een minstens even grote dwaas rondloopt.

19 maart 2014 om 07:15

@ oxxis

Hij spreekt de waarheid, net zoals jij dat doet. Als Cassano en Balo gewoon betere mentaliteit zouden hebben dan waren het echte topspelers geweest. Maar Cassano is gewoon een maatje erger. Leeft totaal niet voor de sport. En is gewoon een problemen speler als je niet zijn zin geeft. Hij is totaal niet reëel vaak. Vooral toen hij bij Milan zat. Ik hoop echt dat hij niet naar het wk komt. Dan heb je wel een speler die maar 40 minuten voluit kan gaan.

Meenemen die man! Kan met een moment genialiteit een wedstrijd voor je winnen

Misschien dat cassano zelf wel naar napoli wilt, maar denk dat napoli niet op hem zit te wachten. Die hebben met callejon, hamsik, insigne en mertens genoeg opties voor achter higuain. Qua techniek en talent is cassano een van de beste voetballers van zijn generatie, maar zijn houding is zo slecht dat zijn carrière in verhouding relatief 'beperkt' is gebleven, als je het vergelijkt met waar hij had kunnen staan, want hij had echt een van de betere ter wereld kunnen worden. Maar hij moet gewoon lekker bij parma blijven, hij doet het daar goed, wordt er gewaardeerd en parma doet het nog eens goed ook dit seizoen. Bij andere clubs staat hij misschien niet meer in de basis en dan zorgt cassano alleen maar voor problemen. Sowieso zie ik geen club in de top 5 van Italië waar hij in de basis zou staan. Prandelli moet hem ook niet meenemen naar het wk, er zijn betere spelers of spelers die het veel meer verdienen.

Voor een speler als Cassano moet er wel een plekje vrij gehouden worden in de WK-selectie. En waarom zou hij zich niet gedragen? Ging vorige EK twee jaar terug ook prima, niet waar

Heb eens gelezen dat hij in zijn tijd bij Real Madrid zeker met 700 vrouwen het bed had gedeeld.
On : Altijd al een geweldige speler geweest maar het is een echte straatjongen en die mentaliteit heeft hij nooit afgeleerd of positief kunnen gebruiken Toch vind ik dat zijn kwaliteiten vaak overschaduwd worden door zijn gedrag, qua techniek toch 1 van de betere Italiaanse spelers van de laatste tijd.

Qua techniek en talent een van de besten, speelt al zijn gehele carriere enkel op techniek en zonder inzet en dergelijke... toch haalde hij Real Madrid. Dat zegt wel wat, was hij niet zo gestoord en lui geweest dan werd hij met Del Piero, Totti en Baggio in een adem genoemd.

Cassano had veel meer uit zijn carrière kunnen en moeten halen. Maar het blijft wel een geniale gek en veel mensen vergeten dan ook dat hij koning assist is en prachtig kan voetballen. Meenemen naar het wek zou ik zeggen, want op het ek 2012 was hij gwn goed samen met Balotelli. Italia haalde de finale en dat was met Cassano en Balotelli voorin, vergeten iedereen?

Ik zou je met open armen ontvangen bij Inter Fantonio

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren