Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Carroll en ploeggenoot in de problemen na middagje op terras’

Laatste update:
/

Andy Carroll en Darren Randolph zullen zeer waarschijnlijk binnenkort op het matje geroepen worden door de clubleiding van West Ham United. Terwijl de rest van de selectie van the Hammers zich voorbereidde op het duel met Middlesbrough van aanstaande zaterdag, zijn Carroll en Randolph dinsdagmiddag drinkend in Londen gespot.

De 27-jarige Carroll is momenteel herstellende van een knieblessure. Hij kwam dit seizoen pas één keer in actie voor West Ham. Op Twitter wordt veelvuldig bericht over het tweetal, dat op klaarlichte dag naar verluidt alcoholische versnaperingen achterover werkte op een terras in Londen.

West Ham United is dit seizoen bijzonder slecht uit de startblokken gekomen. Op een overwinning op Bournemouth na, pakte de ploeg van Slaven Bilic geen enkel punt meer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je als geblesseerde speler een drankje doet in de stad moet dat gewoon kunnen en geloof er ook niet zoveel van dat ze dronken zijn, staat niet voor niets tussen aanhalingstekens. in de engelse media worden spelers al dronken na 2 biertjes dus imo doet caroll niks verkeerd

27 september 2016 om 17:47

Echt he! Haha hoe normaal is het om op het terras een biertje te drinken in de zon. Zo lang hij zijn revalidatie schema goed afwerkt en fit terug komt is dit gewoon dood normaal. Binnenkort is het nog een schande een rood wijntje te drinken in een restaurant als voetballer. Mocht hij ladderzat zijn smiddags neem ik dit allemaal terug maar dat lijkt me sterk.

Wat maakt het uit? Hij is geblesseerd. Vroeger was dit normaal. Maar tegenwoordig word overal een probleem van gemaakt. Al Carroll nou dagelijks alcohol drinkt....

27 september 2016 om 18:46

Door het nuttigen van alcohol hersteld een blessure langzamer. Kan Vardy over meepraten.

27 september 2016 om 18:51

Martin Drent zoop anders een blessure uit zijn lichaam toen hij een promotie/degradatieduel moest voetballen. Bloed wordt dunner en verplaatst zich dan sneller volgens mij.

Waar Cruijff en van Hanegem op de plee een sigaretje deden of zelfs Theo Janssen moet je niet zo zwaar aan dit tillen.

Vanuit gaande dat dit bericht klopt gaat het om een middag ff op een terrasje zitten onder het genot van een alcoholische versnapering?
Je kunt dan ook wanneer de kranten etc komen aangeven dat je hier weinig problemen in ziet.

Als ze nu stomdronken terugkeren is het anders wat

Jonge jonge, Carrol is geblesseerd, dus dan mag je niet een biertje op het terras drinken?
Snap best dat je als profvoetballer overal beter op moet letten, maar als je geblesseerd bent moet zoiets best kunnen, als het maar niet te vaak gebeurd.
En als geblesseerde train je toch apart van de groep, dus zou je je niet precies aan dezelfde tijden moeten houden.
Maar de club heeft het lastig op dit moment, dan krijg je wel dit soort berichten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren