Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carragher: ‘Dat is waarom Salah meer lijkt op Ronaldo dan op Messi’

Laatste update:

Mohamed Salah is bij Liverpool bezig aan een sterk seizoen. Sinds zijn overstap van AS Roma naar Liverpool afgelopen zomer, was de Egyptische aanvaller goed voor 31 doelpunten in alle competities. Hij steekt in een dermate goede vorm dat hij zelfs wordt vergeleken met Lionel Messi. Dat vindt oud-international Jamie Carragher onterecht, want hij vindt Salah qua speelstijl meer op Cristiano Ronaldo lijken.

“Cristiano Ronaldo is het beste voorbeeld van hoe de rol van een buitenspeler is veranderd”, schrijft Carragher in de Daily Telegraph. “Toen hij nog bij Manchester United speelde, stond hij bij de zijlijn, maakte hij overstapjes en terroriseerde hij de rechtsbacks. Nu is hij een compleet andere speler, meer een doelpuntenmaker dan een aangever. Hij stapt nu teleurgesteld van het veld als hij niet heeft gescoord. Hij wil zijn trucjes niet meer laten zien bij de zijlijn, omdat hij vanuit daar niet op doel kan schieten. Zijn spel is gericht op het naar binnen snijden, het strafschopgebied in.”

“Dat is waarom de speelstijl van Salah meer lijkt op Ronaldo dan op die van Messi, ook al is hij lang niet van het niveau van Messi of Ronaldo”, aldus Carragher. “Messi laat zich meer uitzakken en bemoeit zich meer met het opzetten van de aanval. Dat is niet de stijl van Salah.” Zaterdagmiddag komt Salah weer in actie als Liverpool het op Anfield opneemt tegen Newcastle United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speelde Salah bij united want dat staat in artikel. Hij speelde toch alleen voor chelsea in pl voor liverpool

3 maart 2018 om 10:35

Nee er staat dat Cristiano Ronaldo bij Manchester United heeft gespeeld.

3 maart 2018 om 11:10

Wat klets jij uit je nek zeg over Ronaldo z’n dribbels, haha. Zelden zulke lariekoek gelezen. Ronaldo heeft ervoor gekozen, mede doordat hij bij United al veel scoorde in z’n frivole, vrije rol om zich meer te gaan richten op doelpunten maken. Dat heeft niets te maken met dat hij niemand voorbij kan dribbelen, want deze speelstijl was hij al aan het ontwikkelen toen hij dit nog wel kon. Hij is gewoon veel volwassener geworden.

3 maart 2018 om 12:13

Je hebt het nu over het laatste jaar, ik had het over zijn tijd bij United. Daar waren zijn dribbels namelijk wel succesvol, maar ook daar zag je al dat hij langzaam aan steeds meer naar binnen trok om te gaan scoren. Bij Real Madrid werden zijn acties steeds minder en minder omdat het steeds minder nodig was. Je argument over je video is ook kul, want andersom kan je ook video’s vinden waar het 5 uur lang wel lukt. Wat jij beweert is dat hij ineens van die speelstijl is afgestapt, terwijl als je hem goed had gevolgd, je had gezien dat het stapsgewijs is gegaan. Dan kan je het gooien op ‘liefde voor Ronaldo’, maar dat is dikke onzin. Iedereen ziet dat Ronaldo tegenwoordig niet meer dribbelt, maar dat hij het niet meer kan is iets anders. Daarnaast; wat zijn nou precies dribbels? Als jij met de bal aan de voet op snelheid voorbij iemand dribbelt, dribbel je ook al. En bewijs eens dat het feiten zijn, want ik zie nergens een bron.

3 maart 2018 om 14:24

Kijk de video van touzani daarin vertelt ronaldo dat hij zich met een reden heeft ontwikkeld tot een afmaker inplaats van een dribbelaar

5 maart 2018 om 11:47

Sterker nog, Ronaldo kon dit nooit. waar in die tijd iedereen Ronaldinho wilde zijn en speels trucjes deed, waar messi simpel dribbelde en spelers voorbij ging, deed Ronaldo 3000000 scharen om vervolgens te kappen of versnellen/ op kracht de speler passeren. leuk dan die scharen maar puur vertraging van je spel, minder effectief en geforceerd. hetzelfde heb ik bij andere spelers die zo veel scharen doen dat het niet effectief meer is en ze alsnog op een andere manier er langs moeten. datzelfde geldt ook voor Depay met zijn trucjes, daar ligt zijn kracht helemaal niet.

dan zie ik liever de ronaldo van nu, die weliswaar een 'slechtere speler' is, maar wel effectiever. Los van dat ik denk dat Madrid beter is zonder hem, omdat het team dan beter in balans is, hij eist immers iedere bal op 25 meter van het doel op en wordt boos als hij die niet krijgt.

Misschien alleen als het gaat om doelpunten maken en wanneer hij ze niet heeft gemaakt moedeloos naar huis gaat misschien in deze zin dat hij op Ronaldo lijkt inderdaad.

Maar echt puur als voetballer lijkt hij meer op Messi, hij heeft zich enorm goed ontwikkeld daar waar hij alles beetje op snelheid deed doet hij nu bijna alles op techniek. Korte tikken, korte dribbels heel mooi om te zien maar komt nooit in de buurt van Messi uiteraard, noch Ronaldo.

Er zijn veel voetballers die op Messi lijken qua stijl, Ozbiliz bijvoorbeeld hem vond ik enorm erg op Messi lijken als hij aan de bal was, natuurlijk veel minder maar het leek erop.

Salah lijkt het meest op Salah. Einde discussie. Je doet hem te kort door hem te vergelijken met een andere speler. Die jonge verbreekt records bij Liverpool en in de EPL en we hebben het over op welke andere speler hij lijkt..

Idd vergelijken is zinloos....we zijn blij met Salah uiteraard,laat em lekker zn ding doen en we zien wel waar het eindigt.
Gelijk maar contract opwaarderen,waar nu sprake van zou zijn,en als dan weer een club uit Spanje komt de duurste speler op dat moment maken (mits hij zo tekeer blijft gaan zoals nu)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren