Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Carlos Forbs maakt eerste goal voor Jong Portugal en boekt ruime zege

Laatste update:

Carlos Forbs heeft donderdagavond zijn eerste doelpunt voor Jong Portugal gemaakt. In het EK-kwalificatieduel met de leeftijdsgenoten van de Faeröer Eilanden zette de Ajacied de 2-0 op het scorebord. In de blessuretijd liep de score vervolgens nog verder op, waardoor de eindstand 4-0 was.

Vlak na rust zette voormalig PSV’er Fábio Silva Jong Portugal op een 1-0 voorsprong, door vanuit een moeilijke hoek te scoren. Forbs zag dat overigens vanaf de bank, daar hij niet in de basis startte.

In de 73ste minuut viel Forbs in, door Silva te vervangen. Een klein kwartier later scoorde hij: na een goede pass van Mateus Fernandes schoof de buitenspeler raak. Zijn eerste treffer in het shirt van Jong Portugal, in z’n vierde interland.

Uiteindelijk won Jong Portugal met 4-0, omdat Youssef Chermiti (binnenkant paal) en Mateus Fernandes (rebound) in de blessuretijd ook nog hun naam op het scoreformulier wisten te zetten.

Met vijftien punten uit zes duels is Jong Portugal koploper in Groep G van de EK-kwalificatie. Nummer twee Kroatië heeft twee punten minder, maar nog wel een wedstrijd tegoed.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die simpele diepgang heb je echt wel nodig bij dit Ajax, jammer dat het er echt totaal nog niet uit komt bij jongen.

Hopelijk heeft die een goede voorbereiding op 24/25 en verrast hij ons allemaal!

21 maart 2024 om 22:39

Kijk hoe die die goal maakt dan, met alle moeite de bal geraakt.

Als de keeper niet zo snel uitkomt, komt hij niet eens tot een schot ben ik bang, want dan moet die de bal nog controleren.

Maar inderdaad hoop dat die iederen verrast en voor een mooi bedrag weg kan.

21 maart 2024 om 22:42

Zie in Forbs geen toekomstige Ajax speler wat ze moeten nastreven. Beste is aangezien Ajax nu beperkte financiële mogelijkheden heeft om Forbs te verkopen. Om vervolgens dat bedrag gericht te herinvesteren in de broodnodige versterking voorin en eigenlijk overal wel op het veld.

22 maart 2024 om 00:37

Voetbalnoob ik hoop dat je gelijk krijgt, als een van de weinigen heb ik Gaaei niet afgeschreven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren