Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Capello wijst Real Madrid en Spaanse bond terecht: ‘Zo doe je dat niet'

Laatste update:

Fabio Capello is niet te spreken over de handelswijze van Real Madrid omtrent het contracteren van Julen Lopetegui. Vlak voor de start van het WK maakte de Koninklijke bekend dat Lopetegui de opvolger van Zinédine Zidane wordt in het Santiago Bernabéu. De Spaanse bond reageerde furieus, daar Lopetegui niet lang geleden zijn contract bij de bond had verlengd tot medio 2020. Ondanks dat het WK op het punt van beginnen stond, koos de bond om hem te ontslaan als bondscoach. Capello vindt ook dat de Spaanse voetbalabond anders had moeten reageren.

“Ik denk dat de Spaanse bond er niet goed aan heeft gedaan om Lopetegui te ontslaan. Dat doe je niet op deze manier”, aldus de ex-trainer van onder meer Real Madrid op de Italiaanse radio, geciteerd door Marca. Capello vindt dat de clubleiding van de Spaanse topclub meer openheid van zaken had moeten geven richting de Spaanse bond. “Real Madrid was arrogant door wel in gesprek te gaan met de trainer, maar het niet te vertellen aan de bond. We weten allemaal hoe Florentino Pérez is. De bond had de bondscoach niet moeten ontslaan.”

Capello ging ook in op de moeizame eerste groepswedstrijd van Brazilië. Zondagavond wist de ploeg van bondscoach Tite niet te winnen van Zwitserland (1-1). Neymar kon de hoge verwachtingen niet waarmaken. “Hij leek bezorgd over zijn voet”, aldus Capello over de Braziliaan, die aan het einde van het seizoen bij Paris Saint-Germain geblesseerd raakte en nog niet topfit lijkt te zijn. Capello vindt het nog veel te vroeg om Neymar onder de grootste voetballers aller tijden te scharen. “Pelé, Maradona en Messi zijn van een andere planeet. Pelé leidde zijn team, creëerde goals, gaf assists. Dit is iets compleets anders.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft ee lastig ondewerwerp, want Real moet zijn trainer bekend maken om zo onduidelijkheid te voorkomen bij de supporters. Maaaaar..... heel spanje is nu toch afgeleid door het wk en dus ook een groot deel van de Real fans, dus achteraf konden ze beter wachten en het pas te doen nadat spanje was uitgeschakelt, wat ook niet lang meer duurt.

18 juni 2018 om 19:22

Ik als spanjaard en Real fan kan toch wel zeggen dat ik elke dag aan het checken was wie de nieuwe trainer werd. Een beetje voetbalfan blijft op de hoogte van clubnieuws ook al is er een WK. Dus puur uit het oogpunt van Real is het goed gehandeld om onduidelijkheid te voorkomen.

18 juni 2018 om 19:28

Er is helemaal niets goed gehandeld. Op het moment dat Real het bekend maakte werd het ook pas bekend bij de Spaanse bond. Het is onmogelijk dat de Spaanse bond er op hetzelfde moment achterkomt als de normale supporter. Ik kan met me hoofd niet bij hoe dat heeft kunnen gebeuren.

18 juni 2018 om 19:49

Precies het is gewoon onbeschoft om 2 dagen voor het WK dit te doen, dit had best na het WK gekund typeert weer real Madrid bang om er naast te zitten

19 juni 2018 om 14:59

Ik zeg denk ik vrij duidelijk dat het puur vanuit het oogpunt van Real goed gehandeld is. Zij zorgen ervoor dat er geen onduidelijkheid/ontevredenheid onder de supporters heerst. Of het netjes is of niet doet niets af aan het feit dat het puur als Real zijnde goed gehandeld is.

18 juni 2018 om 19:34

Waarom is het een probleem dat er onduidelijkheid heerst onder supporters? Of zij nu of over een maand weten wie de trainer is, wat maakt het uit?

19 juni 2018 om 15:02

Supporters willen duidelijkheid. Hoe langer er gewacht wordt met het bekend maken van de trainer hoe meer de supporters/ultra’s zich zorgen gaan maken over het feit dat er nog steeds geen nieuwe trainer voor de groep staat terwijl het nieuwe seizoen dichterbij komt

19 juni 2018 om 17:20

En dat is een probleem omdat? Vervelend voor die supporters, maar dat maakt verder niks uit.

18 juni 2018 om 19:51

Perez had gewoon afspraken kunnen maken over aankopen en verkopen en dan rustig naar de buitenwacht kunnen zeggen, we zijn in gesprek met 3 kandidaten. Dan haal je gelijk de angel eruit, want kan net zo goed een andere trainer van het wk zijn.

De trainer dacht ook 2 dagen voor het WK bekend maken dan word ik zeker niet ontslagen, nou daar dacht de Spaanse bond anders over. Bye Bye xd

Heerlijk dat hij weet hoe een voetballer denkt, hij kan in de koppies van die jongens kijken . Laatst wist hij ook al te vertellen dat Messie gebukt ging onder de hatrick van Ronaldo.....

Bij de laatstevoefenwedstrijd van Brazilie speelde Nijmar nog vrij uit en nu zou hij weer awn zijn voet denken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren