Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cahill springt in de bres voor City-verdediger: ‘Hij doet meer goed dan fout’

Laatste update:

John Stones speelde vrijdagavond negentig minuten in het met 3-0 gewonnen WK-kwalificatieduel met Schotland. De verdediger van Manchester City maakte geen sterke indruk en kreeg na afloop dan ook stevige kritiek te verwerken vanuit de media. Zijn Engelse ploeggenoot Gary Cahill neemt het voor Stones op.

/

“Hij heeft genoeg potentie om te bereiken wat hij wil”, zegt de Chelsea-verdediger volgens de Daily Mail. “Hij is een geweldige kerel buiten het veld. Is hij iemand die advies van anderen aanneemt? Iemand die naar anderen luistert en daar van leert? Zeker weten. Er bestaat geen reden waarom hij niet de carrière kan hebben die hij wil. Hij weet heel goed wat hij kan.”

“Hij zal leren van zijn fouten en de dingen die hij goed doet, en dat is meer dan het aantal fouten dat hij maakt”, vervolgt Cahill. “Zijn zelfvertrouwen gaat alleen maar toenemen, zijn trainer heeft niet voor niets ontzettend veel vertrouwen in hem. Als je trainer en ploeggenoten vertrouwen in je hebben, dan trek je je weinig aan van alle kritiek.”

Plaatst Engeland zich voor het WK in Rusland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De leeftijd en het prijskaartje spelen in zijn prestaties een niet te onderschatten rol.
Hoewel ik verwacht had dat een defensie met een Stones als een muur zou staan is dit toch weer het bewijs dat in het voetbal niets te voorspellen is.

13 november 2016 om 19:55

Als fitt

13 november 2016 om 19:58

Als je dat had verwacht heb je hem vorige seizoen niet zien spelen.
Speelde vorig jaar nog slechter dan nu.
Maar ,jah potentie en Engels dan ben je gauw60mil waard.

Voor dat transferbedrag mag je ook wel meer dingen goed doen dan fout. Het is echter gewoon een feit dat deze jongen vorig seizoen een tijd lang zwak speelde en dat het dit seizoen ook niet aan de verwachtingen voldoet. Wellicht gewoon te snel omhoog geschreven, waardoor hij nu de druk niet aan kan?

13 november 2016 om 18:22

Hij bepaald niet hoe hoog zijn prijskaartje is hè.

13 november 2016 om 18:52

Voor elk transferbedrag mag je meer dingen goed doen dan fout.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren