Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cahill denkt aan vertrek bij Chelsea: ‘Soms moet je een lastig besluit nemen’

Laatste update:

Gary Cahill gaat in januari een transferverzoek indienen bij de clubleiding van Chelsea als hij niet meer aan spelen gaat toekomen. De 32-jarige verdediger is onder manager Maurizio Sarri op een zijspoor beland en kwam dit seizoen nog geen minuut in actie. Het contract van Cahill loopt na dit seizoen af, maar hij overweegt al de volgende transferperiode te vertrekken.

Cahill was vorig seizoen nog aanvoerder onder Antonio Conte, de voorganger van Sarri. De ex-speler van onder meer Aston Villa en Bolton Wanderers zette vorige maand nog een punt achter zijn interlandloopbaan om zich te richten op zijn carrière bij Chelsea. Nu hij nog geen minuut heeft gespeeld dit seizoen, denkt hij aan een vertrek. “Om dit het hele seizoen vol te houden gaat heel lastig worden voor mij”, wordt Cahill geciteerd door de BBC.

Ook donderdag tegen PAOK Saloniki (0-1) kwam Cahill niet in actie. Sarri voerde vijf wissels door en liet Antonio Rüdiger en Andreas Christensen een basisplaats, terwijl Cahill negentig minuten op de bank bleef. “Ik besef dat het voetbal soms niet op spelers wacht. Soms moet je een lastig besluit nemen om door te blijven gaan en je loopbaan in leven te houden. De club is het belangrijkste, maar ik moet naar mijn eigen situatie kijken. Ik hoop dat de club mijn besluit zal respecteren als het zover is”, aldus Cahill, die naar verluidt in de belangstelling staat van Aston Villa, Watford en Olympique Marseille.

Denk jij dat Gary Cahill nog een rol betekenis gaat spelen bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Cahill is een periode belangrijk geweest voor Chelsea maar denk dat het nu inderdaad tijd is om te vertrekken. Hoop komende winter/zomer op een absolute verdedigende topaankoop. Maar wie dat zou moeten zijn... ?

Vind het al een wonder dat hij zo lang daar heeft gespeeld. Past simpel weg niet in het voetbal wat sari wilt spelen. Misschien iets voor José?

21 september 2018 om 21:08

Ik vind meer wat voor een bournemouth of huddersfield. Is toch ook niet de jongste meer en daar kan hij nog zeker van nut zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren