Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cabral geschrokken: 'Mensen denken blijkbaar dat ik dit expres doe'

Laatste update:

Jerson Cabral is geschrokken van de ophef die is ontstaan na een foto die hij op Instagram plaatste. De aanvaller van ADO Den Haag maakte in de spelersbus een 'selfie' en had op de foto een petje met het logo van Rotterdam op zijn hoofd. Dit hoofddeksel is erg populair bij de supporters van Feyenoord en de fans van ADO reageerden dan ook boos op de foto van Cabral.

/

De dribbelaar is zich van geen kwaad bewust: "Er is weinig erger dan dat er mensen enorm boos op je zijn", zegt hij op de supporterswebsite ADOfans.nl. Volgens Cabral kwam het petje uit een winkel van een goede vriend van hem. "Ik heb er geen seconde bij stil gestaan dat het Rotterdamse logo erop stond en dit mogelijk verkeerd zou kunnen vallen."

"Een pet als deze dragen betekent niet dat ik iets tegen een andere stad zou hebben", benadrukt Cabral. "Ik lees en zie alleen nu dat supporters van ADO Den Haag het als een provocatie zien, maar zo was het totaal niet bedoeld. Mensen denken blijkbaar dat ik dit expres doe en dat ik niet respectvol naar ADO toe zou willen zijn, maar dat is absoluut niet waar."

Maurice Steijn, coach van ADO, stelde deze week direct een 'petjesverbod' in. De clubleiding ontkent echter dat dit iets te maken heeft gehad met de foto van Cabral. "Maurice Steijn had toevallig na die foto alle petten verboden. In clubkleding zien de spelers er weer allemaal hetzelfde uit", meldde ADO in een reactie aan RTV West. Cabral speelde dit seizoen tot dusver twaalf competitieduels voor ADO, dat het in de tweede wedstrijd na de winterstop opneemt tegen Feyenoord.

ADO Den Haag moet Jerson Cabral een straf opleggen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Boos om een petje ??? Tsjezuss.........get A Life !!

10 januari 2014 om 09:16

Ja er zitten altijd zure appels tussen helaas..

10 januari 2014 om 09:32

Idd, maar als je in Rotterdam geboren bent en je herkent het logo van de stad niet eens, dan ben je ook niet echt slim

10 januari 2014 om 09:59

Tja om eerlijk te zijn wist ik het ook niet.

10 januari 2014 om 10:49

Hij herkende het logo wel maar had niet verwacht dat er zoveel ophef zou ontstaan.

On: Gaat natuurlijk helemaal nergens over dit zielige gezeur van die ADO supporters.
Selfies slaan trouwens ook nergens op. Wat is het volgende? Helfies? Een selfies vd helft van je gezicht?

10 januari 2014 om 11:35

Cabral is een ras Rotterdammer, geboren en getogen. Dus dan is het helema niet vreemd om het Rotterdamse logo te dragen. Al moet ik zeggen dat de riviteit tussen Den Haag en Rotterdam begint te dalen. Ze lijken meer een geheel te worden en dat Zuid Holland representeerd.

10 januari 2014 om 13:41

Hahaha! Watte?

10 januari 2014 om 18:42

Ja datte.

10 januari 2014 om 20:25

En hoe kom jij daar bij dan?

Slim is het niet.. Zoiezo omdat die al niet lekker ligt bij de supporters,ook al na die opmerking dat ado een springplank voor hem zou zijn terwijl die jongen dit seizoen nog geen fatsoenlijke bal heeft geraakt

10 januari 2014 om 09:21

Sowieso* sorry wil niet muggenziften maar dit woord wordt helaas té vaak fout gespeld. Zou je nog eens kunnen helpen

10 januari 2014 om 09:26

Je bent niet de enige voor wie dat een bron van ergernis is on: hij is helaas niet de enige jonge prof die blijkbaar nog steeds niet goed in de gaten heeft hoe sterk social media zijn én hoe gevoelig bepaalde uitingen kunnen liggen

10 januari 2014 om 09:30

He is een pet van Rotterdam en Ja je mAg trots zijn op plaats waar je bent geboren en getogen. Omdat Feyenoord supporters dit ook dragen, dan mag jij dat niet??? Wat een huilebalken zijn dat zeg, grow up!!
Cabral draag gewoon wat je wilt dragen en laat je niet door hersenloze supporters je leven leiden. Je had een pet op met een rotterdamse logo geen feyenoord logo!!!

Hele slimme actie is dit natuurlijk niet. Natuurlijk zien voetbalsupporters dit als provocatie. Een straf opleggen slaat nergens op, dat hoeft niet. Misschien wordt het eens tijd dat Cabral iets laat zien op het veld bij deze club die hij ziet als springplank naar de top....

Slim van Steijn om gewoon alle petten re verbieden.. gewoon allemaal in teamteneu en dat puberale schoolgedrag voorkomen

Maak niet uit hoor Cabral ! Een goede vriend die pet? Haha nee die komt gewoon uit de winkel van 010 isnt just a code waar jij vaak ben met Vilhena boetius tis maar Rotterdam geen Feyenoord petje.

Ik kan me ook eigenlijk niet voorstellen dat hij dit gaat doen met een bijbedoeling.
Mensen moeten niet overdrijven, die jongen komt uit Rotterdam en een een seizoen bij Ado verandert niets aan zijn band met Rotterdam, zo lang hij maar op het veld zijn alles geeft voor Ado, dat is het alle belangrijkste.

Die jongen komt toch gewoon uit Rotterdam? Dan mag hij toch gewoon trots zijn op zijn stad? Lex Immers loopt in Rotterdam ook gewoon met Haagse plakplaatjes op zijn rug rond. Waar mensen zich al niet druk om maken tegenwoordig...

10 januari 2014 om 09:35

Ja dat mag Cabral ook zeker, ben ik helemaal met je eens. Alleen heeft Immers sinds zijn komst bij Feyenoord nog nooit lopen 'pronken' met zijn tattoo van Den Haag. Daarbij zijn de prestatie van Immers ook 2x zo goed als die van Cabral op dit moment!

10 januari 2014 om 10:36

Immers mag dan wel een jongen van Den Haag zijn. Hij zal dat nooit tussen hem en Feyenoord laten komen. Die jongen is een top prof in mijn ogen...

Cabral zal dit misschien niet als provocatie bedoeld hebben maar ik kan me voorstellen dat je als ADO supporter niet echt vrolijk wordt van deze foto. Cabral had hier iets beter over na moeten denken van te voren.

Daarnaast zijn de prestatie's die hij dit jaar bij ADO leverd en vorig jaar bij Fc Twente natuurlijk heel mager. In zijn (korte) tijd bij Feyenoord heeft hij toch af en toe laten zien wel degelijk over talent te beschikken. Maar heb het idee dat Cabral meer met de randzaken bezig is dan met presteren op het veld. Hij had nooit moeten vertrekken bij Feyenoord en zich daar verder moeten ontwikkelen.

Als hij doorgaat op deze voet dan zien we Cabral over 2 jaar terug in de Jupiler League. Zonde, want talent heeft hij wel degelijk. Maar zo zijn er nog wel tientallen namen op te noemen die hun talent vergooit hebben.

Nu is het Rotterdam, waar die vandaan komt. Niemand behalve een aantal ADO supporters die er een onwijs probleem van maken. Cabral geeft aan dat hij niet eens door had dat dit plaatje er op stond.

Maakt mij dan erg nieuwsgierig wat er gebeurd als je hem een petje geeft met een logo van amsterdam erop. Of hij het dan wel zelf doorheeft.. of hoe de mensen in den haag en rotterdam dan reageren.

Het is gewoon onhandig, en bij een club-tenue hoort nou eenmaal geen petje. Ik vind het al vreemd dat iedereen met zo'n koptelefoon op loopt. Maar misschien is dit alleen buiten zodat ze de pers voorbij kunnen lopen. Je bent een groep, een team. Straal het dan ook uit en zonder je niet af met een petje of koptelefoon ofzo. Als je wil dat je opvalt uit de groep, dan doe je op het veld maar extra je best.

10 januari 2014 om 09:36

Ik neem aan dat hij wel door heeft gehad dat het plaatje erop staat, dat geloof ik namelijk niet. maar verder ben ik het helemaal met je eens.

10 januari 2014 om 09:52

Nee dat is het juist. Natuurlijk weet hij dondersgoed wat hij aan heeft.
Anders slaat die foto nergens op. Waarom zou je anders zo'n foto maken.

Kijk, ik heb niks tegen dat petje, als hij dat wil dragen, prima.
Maar ik vind gewoon dat je tijdens club-bezigheden, je gewoon allemaal hetzelfde hoort te kleden en dat je een club representeert. en dus niet iets anders. Geen stad, geen merk, niks anders.

Ach, bij Feyenoord loopt Immers ook rond met een ADO-tattoo...

10 januari 2014 om 16:38

Het verschil is nogmaals dat Immers niet mee loopt te showen en Cabral wel.

Onzin... een geboren Rotterdammer, logisch dus en niet zeuren.

Ja Cabral, het ergste is nog dat je dit niet expres doet, maar dat je schijnbaar zo dom bent dat je niet door hebt dat het niet zo tactisch is om te doen. In Den Haag presteer je helemaal niks, loop je ongeïnteresseerd op het veld en je band met de supporters is al niet best. Dan is het ontzettend dom om nog een selfie te maken met een pet met een Rotterdamslogo in de ADO spelersbus.

10 januari 2014 om 10:29

Ik dacht precies hetzelfde.
Het ergste van alles is dat hij zo dom is dat hij het zelf niet eens doorheeft..

10 januari 2014 om 14:52

Op een paar wedstrijden na heeft die nog nergens iets gepresteerd, niet alleen in Den haag is dat zo.

Wat doen die mensen in Den Haag toch allemaal huilie Huilie. Of moest Tim Immers ook zijn tatto verwijderen met een kaasschaaf voordat hij bij Feyenoord ging spelen? En dan verbied steijn alle petjes, comone get a life...

10 januari 2014 om 10:33

Het is btw lex immers....en die gozah is trots er op dat hij bij feijenoord mag voetballen... cabral kan als die zo blijft presteren hooguit nog bij feijenoord amateurs terecht....

10 januari 2014 om 12:14

Jij kijkt geen VI blijkbaar? Deveste gebruikt vd gijps grap die hem altijd tim noemt..

On: Niet slim van cabral, iedereen weet hoe kort de lontjes van adosupporters zijn.

1 "er is weinig erger dan dat er mensen enorm boos op je zijn"
2 "ik heb er geen seconde bij stil gestaan dat het Rotterdamse logo erop stond en dit mogelijk verkeerd zou kunnen vallen."

1 hoop dat je nooit honger gaat lijden, of dakloos wordt. Mensen worden boos op je...wat verschrikkelijk zeg. In de voetbal wereld zullen er altijd mensen zijn die je niet mogen...deal with it!!
2 Nee natuurlijk kijk je niet naar de logo op je pet, serieus? Dus als er bv een jodenster op stond zou je dat ook niet zien of naar kijken?

De antwoorden die hij geeft zijn werkelijk te dom voor woorden....
Ik snap dat hij misschien niet bewust was van het feit dat er commotie zou ontstaan, maar zijn antwoorden......hahaha.
Ach hopelijk leert hij hier iets van.

En dan? Hij komt toch uit Rotterdam. Quincy hoeft toch ook niet te doen alsof hij niet uit Amsterdam komt. Wat een onzin.

als je als Nederlander bij een buitenlandse club een NL-petje op zou hebben zou er niets aan de hand zijn... nu is het geen landenpetje maar een petje met een stadslogo erop, en zijn opeens de rapen gaar... beetje overtrokken hoor...

Kan die jongen niet gewoon op het veld eens wat klaar gaan spelen i.p.v. selfies van zichzelf te maken met een kop alsof die de koning is...
Voor wat betreft de mensen die Immers in dit verhaal betrekken en de ooijevaar die hij op zijn rug heeft getatoeëerd die wil ik graag melden dat hij niet te pas en te onpas zijn shirt meer uit trekt bij Feyenoord en gewoon respect heeft voor het mooie podium dat Feyenoord hem biedt.
Hij is mogelijk wel een wat beperkte speler maar wel één die zijn ballen uit zijn broek werkt voor het team. Iets wat van onze vriend Jerson absoluut niet valt te zeggen. Blij als die vertrekt uit Den Haag

Cabral hoeft zich nergens voor te verontschuldigen. Immers heeft immers een Logo van Ado op zijn lichaam. whats the point? Heb het idee dat mens alles aangrijpen om te tonen hoe zwak ze in hun schoenen staan. Dat dit een kwestie is geworden toont weer de zwakke plekken van licht ontvlambare supporters aan.

Die fans die hierom janken zullen wel blij zijn dat Balotelli niet in hun team speelt, die haalde talloze malen dergelijke fratsen uit en dan niet een logotje op een pet, maar gewoon in het spelersshirt van een andere club poseren.

10 januari 2014 om 10:36

Maar Balotelli is van een ander 'niveau' dan deze koekenbakker..

Cabral heeft heel het seizoen er nog niks van gebakken geen een fatsoenlijke voorzet gezien. Steijn moet hen ook lekker op de bank laten zitten. CABRAL JE BENT NIET MEER WELKOM IN DENHAAG

Cabral is gewoon een ontzettend dom en verwend mannetje. Welke voetballer haalt het sowieso in zijn hoofd om selfies te gaan maken in de spelersbus. Dan heb ik het nog geen eens over die pet. Ook nog ongeinteresseerd een koptelefoon op zijn hoofd. Stel je nou eens voor dat je een medespeler bent en je ziet mooiboy, meneer rotterdam-west, Jerson een selfie maken. Die zou ik niet meer serieus nemen en al helemaal niet naast me in het veld willen. Die man is totaal niet met voetbal bezig!

Cabral dit geeft maar weer eens aan hoe dom je bent. En dat je totaal niet voor je sport leeft. Dit was al het geval bij feyenoord. Spelers als de Cler en Hofland hadden een bloedhekel aan jullie. Samen met wijnaldum, fer en leerdam. Jullie kwamen altijd te laat en als je dan op het trainingsveld stond met afgezakte kousen en de scheenbeschermers los. Als iedereen nog druk aan het napraten waren over een verliespartij. Stonden jullie als een stel dames voor de spiegel je op te maken. Het enige waar jullie over praatje was nieuwe schoenen en petjes en koptelefoons van mr dre. Het is gewoon keihard de waarheid. Ik heb dit zo vaak gehoord van de Cler, Hofland, Gio john (thommason). En Cabral wat heb je nu bereikt als we jou carrière eens terug gaan. Je heb maar 1x 45 min. zeer goed gespeeld tegen Roda. En op die 45 min. teer jij nog. Man ga nou eens in de spiegel kijken niet voor je haren maar naar jezelf. Waarom een petje dragen op je werk. Als je bij mij in de zaak een petje draag mag je gelijk je spullen pakken. Petjes draag je maar in je vrije tijd en niet in de spelersbus onder werktijd. Normen en waarden heet dat.

ik vind dit echt niet kunnen van cabral.. stuur hem voor straf maar weer terug naar rotterdam

Even los van wat ik er allemaal van vind, kan iemand me vertellen wat de verhouding is tussen Den Haag en Rotterdam? Ik had namelijk de indruk dat die steden (en supporters) niet echt een hekel aan elkaar hadden, maar goed, ik woon er ook niet dus misschien mis ik iets.

Op zich geloof ik wel in zijn uitleg maar al met al laat deze jongen toch te vaak zien dat hij heel veel vooral niet begrijpt. Maw hij heeft weinig gogme en zal daarom nooit echt doorbreken en overal tekort komen. Deze jongen denkt dat als hij 1 wereldgoal maakt dat zijn seizoen geslaagd is en dat het allemaal naar hem toe komt. Als hij snapt dat hij gewoon hard moet werken en dat voetbal een teamsport is dan kan hij nog wel een eind komen maar ik zie het niet gebeuren.
Ik hoop het natuurlijk wel voor hem.

wat een gezeik zeg, t is toch niks en gaat weg na dit jaar, dus snel vergeten deze Jongen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren