Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Busje van Mobiele Eenheid rijdt over voet van VVV Venlo-supporter

Laatste update:

Een voetbalfan is maandagmiddag na de play-offwedstrijd tussen VVV-Venlo en Go Ahead Eagles (2-2) gewond geraakt aan zijn voet. 1Limburg meldt dat een ME-busje over de voet van de desbetreffende Limburger was gereden.

/

“Een groep VVV-fans stond te kijken hoe de bussen van de tegenstander vertrokken”, vertelt een 24-jarige ooggetuige aan de omroep. “Ik vermoed dat de ME schrok toen een supporter plots juichend met de armen omhoog de straat op rende."

“Het busje gaf gas om de supporters te scheiden en toen moesten wat mensen aan de kant springen om het voertuig te ontwijken”, aldus de ooggetuige. De supporter moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 mei 2016 om 23:35

Er zijn genoeg verhalen dat supporters bussen bekogelen van de tegenpartij. Je weet maar nooit wat mensen uit gaan spoken. Plus zoals ik het lees rent de supporter zelf de straat op. Waarom zou je dat doen ?

16 mei 2016 om 23:43

Politie-supporters verhouding wat daar buiten stond te wachten was 1 op 1 met gemak

16 mei 2016 om 23:52

Helemaal mee eens. Natuurlijk mort je relschoppers keihard aanpakken en daar mogen ze van mij ook met hun knuppels op afgaan, maar ook heel vaak stookt de ME het vuurtje op inderdaad. Een beetje rivaliteit tussen fans is normaal en een beetje fanatisme richting de bussen van de tegenpartij moet kunnen. De ME raakt op zo'n moment echter helemaal gestresst, terwijl het om individuen gaat en de ME duidelijk in de meerderheid is. Overigens heb ik het nu dan niet over slopen of stenen gooien...

16 mei 2016 om 23:58

Enige rivaliteit wat je daar krijgt een nette zwaai met een hand geen middelvinger gezien.....

Was het de supporter die de straat op rende? Dan is het gewoon eigen schuld dikke bult

Het zit niet mee zeg! Eerst valt er een tegengoal in de laatste minuut, waardoor je verliest en niet wint met 2-1. Ze hadden het anders toch niet gehaald. Vervolgens rijd de ME ook nog over je voet. Het is niet z'n beste dag!

Ik was er bij .Ik heb het zien gebeuren dat het busje over de persoon reed .Zag er niet goed uit .De omstanders reageerden daarop en er ontstond er een vechtpartij . En toen begon er ook een vechtpartij voor me neus kon geen kant op .moest wegrennen van de situatie .Iemand vertelde mij later dat er ook iets met bus was gebeurd van go Ahead dat ze dien hebben beschadigd en daarop gebeurde ook wat.Een grimmige sfeer

16 mei 2016 om 23:58

R6 Ik*

Tsjah, dit soort dingen kunnen gebeuren. De ME meot een inschatting maken in enkele secondes. Dan kan iemand die zwaait met zijn armen natuurlijk overkomen als een relschopper.

Hoewel het niet allemaal goed is, mag de ME van mij wel hard zijn. Laat maar zien dat ze er zijn en niet bang zijn om evt geweld te gebruiken. In Nederland wordt de politie al vaak gezien als een stel mietjes. Laat dan op zijn minst de ME nog wat gezag uitstralen. Ik heb in Italie en Duitsland gezien hoe het ook kan. Dan valt het hier nog reuze mee met wat de ME uithaalt.

17 mei 2016 om 08:48

Niet bang zijn geweld te gebruiken? Inderdaad, iemand het ziekenhuis inslaan omdat hij zegt dat ze moeten oppassen voor zijn zoontje. Die werd onvergelopen door een politiepaard.

Mijn inziens zijn ME'ers net zo erg als hooligans. Alleen praat nu vrijwel iedereen hun machtmisbruik goed.

17 mei 2016 om 18:21

Dus naar de ME lopen om aan te geven dat ze moeten oppassen voor je zoontje. Wat denk je er van om WEG te lopen bij de ME met je zoontje? Of iig niet eens bij in de buurt te komen?

Ohhh hij stond te kijken hoe de bussen van de tegenstander wegreden. Waarom?!?!

17 mei 2016 om 09:54

Omdat het kan?!?!?! Nee ik heb geen idee. Misschien moest hij die kant op maar omdat de bussen daar reden kon hij nog niet weg?

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren