Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buitenland lonkt voor maker snelste hattrick ooit in Jupiler League

Laatste update:
/

Aziz Khalouta schoot vijf dagen geleden geweldig uit zijn slof tijdens Fortuna Sittard-SC Telstar. De 24-jarige aanvaller zorgde in de eerste helft van het duel in een paar minuten tijd voor drie doelpunten en maakte zo de snelste hattrick aller tijden in de Jupiler League. Mogelijk levert zijn goede seizoen bij Fortuna en de sensationele prestatie tegen SC Telstar hem een transfer naar het buitenland.

Roemeense media brengen woensdag naar buiten dat Petrolul Ploiesti er reeds uit is met Khalouta. Die berichten lijken iets te voorbarig, maar er zijn al wel gesprekken geweest tussen club en speler. De nummer twee van de Roemeense competitie heeft bij Fortuna Sittard daarnaast navraag gedaan naar de voorwaarden om Khalouta over te mogen nemen.

Trainer Cosmin Contra van Petrolul slaagde er in de winter al in Patrick N’Koyi en Gevaro Nepomuceno over te nemen van Fortuna. Nu gaat de aandacht ook uit naar hun teamgenoot Khalouta, die dit seizoen twee keer vaker scoorde dan N’Koyi: tien keer. Mocht het van een transfer komen voor Khalouta, dan gaat hij samenspelen met onder meer Adrian Mutu.

Moet Aziz Khalouta wachten op een Eredivisieclub of naar Roemenië gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Jupiler league is wel van een zeer laag niveau, ik zou het vergelijken met de Engelse npower league 2
Maar hij kan beter eerst naar een Eredivisie club gaan, beter voor zijn ontwikkeling dacht ik zo.

12 februari 2014 om 12:24

Hmm, dat verschilt per club. Sommige clubs uit de JL zouden misschien wel in de Championship passen, andere in de League one of League two. Net als sommige clubs uit de eredivisie in de Championship en andere in de PL thuis zouden horen.

12 februari 2014 om 13:35

Ik denk dat je de jupiler overschat. En misschien zelfs de eredivisie. Ik denk dat er max3-5 mee zullen doen in de PL en ik verwacht dat de jup teams regelrecht degraderen.

24 jaar, zal nu de kans moeten grijpen voor het geld/buitenland want zal deze kans niet nog een keer krijgen. Anders kom je bij een club als (met alle respect) RKC, en of je daar nou zo blij van word.

Die zien we nooit meer, terug. Daar ga je toch serieus niet heen als je ambitie hebt??

12 februari 2014 om 11:43

De meeste 24 jarige spelers van clubs als Fortuna hebben toch echt Barcelona of Real Madrid wel uit hun hoofd gezet.
Dat Petrolul heeft de potentie tot Europees voetbal, dus ik snap best dat zo'n jongen geïnteresseerd is in zo'n avontuur.

12 februari 2014 om 14:10

Leg uit? Als je speler bent van Fortuna en je voor een hongerloon speelt niet de zekerheid hebt dat je na je carrière nog moet gaan werken of niet dan lijkt me dit een buitenkansje die altijd moet grijpen. Daarbij wat had je verwacht hij is 24 dat hij over 3 jaar nog naar een Europese topclub ging dan?

Hier baal ik wel van. De complete voorhoede K'koyi, Nepomuceno en nu Khalouta naar Petrolul. Khalouta matige voetballer maar hij maakt zijn doelpunten en daar word je op afgerekend dus zonde. K'koyi speelt te laag bij mijn club, zo realistisch moet ik zijn en Nepomuceno heeft zich sterk verbeterd tov vorig seizoen. Maar wat moet de nummer 2 in Roemenie met deze spitsen? Is het niveau daar echt zo laag?

Steaua lijkt me opzich nog wel een optie voor hem. Wonnen toch van Ajax afgelopen seizoen in de Europa League.

12 februari 2014 om 11:50

Alsof hij de clubs voor het uitkiezen heeft. petrolul staat trouwens boven Steau op dit moment.

Als ik Ajax was zou ik nu mijn slag slaan! De kwaliteiten van deze speler staan buiten kijf!! Ik gok op minimaal de nieuwe Tom Soetaers.

Nou, hij speelde twee jaar geleden nog eredivisie, maar kwam heel veel te kort voor dat niveau!

Als ik hem was zou ik direct tekenen, cashen (ook al zit je op de bank) en over enkele jaren terugkomen om weer voor een eerste divisieclub te spelen. Op die manier voetbal je (in dit geval zit je) een aardig centje bij elkaar voor een redelijk zwakke speler als hij!

12 februari 2014 om 12:28

Voor het Cashen kan hij beter na de eredivisie gaan.

12 februari 2014 om 12:47

Cashen en eredivisie? Grappenmaker op Ajax Psv Vitesse en Twente na speel je bij wijze van voor boter en ei in de eredivisie. Zelfs PS in Engeland betalen meer. Deze Aziz lijkt mij niet echt een topper die het bij de top van eredivisie gaat redden, dus een mooie club die hem wat geld oplevert is mooi meegenomen. Zonde hij was toch een goede speler die mooie dingen liet zien soms.
Ook die soufian dadda was een aardige speler, ik weet alleen niet wat er mis is gegaan bij hem. Dacht dat hij zo bij een Ajax zou binnenstromen toen.

12 februari 2014 om 14:17

Valt ook wel mee. Roemenie betalen ze stukken minder dan de eredivisie, daarom dat ik daar op doelde. En dan ben ik geen grappenmaker meer. Wij zijn de 6 best betaalde comp van Europa, dus ach zo slecht is dat nou ook weer niet.

12 februari 2014 om 16:35

En een stuk of 4 jaar geleden speelde deze jongen nog tweede klasse bij Blerick als ik het goed heb.

Khalouta ontwikkelt zich gewoon gestaag. Zal nooit een topper worden maar een zeer waardevolle kracht voor onderin de eredivisie of in de jupiler league. Toch zonde als zo'n jongen verdwijnt naar het oosten en we er nooit meer iets over horen...

petrolul, speelt sowieso europees zo af en toen... mocht hij dat willen zeker doen dan als hij naar eredivisie clubje gaat... gaat dat waarschijnlijk zeker niet gebeuren bij de meeste clubs

Deze jongen komt veel te veel tekort voor de Eredivisie. Snel tekeken bij Petrolul dus.

Tsja, Roemenie lijkt niet bepaald een droombestemming.
Niet qua land. en niet qua competitie.

Maar ten opzichte van het grauwe, armoedige, deprimerende en uitzichtloze Fortuna Sittard is Roemenie een enorme sprong vooruit voor deze spelers.

Bovendien is de kans als speler, dat je je salaris krijgt aan het einde van de maand in Roemenie, aanzienlijk groter dan in Sittard, gezien de historie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren