Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buijs stelt FC Groningen teleur en kiest voor noordelijke rivaal

Laatste update:

SC Heerenveen heeft zich versterkt met Jordy Buijs. De 25-jarige verdediger annex middenvelder komt transfervrij over van NAC Breda en tekent een contract voor twee seizoenen. De Friezen laten via de officiële kanalen weten dat Buijs maandag medisch wordt gekeurd.

/

Buijs koos ervoor zijn aflopende contract bij NAC niet te verlengen en werd in verband gebracht met ADO Den Haag, Panathinaikos en FC Groningen, de noordelijke rivaal van Heerenveen. Hij wordt echter na Morten Thorsby van Stabaek IF waarschijnlijk de tweede versterking van Heerenveen voor het nieuwe voetbalseizoen.

Buijs maakte in 2011 de overstap van De Graafschap naar NAC. Bij de Doetinchemmers was het jeugdproduct van Feyenoord vier seizoenen actief. In het afgelopen voetbaljaar kwam Buijs voor NAC tot 32 wedstrijden, zes doelpunten en vijf assists.

'SC Heerenveen is een betere club voor Jordy Buijs dan FC Groningen'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Buijs stelt Groningen niet teleur, want Groningen is afgehaakt na het verlengen van Kieftenbeld. Ben blij dat Buijs niet naar Groningen gaat, want ik vind hem helemaal niets toevoegen. Weet ook niet wat Heerenveen hiermee moet.

Goed nieuws! :D In tegenstelling tot Hoesen en Antonia had deze potentiële aankoop geen enkele toegevoegde waarde voor Groningen. Veel succes bij Heerenveen Jordy

Buijs was al niet meer nodig sinds de contractverlenging van Kieftenbeld. Ik vraag me dan ook af of het aanbod wat hem in eerste instantie gedaan was niet al lang was ingetrokken? Maar ja, elke speler die voor Heerenveen wil spelen stelt ons natuurlijk in zekere zin teleur Wel goed voor hem dat hij zich op een rol als centrumverdediger kan blijven richten. Als controleur scheen hij het volgens de NAC achterban (van wat ik daarvan heb meegekregen) toch een stuk minder gedaan te hebben.

31 mei 2014 om 10:26

Klopt! Als laatste man is het wel een rots in de branding, maar als middenvelder een matige speler.. wij zullen hem missen, mooie stap voor Jordy

Ik weet niet hoe concreet Groningen nog was na de verlenging met Kieftenbeld. Lijkt me ook niet nodig. Goede voetballer, maar vind het niet erg dat hij naar Heerenveen gaat.

31 mei 2014 om 10:27

Ik vind nog wel dat we eigenlijk op het middenveld nog wat in de breedte moeten doen, maar Buijs was vast niet van plan om op de bank te gaan zitten bij Groningen. In dat opzicht was hij overbodig. Voor Heerenveen wel een redelijke voetballer, beetje een type Van den Berg, maar wat je dan met twee van zulke voetballers in het elftal moet.. Dat lijkt me niet echt ten goede komen van je spel.

Heeft een geweldige trap in zijn benen. Deze speler wordt enorm onderschat. 6 doelpunten en 5 assists voor een verdediger is niet slecht. Heeft NAC erin weten te houden met z'n vrije trappen.

31 mei 2014 om 11:58

Lol.... Jordi was de eerste jaren echt een drama bij NAC.

Vervelend nieuws dit, Buijs en vd Bergh op het middenveld.. Ellende

31 mei 2014 om 13:28

Neem aan dat Heerenveen Buijs voor de verdediging heeft gehaald. Daar speelde hij bij NAC best goed. Op het middenveld is hij een stuk minder.

Goed gedaan van Heerenveen. Jongen met veel ervaring en gratis. Nu nog veldwijk binnen halen als opvolger van finnbogasonn.

Nordtveldt
Schmidt otigba Buijs Aken
Roon sinkgraven berg
Bilal veldwijk slagveer

Verder heb je marzo streutker vroest
Chacon huser Amersfoort uth wildschut die nieuw Noor varga nog

31 mei 2014 om 10:45

Pele van Anholt?

31 mei 2014 om 10:49

Sinkgraven is te licht voor het middenveld, die moet eerst spelen als rechtsbuiten. Daarnaast zie ik joost liever centraal omdat hij toch snelheid te kort komt. Dit hebben we gezien in de wedstrijden tegen AZ. Verder moet slagveer zijn ookgkleppen afdoen wil hij nog een kans krijgen voorin

31 mei 2014 om 14:37

Kum?

Domme kop....we hoeven Buijs helemaal niet meer. Kieftenbelt heeft verlengd waar heerenveen overigens ook in was geintresseerd. Doe je huiswerk.....

Was een leuke speler geweest als vervanger van Kieftenbeld. Hij heeft verlengd dus Buijs was overbodig geweest. Heerenveen is een prima club voor hem. Zelfde niveau als Groningen en qua salaris zal het ook dichtbij elkaar liggen.

Beetje rare kop, want Buijs was bij Groningen niet meer nodig nadat Kieftenbeld zijn contract had verlengd. Dit wist Buijs zelf ook wel en koos daardoor voor Heerenveen. Dus van teleurstelling voor Groningen is helemaal geen sprake.

Slechte titel, VZ hoort te weten dat Kieftenbeld bij Groningen blijft en dat het aantrekken van Buijs daardoor overboden is geraakt. Maar ik wens Buijs alle succes bij Heerenveen

typisch heerenveen aankoop weer dit. weer zo'n net-niet verdediger (omdat het meer een middenvelder is). kruiswijk kum zomer buijs vdberg, het is altijd net niks wat ze halen. snap niet dat ze nooit achter een leeuwin of lachman ofzo aan gaan

31 mei 2014 om 11:42

Als je de feiten kent weet je dat Buijs centraal achterin speelt en daar pas het laatste half jaar een beetje op niveau gespeeld heeft.

Zou me verbazen als Heerenveen hem zou halen als middenvelder want daar komt hij tekort voor in de eredivisie.

Dit is dan toch de derde aankoop? Na die keeper.

Denk niet dat Groningen hier wakker van ligt. Denk dat Kieftenbeld een betere speler op het middenveld is dan Buijs. Heeft alleen een lekkere trap, maar dat heeft van Nieff ook.

Denk eerder dat FC Groningen Buijs heeft teleurgesteld. Vanaf het begin is hij plan B geweest bij een vertrek van Kieftenbeld. Kieftenbeld verlengt, dus Buijs is niet nodig.
Rare titel heren redactie!

ik denk dat het geld een belangrijke rol heeft gespeeld, het goede gevoel heeft er niets mee te maken. Ik word een beetje moe van matige spelers zoals clubspeler buijs die hun club verruilen voor club die niet veel beter is maar waar ze wel gwn voor het geld gaan. Wanneer worden ze hier eerlijk over ipv gaan zeggen dat de supportersactie om hem te overtuigen om bij NAC te blijven nog zin had.

off topic: matige speler, zeer overschat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren