Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bryan Linssen: ‘Ik werd in groepsapps gegooid en die gingen helemaal los’

Laatste update:

Behalve Jens Toornstra heeft ook Bryan Linssen een nieuw telefoonnummer moeten nemen nadat een screenshot uitlekte waarop te zien was dat Ajax-doelwit Steven Berghuis de groepsapp van Feyenoord had verlaten. In een interview met ESPN vertelt Linssen dat hij was verrast dat het screenshot op social media verscheen. “Ja, natuurlijk was je verrast omdat je niet verwacht dat het in een groep gebeurt”, aldus de dertigjarige buitenspeler van Feyenoord.

Een paar dagen nadat bekend werd dat Ajax zich had gemeld voor Berghuis, stapte Oranje-international uit de groepsapp van Feyenoord. Het screenshot zou gelekt zijn door een jeugdspeler van de Rotterdammers, die pas net in de groep zit en daarom de telefoonnummers nog niet in zijn telefoon had gezet. “Het was wel een off season groepsapp, dus niet zozeer de groepsapp waar wij nu in zitten”, vertelt Linssen.

Het Algemeen Dagblad meldde een dag nadat het screenshot zich over het internet had verspreid dat Berghuis niet vanwege een vertrek bij Feyenoord uit de groepsapp was gestapt. Vanwege een eventuele overstap naar aartsrivaal Ajax kreeg hij ‘vervelende berichten’ van supporters en voelde hij zich genoodzaakt om een nieuw nummer te nemen. “We weten ook dat Steven er niet uit ging omdat hij geen afscheid van ons wilde nemen. Het had natuurlijk ook redenen”, aldus Linssen.

Onder meer Linssen reageerde met humor op het vertrek van Berghuis uit de groepsapp, zo was te zien op het screenshot. “In groepsapps gaat het zo, daar worden honderd gifjes in gestuurd. Daar wordt in gelachen en daar wordt in geouwehoerd. Je bent één groep en er worden niet snel gekke dingen gezegd. Bij ons zal er nooit een issue zijn, wat dat betreft. Alleen omdat het uitkomt, dan wordt alles breed uitgemeten. Iedereen krijgt een mening. Dan is het vervelend dat het uitkomt.”

Het nummer van Linssen werd openbaar en dat had als gevolg dat hij werd overspoeld met berichten en telefoontjes. “Ik weet niet wat ik kreeg toegestuurd. Ik heb niks geopend want het was niet meer bij te houden. Om de seconde werd ik gebeld en kreeg ik een bericht. Na tien minuten of een kwartier heb ik hem uitgezet. Ik werd ook in groepsapps gegooid en die groepsapps gingen helemaal los. Dus je kan nagaan hoeveel berichten ik heb gekregen. Het was niet meer bij te houden”, zegt hij lachend. “Dus ik heb mijn telefoon uitgezet en de dag erna een nieuw nummer gehaald.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat gifje van Senesi wel prachtig 😂

8 juli 2021 om 14:44

Ik denk dat die voor iedereen sprak met die gif🤣

8 juli 2021 om 14:56

Wat houdt het precies in? Ik zie dus totaal niet wat er in dat gifje gebeurt 😅

8 juli 2021 om 15:01

Een soort grote schok beeld het uit haha

8 juli 2021 om 15:03

Ik denk dat helemaal niemand incl ikzelf dat gifje snapt. Gewoon de meute napraten, is altijd populair.

8 juli 2021 om 15:10

Het is een gif van een video waarin een jongetje word gegooid op een tafel (is van een sketch). Denk dat Senesi plannen voor de Klassieker heeft

8 juli 2021 om 15:25

Misschien ligt het dan aan jou maradungatje, want echt moeilijk is het niet als je het gifje gezien hebt. Er wordt een jongetje op tafel gegooid en vervolgens hardhandig weggesmeten. Lijkt mij overduidelijk wat daar de gedacht achter is.

8 juli 2021 om 16:06

Wat valt er niet te snappen maradungatje, dat ie niet giftig is?

8 juli 2021 om 16:06

@hijniet Nee, jij snapt het nog steeds niet. ''er wordt een jongetje op tafel gegooid en vervolgens hardhandig weggesmeten. Lijkt mij overduidelijk wat daar de gedacht achter is.'' Wat is daar dan de gedachte achter? Zoals maradungatje al aan geeft, de meute napraten, stoer doen. Nou, grote binkjes hoor, heel volwassen.

8 juli 2021 om 16:09

Grasveld7, hoevaak wil je het herkauwt hebben?

8 juli 2021 om 16:29

@grasveld Ah kijk jij bent vast de gangmaker in jullie groepsapps. Als je hier al iets ergs in ziet dan heb jij vast een heel zwaar leven.

8 juli 2021 om 19:01

'Nou, grote binkjes hoor, heel volwassen'.
Flink ironische zin wel mijn beste

"we weten ook dat Steven er niet uit ging omdat hij geen afscheid van ons wilde nemen. Het had natuurlijk ook redenen" Tja, achteraf makkelijk lullen als zo'n screenshot uitkomt, maar aan de reacties te lezen (en het gifje) lijkt het me sterk dat ze daar toen al van op de hoogte waren maar goed. Lijkt me niet chill dat je nummer zo op straat komt te liggen, heeft dit nog consequenties gehad voor die jeugdspeler?

8 juli 2021 om 15:24

Het zou gaan om Sam Valk, en ik kan je verzekeren dat ie wel een standje heeft gehad van Arnesen hoor, en buiten dat is hij nu "de mol" in de selectie dus denk dat eigenlijk nog het ergste voor hem is.

8 juli 2021 om 16:59

Sem Valk uit de O19

8 juli 2021 om 15:44

Je hebt zelf nooit gevoetbald? Dit zijn echt meer dan normale reacties, vaak zijn ze nog een stuk erger.

Senesi, instant legend. Die jongens vinden het ook allemaal niet zo erg hoor. Berghuis goede speler, maar ook alleen maar 'de beste' door gebrek aan beter.

8 juli 2021 om 16:12

Door gebrek aan beter? Haha begint dit spelletje nu al.

Letterlijk al zijn jaren in dienst van Feyenoord de club gedragen. Bij uitstek de beste speler, zonder Steven was Feyenoord aan de aftrap al 40% minder.

Je mag de aankomende 5 seizoenen weer op een houtje bijten gap, want er komt namelijk geen betere speler dan Berghuis naar Rotterdam, die kunnen ze namelijk niet eens betalen!

8 juli 2021 om 16:31

Je zegt eigenlijk precies hetzelfde, dat Berghuis beter was dan de rest van het team was. Alleen om de een of andere reden voel je je gigantisch aangevallen door de verwoording van Cocoafc.

8 juli 2021 om 16:42

@grasveld7

Het natrappen van Berghuis is natuurlijk niet nodig en iedereen weet dat hij met afstand de beste speler van Feyenoord is geweest afgelopen jaar. Toch verbaast het me hoe venijnig je daarop reageert met "je mag de aankomende 5 seizoenen weer op een houtje bijten gap, want er komt namelijk geen betere speler dan Berghuis naar Rotterdam, die kunnen ze namelijk niet eens betalen!", alsof hij jou persoonlijk beledigd met die opmerking.

Als je zo graag wilt horen dat jullie de beste speler van Feyenoord voor een fooitje hebben opgehaald: alsjeblieft, dat heb je. Maar om nou te zeggen dat er de komende 5 seizoenen geen betere speler komt? Mag ik je glazen bol lenen aub?

8 juli 2021 om 17:42

Ja en als er iemand was die minstens zo goed was hadden we dat probleem niet. Dus door gebrek aan beter is hij de beste ja. Wat zegt dat verder over hemzelf? Goede speler zoals ik zeg, maar denk je nou echt dat hij de absolute ster wordt bij Ajax op rechts? Ik denk van niet.

8 juli 2021 om 16:17

Laten we eerlijk zijn: zonder Berghuis was Feyenoord nog veel lager geëindigd op de ranglijst. Ik begrijp dat het pijn doet maar een beetje respect voor de speler die je zoveel heeft gegeven zou wel op zijn plaats zijn.

8 juli 2021 om 16:52

Heb zo mijn twijfels. Tuurlijk had hij een belachelijk hoog rendement. Maar je zag ook dat andere spelers totaal niet functioneerde. Ik heb liever 5 spelers die ieder 8 doelpunten maken dan dat Berghuis er 30 maakt.

8 juli 2021 om 17:44

Wie weet. Zonder hem stond er misschien een betere vleugel op zijn plek, weet ik veel. Ik heb nooit zoveel met Berghuis gehad, nu niet en toen niet. Respect level is hetzelfde, bedankt, maar voor de rest boeit het me gewoon niet zo. Dat mag toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren