Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruno Varela verraste buren: ‘Waarom komt een speler van Ajax hier wonen?’

Laatste update:

Bruno Varela pakt sinds zijn komst van Benfica drie prijzen met Ajax, maar hij wacht na bijna een jaar nog altijd op zijn eerste officiële speelminuten. Ondanks zijn rol als tweede keeper en de aanwezigheid Andre Onana voelt de Portugees zich ook volop onderdeel van de ploeg en heeft hij het ontzettend naar zijn zin in Nederland. Hij woont bijvoorbeeld niet in Amsterdam, maar in een woonwijk in Amstelveen.

“Waarom komt er een speler van Ajax naast ons wonen? Mijn buren snapten er eerst helemaal niets van”, vertelt Varela in gesprek met Ajax Life. De doelman koos ervoor om in een rijtjeshuis te gaaon wonen met een tuin voor de honden en genoeg ruimte voor de familie. “Mijn zoontje speelt met alle kinderen uit de wijk en ik praat lekker met de buren.”

Sjaak Swart: 'Er is geen sprake van crisis bij Ajax, ze staan toch nog bovenaan'

“Het is normaal geworden dat ik bij Ajax speel.” Nul speelminuten ten spijt, Varela wordt in Amsterdam meteen herkend. “Ondanks dat ik niet keep, weten de mensen wie ik ben. Ze roepen mij en wensen me succes. En ze wensen mij speeltijd toe. Het doet mij goed om die liefde te voelen, echt tof.” Hij voelt zich onderdeel van het succes van Ajax. “Het succes was het succes van iedereen omdat we alle spelers nodig hebben. Of je nu speelt of niet, wij waren er iedere dag bij om te trainen en het team beter te maken.”

“De trainer kiest voor Onana, maar ik ben er ook om te zorgen voor concurrentie. Er was niemand die een training rustig aan kon doen.” Varela vindt Onana ‘echt heel, heel erg goed’. “Dan kan het gebeuren dat je op de bank zit. Dat heeft niets met gebrek aan ambitie te maken, ik wil heel graag keepen, maar Andre is gewoon een topper. Nee, je hoort mij echt niet klagen. Ik doe iedere dag wat ik graag doe en waar ik veel van hou. Ik probeer altijd blij te zijn, dat is belangrijk. Ik omarm het leven. Ja, dat is wat iedereen echt moet weten over Bruno. Happiness! Altijd blij zijn!”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zal tegen Telstar toch wel eens speeltijd krijgen, gezien de kleine blessure van Onana vorige week? Verder ben ik blij dat hij er is. Hij zeurt niet en komt over als een speler die hard z'n best doet en gewoon met beide benen op de grond staat.

17 december 2019 om 20:56

En hij krijgt speeltijd in de uitwedstrijd bij Getafe omdat Onana geschorst is voor die wedstrijd.

Tof hoe hij nog zo positief blijft zonder minuten. Natuurlijk wil hij keepen maar Onana is een van beste keepers ter wereld en dat weet hij ook, hij heeft het geaccepteerd. Ik heb wel respect voor dit soort gasten zeg.

17 december 2019 om 20:04

Als hij voor jouw club reserve doelman wilt zijn, is het een toffer gozer.. Wat nou als Onana naar Barcelona zou gaan, zou je dan zeggen dat het zo’n positieve vent is omdat hij daar niet zeurt en gewillig reserve wil zijn voor Ter Stegen of zou je dan zeggen dat hij ambitie mist? Waarschijnlijk het laatste, en terecht. Je hebt dit soort keepers erbij en ik veroordeel ze niet, maar het zijn dan niet per se toffe gasten, ze missen gewoon ambitie.

18 december 2019 om 02:01

Denk dat je ook geen veldspelers moet gaan vergelijken met keepers. Als keeper zijnde wordt je minder snel gerouleerd.

Een prachtige kerel lijkt het me. Geen idee wat zijn keeperskwaliteiten zijn maar ik vind het geweldig om te zien dat hij altijd met een lach te zien is en dat hij het uitbundigste van de hele groep is bij een overwinning

Als je dit zo lees snap ik wel dat ze hem er graag bij hebben in de kleedkamer. Positieve gozer ondanks dat hij in regenachtig Nederland op de bank zit. Hoop dat hij goed kan keepen zodat we Onana's opvolger in huis hebben.

Perfecte reservekeeper als ik het zo hoor. Tevreden, niet klagen en houdt zijn concurrent scherp. Dat is nog is wat anders dan een derde keeper die ook ineens dachtt aanspraak te maken op de rol als eerste keeper (ruiter).

Onana liep tegen Valencia toch tegen een schorsing aan? Dan speelt hij neem ik aan toch tegen Getafe?

17 december 2019 om 19:26

Daar gaan we wel vanuit ja

Ik neem aan dat hij mag spelen in het bekertoernooi. Anders snap ik echt helemaal niks meer van ten hag. Varela verdiend gewoon speelminuten.

Lijkt me een leuke gozer. Hij heeft (voor hem helaas) een wereldkeeper voor zich.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren