Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brooks is na strijd tegen kanker en 536 dagen terug in Premier League

Laatste update:

Een prachtig moment zaterdagmiddag in de Premier League. David Brooks keerde namelijk na een afwezigheid van 536 dagen terug bij Bournemouth. De 25-jarige middenvelder viel tien minuten voor tijd in tijdens de met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen Aston Villa. Brooks stond vanwege Hodgkin, een zeldzame vorm van lymfeklierkanker, sinds september 2021 aan de kant. In mei 2022 werd hij schoon verklaard en tien maanden later volgde dus de rentree op het voetbalveld.

Het lange wachten van Brooks werd vorige week al beloond met een plek in de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Liverpool (1-0 winst). Een week later kreeg de Welshe middenvelder in de slotfase speeltijd van manager Gary O'Neil, die Brooks in aanloop naar het bezoek aan Villa Park reeds speeltijd had beloofd. "Iedereen is heel blij voor hem en zijn familie. Het is begrijpelijk dat David staat te popelen. Er is nog heel wat werk aan de winkel, maar hij zal zijn minuten maken", aldus de manager van de laagvlieger in de Premier League.

Brooks toonde zich vorige week al zeer opgetogen met de plaats in de wedstrijdselectie voor het bezoek van Liverpool aan Bournemouth. "Ik heb 529 dagen moeten wachten voor dat gevoel! Het wachten duurde lang en het is voor mij en mijn familie een zeer moeilijke periode geweest. Maar om weer met mijn ploeggenoten op dat veld te kunnen staan voelt zeer speciaal! Grote dank aan alle supporters voor de geweldige ontvangst", zo schreef Brooks een week geleden op zijn social media-kanalen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig weer een kippenvel moment na de eerdere terugkomst van Haller!

Aah ze moesten tegen een stadion voetballen? Villa Park is wel een beruchte tegenstander.

On: Prachtig moment natuurlijk, gestreden en overwonnen.

18 maart 2023 om 19:39

Maar wat vond je van David Brooks vanmiddag?

18 maart 2023 om 19:46

Rustig aan jongen, je hart

Eindelijk een heel mooi bericht

Brooks vond ik een hele technisch verfijnde middenvelder waar ik veel van verwachtte. Na alle perikelen hoop je vooral dat ie gewoon zijn carriere nu een vervolg kan geven waar hij vele jaren later met tevredenheid op terug kan kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren