Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Broers Bellingham staan beiden voor transfer: de een Spanje, de ander Engeland

Laatste update:

De gebroeders Bellingham gaan beiden verkassen deze zomer. Terwijl de negentienjarige Jude onderweg is naar Real Madrid, gaat zijn twee jaar jongere broertje Jobe de overstap maken naar Sunderland. Laatstgenoemde wordt naar verwachting deze week nog medisch gekeurd bij de Championship-club. Jude heeft op zijn beurt al afscheid genomen van zijn collega's bij Borussia Dortmund. Ook rondom hem wordt er deze week witte rook verwacht.

Van de oudere van de broers Bellingham was het al even bekend dat de overstap naar Real Madrid eraan zat te komen. Volgens Marca gaat de Koninklijke tussen de 100 en 120 miljoen euro betalen voor de diensten van het toptalent. Bellingham hoopte afscheid te nemen bij Dortmund met een kampioenschap, maar zag dit op de slotdag van de Bundesliga in het water vallen. Door de 1-2 zege van Bayern München op FC Köln en het eigen gelijkspel (tegen FSV Mainz 05, 2-2) ging der Rekordmeister er uiteindelijk vandoor met de Duitse landstitel.

Bellingham nam daarom met een dubbel gevoel afscheid van zijn ploeggenoten en overige collega's. Volgens regionale krant Ruhr Nachrichten deelde de middenvelder zondag afscheidscadeautjes uit, vooruitblikkende op zijn vertrek. Bellinghams jongere broertje is naar info van Fabrizio Romano al even dicht bij een transfer. Als hij de medische tests doorstaat, gaat Jobe voor zo'n 3,5 miljoen euro overstappen van Birmingham City, de club waar ook Jude doorbrak in het profvoetbal.

Met name voor Jude liggen de clubs al langere tijd op het vinkentouw. Manchester City was bereid hem een astronomisch salaris te bieden, maar Real Madrid genoot uiteindelijk zijn voorkeur. Jude is ondanks zijn nog jonge leeftijd al drie jaar basisspeler bij Dortmund en kwam in die drie jaar tot 132 duels, 24 goals en 25 assists. Formeel ligt hij nog tot medio 2025 vast op het Signal Iduna Park. Jobe verzamelde sinds zijn debuut voor Birmingham in 2022 26 duels. Daarin wist de aanvallende middenvelder geen enkel doelpunt of assist te overleggen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke transfer van Real. Nog maar 19 jaar ook. Lijkt net alsof hij al 10 jaar ervaring heeft op het hoogste niveau. Benieuwd hoe hij zich aanpast bij Real. Hopelijk nog een spits, RV, RB en LB bij.

Hopelijk deze week de aankondiging van Jude Bellingham🤩. Waanzinnige middenvelder op zijn leeftijd die ook net benoemd is tot speler van het jaar in de Bundesliga.

29 mei 2023 om 14:40

Je "schrikt" steeds van zijn leeftijd. Is nog steeds een tiener eigenlijk. Bizar goed. Heerlijk als dit snel rondkomt.

Perez lijkt eerder te bouwen aan de periode na hem dan aan zijn huidige ambstermijn lijkt het wel met momenten. Want met Bellingham, Camavinga, Valverde, Rodrygo, Tchouameni, Vinicius en Endrick staat er echt waanzinnig veel talent klaar voor de komende 10 jaar. Uiteindelijk is het wel ‘slim’ investeren. Zulke jongens zijn zelfs voor een real niet meer haalbaar als ze op hun 26 in de PL spelen (of ze moeten uit hun contract lopen of een clausule hebben).

29 mei 2023 om 12:34

Perez gaat ook hoogstwaarschijnlijk volgend jaar voor Mbappe. Met hem erbij wordt het nog beter mits die daadwerkelijk komt.

29 mei 2023 om 13:41

Ik zou het oprecht niet begrijpen als Perez nogmaals de fout maakt om vol voor Mbappe te gaan. Hoevaak moet hij nog afgewezen worden voordat hij eindelijk zijn ogen opent voor andere aanvallers? Dat verhaal van dat dit niet de Mbappe is die hij wilt hebben, kan dan ook weer de prullenbak in..

29 mei 2023 om 14:16

Mbappé is wel gewoon een speler waar je elke keer voor moet gaan als er een mogelijkheid is. Die kerel is echt waanzinnig goed.

29 mei 2023 om 16:05

Welke andere opties zie je dan voor die positie?

29 mei 2023 om 17:29



Mocht er daadwerkelijk een clausule in het contract van Haaland staan die in 2024 actief wordt, zou hij de nummer 1 op de lijst moeten zijn. Zo niet zou ik Kane wel een mooie vinden als hij deze zomer nog bij Tottenham blijft, dan hoeft de speelstijl ook niet te veranderen zonder Benzema.

Eens trouwens dat Mbappe een fantastische voetballer is hoor, qua persoonlijkheid ben ik gewoon op hem afgekickt in 2021, al heeft hij een begrijpelijke keuze gemaakt destijds.

Jude Bellingham naar Real is een beetje onnodig. Vooral door de kosten. Als ze door hem geen spits halen dan wordt het opnieuw een lange seizoen zonder grote prijs.

29 mei 2023 om 12:28

Firmino wordt genoemd, net als Joselu. Beiden uiteraard als back-up van Benzema. Persoonlijk lijkt een rechtsachter me wel de grootste prioriteit te gaan genieten na de spits. Voor het overige is een rechtsbuiten ook nodig, maar door de prestaties van Rodrygo in de tweede seizoenshelft zou het ook zonde zijn daar een grote naam te halen.

Daarnaast is die “opnieuw” toch ook overdreven niet? In 19/20 en 21/22 gewoon nog de titel gehaald en in 21/22 ook nog eens de CL. Sinds het seizoen 14/15 heeft real enkel dit seizoen en in 18/19 en 19/20 geen CL of la Liga gewonnen. En dit seizoen stonden ze ook gewoon in de halve finale van de CL (net als in 14/15 en 19/20 als ik het me goed herinner).

29 mei 2023 om 16:08

Vorig seizoen zijn Bale, Jovic en Isco vertrokken. Daarmee 3 aanvallers (of idg als aanvaller gebruikt kan worden) waarvoor er 0 zijn terug gehaald. Als nu Asensio ook nog eens vertrekt naar PSG en Mariano Diaz vertrekt dan ben je 5 aanvallers kwijt. Dan moet je wel spelers aantrekken. Brahim Diaz komt wellicht wel weer terug maar is ook te licht. Je hebt er dan gewoon nog minimaal 2 nodig als je Alvaro Rodriguez als a speler erbij neemt.

29 mei 2023 om 16:43

Er moet zeker iets bij. Maar toch eerder spelers die moeten vechten voor een basisplek in plaats van sterren?

29 mei 2023 om 18:13

We hadden dit seizoen sowieso 2 aanvallers minder Sergio, want Hazard en Mariano waren non-existent.

29 mei 2023 om 13:08

Niet nodig? Modric en Kroos gaan nog 1 jaar door. Wil je die beide gaan vervangen volgende zomer dan? Als iedereen weet dat ze nieuwe middenvelders nodig hebben. Nu kan Bellingham een jaar aanpassen zodat hij volgend jaar gelijk Modric/Kroos kan vervangen

29 mei 2023 om 13:16

Hoezo onnodig? Modric en Kroos zijn zeker weg in 2024. Dan heb je alleen nog Tchouameni, Valverde en Camavinga over. Want Ceballos is ook niet zeker dat hij doorgaat. Hij is zeker wel nodig net zoals een back-up spits, RB en aanvallers.

29 mei 2023 om 15:48

Een lang seizoen zonder grote prijs. Inderdaad, als Real Madrid een jaartje geen CL wint is het seizoen natuurlijk mislukt. Wel goed dat je onderkent hoe hoog de lat ligt bij mijn club. 2e en 3e en 4e plaatsen zijn natuurlijk veel te min voor ons. En elk jaar maar net de halve finale halen is natuurlijk schandalig.

Volgens Romano en Berger (meest betrouwbare Duitse journalist betreft Dortmund volgens mij) lijkt Madrid 100 miljoen vast te gaan betalen exclusief bonussen. Wat mij betreft gewoon een geweldige deal hoor als je ziet dat bijvoorbeeld Enzo Fernandez al 120 miljoen kostte. Bellingham is imo een stuk beter en daar betaal je normaal gezien ook nog eens Engelse tax op. Lieve hemel, zelfs Antony kostte 100 miljoen.

Wat de transfersom betreft heeft Madrid mazzel gehad dat Liverpool uiteindelijk niet de financiele ruimte had en dat Bellingham niet naar een plastic club wou (de woorden van hem en zijn omgeving zelf volgens Romano en andere bronnen, niet mijn woorden mods) waardoor City, PSG en Chelsea afvielen. Daardoor bleef eigenlijk enkel Madrid over als optie en werd het geen bied oorlog van jewelste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren