Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Braziliaans wonderkind: ‘Ik speel in voetbalgames altijd met Real Madrid’

Laatste update:

Real Madrid bereikte in mei van dit jaar voor 45 miljoen euro een akkoord met Flamengo over een transfer van Vinícius José Paixão de Oliveira Júnior, kortweg Vinícius Júnior, naar Santiago Bernabéu. De pas zeventienjarige aanvaller zal medio volgend jaar de overstap maken naar De Koninklijke, waarna hij nog tot halverwege 2019 op huurbasis in Rio de Janeiro blijft. Vinícius kan in principe al eerder naar de Spaanse hoofdstad gehaald worden, maar hij meent zelf nog niets vernomen te hebben van zijn toekomstige werkgever.

Real Madrid liet zes maanden geleden weten dat Vinícius eerder voor de Spaanse topclub zou kunnen gaan spelen 'als de clubs daar overeenstemming over bereiken'. Ofschoon het Braziliaanse wonderkind in nauw contact staat met Real Madrid, is de situatie nog altijd onveranderd. "Ik krijg het nieuws tot me via mijn vader en zo nu en dan ontving ik een appje, maar op dit moment ben ik gefocust op Flamengo. Ik heb contact met Marcelo en Casemiro, maar ik weet nog altijd niet wanneer ik naar Madrid zal vertrekken", zegt hij in gesprek met Fox Sports Brasil.

Vinícius speelde sinds mei 21 competitiewedstrijden (4 basisplaatsen) voor Flamengo, waarin hij goed was voor 3 doelpunten. In zijn vrije tijd speelt hij graag voetbalgames. "Ik speel altijd met Real Madrid, maar Flamengo zit er ook in. Als kind speelde ik de games al altijd en nu zit ik er zelf ook in. Dat vind ik enorm gaaf."

Verwacht jij dat Vinícius Júnior zal slagen bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel veel geld voor een speler die nog niet veel heeft laten zien. Ben benieuwd of hij het waar kan maken.

Ja dat is lekker makkelijk 😂

Dan speelt hij volgens mij toch PES, want in FIFA is Flamengo in ieder geval niet te bespeuren.

10 november 2017 om 23:43

Of hij geniet nog van FIFA13 zoals ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren