Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brazilië wint tweede interland op rij na heerlijk samenspel

Laatste update:

Na de 1-0 zege van vrijdag op Colombia heeft Brazilië ook de tweede vriendschappelijke interland sinds het WK 2014 omgezet in winst. Het team van bondscoach Carlos Dunga rekende dinsdagavond (plaatselijke tijd) af met Ecuador, dat in de Verenigde Staten met 0-1 werd geklopt dankzij een doelpunt van Willian.

/

Willian sloeg na een half uur spelen toe in New Jersey, waar de wedstrijd plaatsvond. Het was een heerlijke teamgoal: Oscar speelde laag in op Neymar en die gaf de bal met een heerlijke boog over de verdediging door aan Willian. Die werd te vrijgelaten, nam aan en rondde af. Ecuador wist niet terug te vechten en beet zich steeds stuk op de sterke verdediging van de Brazilianen.

Dunga koos ervoor ook anderen aan het werk te zien en zette Ricardo Goulart en Everton Ribeiro in ten faveure van Willian en Oscar, na rust. Eerstgenoemde had een goede steekpass op Neymar in huis, die echter niet verzilverd werd. Aan de overzijde werd Ecuador nog een keer heel gevaarlijk met een kopbal, maar Filipe Luis bracht op de doellijn redding. Anderzijds liet Neymar een dot van een kans op de 0-2 liggen. Volgende maand wachten Dunga en Brazilië een grote nieuwe test tegen Argentinië, op 11 oktober.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ach ook al zou Brazilie nog 5 wedstrijden winnen die blamage van het afgelopen WK spoel je niet zomaar weg daar zou je wereldkampioen moeten worden en in de finale Duitsland moeten verslaand met 4-0 ofzo. Ecuador net zo iets als Gibraltar

10 september 2014 om 08:24

Hahaa Ecuador is een stukken beter hoor haga

10 september 2014 om 09:05

Haha Ecuador vergelijken met Gibraltar. Jij hebt er verstand van....

Brazilië speelde overigens erg sterk. Valt me nog mee van deze defensieve trainer.

10 september 2014 om 23:16

Defensieve trainer? Kijk maar even hoe aantrekkelijk brazil wel niet speelde op het WK 2010 en ordeel dan maar

Met nieuwe namen indruk proberen te maken, terwijl je nipt wint van Colombia en Equador. Dit zegt mij dus echt niks. Wtf is Diego Tardelli, Everton Ribeiro, Goulart etc?

10 september 2014 om 09:03

Je weet toch wel wie diego is?

10 september 2014 om 09:06

Diego Tardelli ja die bij PSV niks klaar speelde. Wat heeft hij te zoeken bij het nationale elftal, dat begrijp ik niet. Wil Dunga op deze manier indruk maken,door onbekende spelers speeltijd te geven? Wanhoop nabij dit.

10 september 2014 om 09:09

Alles is beter dan Fred toch

10 september 2014 om 09:14

Volg jij tardelli dan nog? Want hij zal hem niet zomaar oproepen en eerlijk gezegd weet ik niet hoe tardelli is op dit moment en jij vast ook niet. Dus jouw oordeel lijkt mij vrij onnodig.

De rest van de namen ken ik niet, ben benieuwd. Vind dat brazilie gewoon tactischer moet worden, dan zullen zij het beter dan en niet denken dat zij op een speeltuintje spelen.

10 september 2014 om 09:25

Ik volg hem niet nee, maar ik heb hem wel gezien bji PSV en weet dat hij bij geen een club lang verbleef. Het was een talent, maar heeft het niet kunnen waarmaken. Dus dat zegt wel meer dan genoeg lijkt mij!

10 september 2014 om 09:26

Ik denk dat je dat beter aan Ismael Aissati kan vragen . Die kreeg hem behoorlijk vies door de benen.

10 september 2014 om 10:20

Dat was een lekker goaltje ja.. Vier-nul verloor PSV toen geloof ik.

10 september 2014 om 12:14

Winterburn - torres was ook een uitstekende spits jaren geleden vraag maar aan liverpool

10 september 2014 om 12:38

Tardelli scoorde 73 keer in 114 wedstrijden bij Atletico Mineiro paar seizoenen geleden nog. Was topscorer van de Braziliaanse competitie. Was dus wel degelijk

Het verbaasd me niet dat onze dfensie nu stukken beter is. Dunga's elftallen verdedigen over het algemeen erg goed. Dat zag je ook tegen Colombia. Die hadden helemaal niks gecreeerd.
Maar goed... Ik zal gewoon moeten wachten op de Copa Amerika, de kwalificatie wedstrijden en 't WK. Dan pas kan je eigenlijk kijken hoe ver dat team is.

Al met al, een prima begin, een goed gevoel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren