Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands verklaart: ‘Het is juist uitzonderlijk dat er nu al zoveel interesse is’

Laatste update:

Georginio Wijnaldum is weliswaar een van de belangrijkste spelers van PSV, maar tot op heden heeft nog geen enkele club zich officieel voor de middenvelder annex aanvoerder gemeld. Dat zegt volgens technisch manager Marcel Brands echter niets. Het is pas 1 mei; de echte drukte zal zoals gebruikelijk in de maanden juli en augustus plaatsvinden.

/

“De meeste topclubs doen nog volop mee om de te verdelen prijzen”, zo geeft Brands in gesprek met FOXS Sports aan. “Het is juist uitzonderlijk dat er nu al zoveel interesse voor Memphis Depay is. Dat geeft aan hoe goed hij bezig is.” De aanvaller geniet belangstelling van Liverpool, Manchester United en Paris Saint-Germain.

Brands sluit niet uit dat Wijnaldum uiteindelijk nog een seizoen in Eindhoven blijft. Het contract van de 24-jarige middenvelder loopt pas medio 2018 af. “Dat hij blijft is natuurlijk ook nog een optie. Hier weet hij wat hij heeft. Gini is aanvoerder, belangrijk en behoort tot onze beste spelers. Wij houden hem er erg graag bij”, benadrukt de sportbestuurder van de landskampioen.

Denk jij dat Georginio Wijnaldum na dit seizoen bij PSV vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brands moet gewoon meegaan in de 'hype' en gewoon tegen die clubs zeggen dat het bieden begint bij 30 miljoen euro + een fors doorverkoop percentage. En dan maar gewoon afwachten welke club zo gek is om dat bedrag af te tikken.

1 mei 2015 om 11:15

Niemand denk ik. Dan wachten ze wel een paar jaar tot hij nog een kort contract heeft

1 mei 2015 om 11:19

Precies. Zit ook te denken, misschien is die enorme interesse al op dit moment, wel een teken dat de vraagprijs te laag ligt. Deze clubs willen Depay snel wegkapen voor de relatief lage prijs nu, voor de markt op gang begint te komen. Met andere woorden: opdrijven die prijs!

Ik zou gini de stap toch wel gunnen om hoger op te kunnen want denk dat hij het zeker wel aan kan . Enerzijds zou het ook heel fijn voor psv zijn alse met gini de cl in kunnen.

Misschien niet helemaal van toepassing op dit bericht, maar ik hoop dat Depay naar United gaat. Onder Van Gaal zie ik hem een hele grote worden. Van Gaal heeft de Hollandse school in de genen zitten en er zijn veel jonge voetballers erg groot geworden onder Van Gaal.

1 mei 2015 om 11:30

Man united heeft ook interesse in bale zal als ik depay was dus niet gaan want wie speelt er dan. Depay niet

1 mei 2015 om 13:29

Van Gaal kijkt niet naar namen.

1 mei 2015 om 11:33

Ik hoop dat hij naar Koeman gaat en daar een goed seizoen afleverd.
Als hij daar slaagt staan de grote clubs in de rij.
Zeker niet naar de Hollandse school voetbal van Van Gaal met zijn 700 keren balbezit maar geen punten.

1 mei 2015 om 11:46

@zapperboy; Van Gaal zou daarop zeggen dat het een proces is. Ik ben het met Van Gaal eens. Met de juiste spelers kun je ook in de Premier League de Hollandse school invoeren.

1 mei 2015 om 11:59

@tantepollewop,als alle volgende tegenstanders dit seizoen van United het zelfde gaan spelen als Chelsea en Everton haalt Van Gaal met zijn hollandse school voetbal geen punten meer en is de kans zeer groot dat Van Gaal gewoon vervangen wordt deze zomer.

Het beste zou zijn voor hem om nog een jaar te blijven naar mijn mening. Dit is pas zijn eerste jaar dat hij een volledig seizoen constant goed speelt. Vorig jaar natuurlijk pech met die rugblessure, waar hij ook goed aan begon. Nog een jaar Eredivisie en knallen in de CL zou het beste zijn denk ik. Ik zou zo ook geen enkel team kunnen noemen waar hij bij zou passen of speeltijd zou krijgen. Gezien zijn ambitie.

Minimaal 25 miljoen vragen. Clubs als PSG zijn dan gek genoeg om zo'n bedrag op te hoesten. Manchester denk ik ook wel.

Jeetje dat wordt cashen voor PSV dit jaar.
CL deelname incl kaartverkoop etc 20 miljoen
Depay 25 miljoen
Wijnaldum 16 miljoen
Willems 15 miljoen

Dat wordt minimaal 70 miljoen. Voor dat geld zal Brands uitstekend in staat zijn een representatief elftal neer te zetten in de CL. Hij zal vast wel weer met een verrassing komen die hey elftal zal versterken. In de breedte zal het ook alleen maar sterker worden denk ik. Locadia, Ritzmaier, Tamata, Hiljemark etc zullen allen wel vertrekken. Ook Rekik zal weg gaan. Voor hem isimat in de plaats en je houdt het elftal nog voor 70% intact.

1 mei 2015 om 12:39

Was leuk geweest als je het geld ook allemaal zou krijgen maar meestal krijg je een grote transfersom als 30 mil over meerdere jaren verspreid.

1 mei 2015 om 12:44

Dan kun je dus andere spelers in termijnen kopen.

Het is dan ook logisch dat de clubs er vroeg bij zijn.
Depay is hot, en als je niet achter het net wilt vissen moet je er vroeg bij zijn om kans te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren