Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands: ‘Het staat los van de vraag of hij na dit seizoen blijft of vertrekt’

Laatste update:

PSV vond en vindt het geen enkel probleem om Art Langeler af te staan aan Jong Oranje. De hoofd jeugdopleiding van de Eindhovense club zal in ieder geval de komende twee wedstrijden van de Nederlandse beloften leiden, nu Fred Grim gepromoveerd is tot assistent van bondscoach Danny Blind bij het Nederlands elftal.

/

Marcel Brands wijst erop dat Langeler in de interlandweken al assistent bij Nederland Onder-20 was. "Wat ons betreft verandert er eigenlijk niets in deze situatie", zo vertelt de technisch manager van PSV aan De Telegraaf. Langeler zit mogelijk ook nog op de bank indien er twee play-offduels richting het EK van 2017 bij komen. Een eventueel nog langer verblijf is nog niet besproken.

"Hij heeft hier ook een contract tot het einde van het seizoen. Binnenkort hebben we een gesprek met Art om ook over zijn aflopende contract van gedachten te wisselen", zo besluit Brands. "Dat staat los van deze vraag van de KNVB en los van de vraag of Art na dit seizoen bij ons blijft of weggaat." Langeler verbond zich medio 2013 aan PSV, na voor de selectie van PEC Zwolle te hebben gestaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een belangrijke functie en dan maar half doen? Daarbij heeft Art een uitgesproken bloedhekel aan Ajax (zie eerdere interviews). En nee je hoeft ook geen fan van Ajax te zijn maar op zijn minst zo objectief mogelijk! Al met al een vreemde situatie waarbij ik de dubbelfunctie het meest kwalijk vind. Halfbakken van de knvb weer

24 september 2016 om 09:37

De toekomst zal het uitwijzen maar dat hij een hekel heeft aan Ajax was inderdaad duidelijk na meerdere interviews. Nu zal hij echt objectief moeten gaan kijken anders wordt het één groot fiasco.
Maar laten we hem het voordeel van de twijfel geven. En niet al voordat hij een selectie heeft samengesteld en een wedstrijd gespeeld zeggen dat hij er niks van kan.

24 september 2016 om 11:56

Art ergert zich vooral aan de manier waarop de ajax jeugd naar de wedstrijd gaat. Dat ligt aan de arrogantie maar hij zal de jeugd van ajax echt wel gebruiken bij jong oranje

24 september 2016 om 12:25

Dat ligt aan de arrogantie? Dat ligt aan de manier dat Art het als arrogantie bestempeld omdat hij een afkeer tegen Ajax heeft

Precies, als je dan voor een tussenpaus gaat. Kies dan een van de jeugdtrainers die bewezen hebben over de jaren heen dat ze toptalenten kneden. Ik noem een Cor Adriaanse (trainer B1 Feyenoord) of iemand die een goed oog had voor ontwikkeling van de jeugd (wim Jonk). Of had een overbodige trainer teruggezet (danny Blind) al is dat laatste wishfull thinking.

Ik vind het ook raar dat ze bij hem uitkomen. Ik denk dat het komt door Jelle Goes en Hans van Breukelen. Zij hebben het gevoel dat jonge spelers vooral fysiek en mentaal sterker moeten worden. Dat is ook de filosofie van het jeugdbeleid van Psv. Maar ik schrik zelf vaak van het gebrek aan techniek bij veel Nederlandse spelers. Er wordt niet gekeken naar andere standpunten over hoe er verbetering kan komen. Ik denk dat verschillende visies samen moeten komen.
Daarbij ben ik er niet van overtuigd dat de jeugdopleiding van PSV zaligmakend is. Tot nu toe kunnen ze hun eigen elftal niet voldoende versterken om internationaal mee te doen en wordt er voor cruciale posities gewoon een speler van buitenaf aangetrokken. In het buitenland zijn het tot nu toe ook geen hoogvliegers.

24 september 2016 om 09:55

Jeugdopleiding is niet alleen goed opleiden maar ook goed inkopen. Talent woont niet om de hoek dus ben je ook afhankelijk van wat je als talent binnenhaalt en daar zijn andere clubs beter in dan Psv.

Nederlandse jeugd loopt, vooral in de oudste categorieën, op fysiek en tactisch vlak vaak mijlenver achter bij het buitenland. Met alleen een goede techniek kom je er tegenwoordig niet meer.

Er is in het hedendaagse topvoetbal voetbal maar één club die het zonder fysiek kan, Barcelona. Bij al de andere topclubs uit het hedendaagse voetbal zijn fysiek en tactisch inzicht enorm belangrijke factoren. Ik hoop dat Langeler het fysieke en het tactische een stuk belangrijker maakt in jong Oranje. Daarnaast hoop ik dat Jong oranje eindelijk meer spelsystemen wordt aangeleerd dan alleen 4-3-3 met hoge pressing.
Een countertactiek in 442 bijvoorbeeld, ofzelfs een een Duitse tactiek met "gegenpressing".

Ik verwacht dat hij zijn contract bij psv niet verlengd. Als fc groningen niet voor faber had gekozen was hij daar van de zomer al heen gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren