Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Brands en Mourinho hikken tegen afkoopclausule van tachtig miljoen aan’

Laatste update:

Geoffrey Kondogbia staat mogelijk voor een overstap richting de Premier League. El Desmarque schrijft dat Tottenham Hotspur en het Everton van director of football Marcel Brands concrete belangstelling hebben voor de 27-jarige middenvelder. Het ligt echter niet in de lijn der verwachtingen dat Valencia zich soepel zal opstellen in de onderhandelingen over Kondogbia.

Het contract van Kondogbia loopt nog door tot medio 2022 en bevat een afkoopclausule van tachtig miljoen euro. Voorlopig is Valencia niet bereid om te onderhandelen over de vraagprijs, wat betekent dat een geïnteresseerde club de gelimiteerde afkoopsom op tafel moet leggen om de drievoudig international van de Centraal-Afrikaanse Republiek over te nemen. Het is niet de eerste keer dat Kondogbia gelinkt wordt aan een overstap naar Tottenham Hotspur, daar zijn naam afgelopen zomer al in verband gebracht werd met the Spurs.

Tottenham Hotspur ging afgelopen zomer uiteindelijk voor de komst van Tanguy Ndombele, maar manager José Mourinho heeft nu bij de clubleiding een verzoek ingediend om Kondogbia binnen te halen. The Spurs zouden een bedrag van veertig miljoen euro overhebben voor de middenvelder van Valencia. Zoals het er nu naar uitziet, is dat niet voldoende om Kondogbia los te weken bij de huidige nummer zeven van LaLiga.

Kondogbia speelt sinds 2017 in het shirt van Valencia, dat hem in eerste instantie op huurbasis en een jaar later voor 22 miljoen definitief overnam van Internazionale. De middenvelder, die in zijn loopbaan eerder uitkwam voor RC Lens, Sevilla en AS Monaco, kwam dit seizoen voorlopig tot 24 optredens voor Valencia, waarin hij goed was voor 2 doelpunten.

Zie jij Geoffrey Kondogbia naar de Premier League verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk een prima middenvelder voor Everton met name. Als de Spurs de aansluiting met de absolute top (in Engeland & Europa) willen vinden, dat ze uit een ander vaatje dan Kondogbia moeten gaan tappen.maar dat is mijn mening. Kondogbia is een prima speler, maar niet eentje die Spurs dat stapje omhoog gaat geven, zoals zij dat zo graag willen.hij voegt met zijn fysiek natuurlijk wel iets toe qua body (aan het middenveld) zoals een Moussa Dembele dat op de CM positie deed bij Spurs. Alleen is hij bij lange na niet zo technisch als Moussa helaas. Beperkte techniek en beperkte rechter poot in mijn optiek. Wellicht dat hij wel handig is voor het voetbal wat Mourinho al jaren probeert te spelen

10 april 2020 om 17:03

Ik zie hem persoonlijk nog wel als een nuttige speler als hij in een middenveld met Lo Celso en Alli zou spelen. Die andere twee kunnen dan goed genoeg voetballen om zijn mankementen te verhullen. Alleen is 80 miljoen te veel, voor zo een prijs verwacht je een breker met meer voetballende kwaliteiten.

10 april 2020 om 17:25

Ze hebben die Ndombele toch..? Vind ik voetballen beter en heeft ook body!

10 april 2020 om 17:28

Die is toch iets offensiever ingesteld dan Kondogbia denk ik. Daarnaast stelt die toch wel stevig teleur dit seizoen.

10 april 2020 om 20:19

@Pleeboii Ndombele is eerder 6-10 middenvelder niet een verdedigende middenvelder zoals Kondogbia

Naast Ndombele, Sissoko, Winks en Dier nog een soortgelijke speler!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren