Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bozeník keert op krukken terug bij Feyenoord na interlandperiode

Laatste update:

Feyenoord zal het voorlopig zonder Robert Bozeník moeten doen. De Slowaaks international is geblesseerd teruggekeerd uit de interlandperiode en volgens Voetbal International ziet zijn situatie er niet goed uit. De spits raakte woensdag geblesseerd tijdens de interland van Slowakije tegen Israël (2-3), het duel waarin PSV-spits Eran Zahavi een hattrick maakte.

Wat Bozeník precies mankeert is onbekend. Volgens het weekblad loopt de aanvaller rond op krukken en laat hij vrijdag een scan maken, waardoor er meer duidelijkheid zal komen. Feyenoord heeft de blessure van Bozeník nog niet bevestigd, maar zou er al rekening mee houden hem voorlopig kwijt te zijn.

Bozeník startte woensdag vanuit de basis in de Nations League-wedstrijd tegen Israël. Twintig minuten voor tijd werd hij bij een 2-1 voorsprong vervangen door Pavol Safranko. Door twee doelpunten van Zahavi in de slotfase gingen de drie punten mee naar Israël. Met een punt uit vier wedstrijden staat Slowakije onderaan in Groep 2 van Divisie B.

Bozeník speelt sinds januari voor Feyenoord, dat hem voor vier miljoen euro overnam van MSK Zilina. Hij kwam dit Eredivisie-seizoen alle competitiewedstrijden in actie, al verscheen hij alleen tegen ADO Den Haag aan de aftrap. Trainer Dick Advocaat geeft tot dusver de voorkeur aan Nicolai Jörgensen. Feyenoord hervat de Eredivisie zondagmiddag om 12.15 uur met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een armoe. Onze matige spits is geblesseerd. Lekker verder met het Linssen experiment dan

15 oktober 2020 om 18:48

Jammer dat je hem een matige spits noemt. Die jongen heeft afgelopen seizoen laten zien gewoon een aardig neusje voor de goal te hebben en is ook gehaald voor de toekomst. Dat Advocaat hem nu zo naar beneden praatte leek mij eerder een tactische zet om nog een extra spits te krijgen, maar iedereen praat dat nu na. Voetballend moet hij echt nog wat leren, maar hem nu al afschrijven is onterecht.

15 oktober 2020 om 19:06

Ik dacht dat Jorgensen weer wedstrijdfit zou zijn? Ik zou mits fit Diemers eens proberen in de spits, lijkt me daar best goed kunnen spelen.

15 oktober 2020 om 19:57

Matige spits? Ik vind niet dat je die conclusie nu al kunt trekken.

15 oktober 2020 om 20:14

Hij heeft vooralsnog echt heel weinig laten zien en niet bepaald een moyenne dat hoop biedt in mijn ogen.

15 oktober 2020 om 20:27

Afgelopen seizoen 6 wedstrijden 3 goals 2 assists voor Feyenoord, van die 6 wedstrijden zat er een wedstrijd van 8 min en een van 45 minuten. Noem dat maar een slecht moyenne. Dit seizoen heeft hij het nog niet, maar hij heeft echt wel talent.

15 oktober 2020 om 21:23

Een goaltje tegen nac in de beker ( als we die al mee moeten tellen pakken we dan in alle competities waarin hij gespeeld heeft inclusief zelfs jong waarin hij niet eens gescoord heeft?) , tegen PEC en Fortuna vind ik weinig overtuigend. Dit seizoen 0 doelpunten of assists en geen knikker geraakt. Hij scoort dan blijkbaar iedere 214 minuten. Dat is geen Feyenoord spits toch ?

15 oktober 2020 om 21:34

Ik kijk enkel naar zijn prestaties in het eerste elftal. Onzin om hem af te rekenen op wedstrijden bij jong. Daarnaast slaat het nergens op dat je hem nu al afschrijft. Ik heb hem juist dingen zien doen die je niet kunt leren, hij moet nog slimmer worden en aan zijn aanname werken, maar daarom traint hij met RvP. Hij is nog hartstikke jong, 20 jaar, Van Nistelrooij speelde rond die leeftijd nog bij Den Bosch en zijn statistieken daar waren ook niet geweldig. Dus hem afschrijven door een slechte seizoensstart is gewoon te vroeg, geef hem de tijd om te ontwikkelen.

15 oktober 2020 om 18:39

-mag weg-

Nah, Feyenoord zat al lekker dik in de spitsen en nu dit weer.
Misschien kan Bannis nu eens wat vlieguren gaan maken.

15 oktober 2020 om 17:28

Nope , Linssen blijft gwn 90min in de spits Advocaat kennende.

15 oktober 2020 om 17:36

Volgens mij zet dickie nog liever zichzelf in de spits dan dat hij bannis de kans geeft

Hier kon je op wachten Jorgensen heeft altijd wat dus dat is geen nieuws meer houd je alleen Bozenik over. Die is nu dus ook geblesseerd karma is een bitch dit kon je weten ik snap dat ze niet door gezet hebben. En Zirkzee op huurbasis gehaald hebben dan had je gewoon een goede spits gehad voor de rest van dit seizoen.

15 oktober 2020 om 17:35

Zirkzee wilde zelf graag bij Bayern blijven. Vond dat zelf de beste optie. Ligt dus niet aan feyenoord.

15 oktober 2020 om 20:08

Je snapt dat ze niet hebben doorgezet om Zirkzee te huren, maar zegt ervoor wel ‘Karma is een bitch’.. je klinkt wazig

Jammer voor Bozenik. Gelukkig is Jørgensen weer fit, maar je weet nooit voor hoe lang. Bannis is er nog niet klaar voor en Vente moeten we helemaal niet meer willen. Dus dat wordt Linssen in de spits en wellicht Sinisterra zodra die terug is. Of toch maar een transfervrije spits aantrekken? Misschien moet Arnesen toch maar eens een telefoontje naar Sturridge, Pato of Balotelli plegen

15 oktober 2020 om 17:38

Feyenoord heeft wel een verleden met gekke spitsen natuurlijk haha. Kazim en Kramer natuurlijk, maar Guidetti en Pelle hadden op hun eigen manier ook wel een steekje los zitten. Wat dat betreft past Balotelli er wel prima tussen. Advocaat kan ook wel goed met dat soort jongens omgaan denk ik. Alleen jammer dat Feyenoord geen geld heeft...

15 oktober 2020 om 23:02

Pelle, Cruz, Van Hooijdonk. Dat waren toch uitstekende spitsen. Larsson was nog niet in zijn prime, Van Persie was meer een prachtig toegift en Kuijt op zijn manier belangrijk. Verder zou ik Kiprich nog willen noemen als bijzondere spits. Ook genoeg vreemde vogels. Dave Mitchell, Marian Damaschin etc.

15 oktober 2020 om 18:17

1 van die 3 spitsen contracteren, en je praat al over een stunt.
Dat zijn types die we, normaal gesproken, niet kunnen betalen.
Balotelli mag trouwens wel wegblijven vind ik.
Of hij de Eredivisie lek schiet vraag ik me ook nog af.
Heeft in de Ligue 1, Serie A en Premier League geen hoge ogen gegooid.
Daarbij, als je hem passeert, dan is het alle hens aan dek.

15 oktober 2020 om 19:41

Balotelli speelde gewoon sterk in de Ligue 1 hoor

15 oktober 2020 om 19:02

Goed plan. Benieuwd of die gasten komen voor 3 voedselbonnen en een pot Nutella.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren