Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bournemouth betaalt miljoenen: 'De fans zullen van hun stoel afkomen'

Laatste update:

Bournemouth heeft dinsdag een dubbele slag geslagen. Na de komst van Max Gradel van Saint-Étienne is nu ook de transfer van Lee Tomlin afgerond, zo maakt de club in een communiqué bekend. De nieuwkomer in de Premier League betaalt Middlesbrough een bedrag van vijf miljoen euro voor de aanvaller, die een contract voor drie seizoenen heeft ondertekend.

Tomlin kan op diverse offensieve posities uit de voeten. "Lee is een speler waar we niet over uitgepraat raken. De fans zullen van hun stoel afkomen", zo verzekert algemeen directeur Neill Blake. "De strijd om de promotie was afgelopen seizoen zeer spannend en Lee was een belangrijke pilaar in het elftal van Middlesbrough."

Tomlin speelde in totaal 42 officiële duels voor Boro en was daarin goed voor 11 doelpunten. Hij kwam eerder voor Rushden & Diamonds en Peterborough United uit. Joshua King, Artuc Boruc, Sylvain Distin, Adam Federici, Christian Atsu en Tyrone Mings gaven eerder ook al hun fiat aan een contract met the Cherries.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke aankopen gedaan, hopelijk levert dit ook mooie wedstrijden op!

Bournemouth speelt altijd lekker aanvallend voetbal. Alleen afwachten of dat ook gaat lukken in de Premier League.

Bournemouth laat zich wel gelden op de transfermarkt. Ze doen toch goede zaken zonder echt met geld te smijten. Hoop dat ze zich komend seizoen weten te handhaven.

Bournemouth met die trainer en aankopen kunnen mooie dingen laten zien. Ook dit soort ploegen zorgen er voor dat ik weer heel veel zin heb in het nieuwe seizoen!

Max gradel binnengehaald heerlijke speler Explosief En doeltreffend Bournemouth speelt normaliter Aanvallend Ingesteld voetbal maar vraag me af of dat ook in de Premier League gaat gebeuren

Wat was deze man geweldig tegen city

Ik zou in NL met zoveel poen de beste spelers hier weghalen.

Hoe kan club als deze wel zulke spelers halen en feyenoord niet ?? Bwn verbaasd

Feyenoord kan het ook, alleen doet het niet. Bovendien is de PL iets interessanter als je aan je toekomst denkt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren