Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boudewijn Zenden staat ‘op shortlist’ en kan terugkeren bij PSV

Laatste update:

Boudewijn Zenden kan terugkeren bij PSV. De Limburger, die tot afgelopen zomer assistent-trainer was in het Philips Stadion, staat op een shortlist om commissaris te worden bij PSV. Dat maakt hij zelf bekend tijdens Goedemorgen Eredivisie op ESPN. Daarnaast hielp Zenden PSV om Thorgan Hazard binnen te halen.

Ruud van Nistelrooij, de trainer van PSV, had geen plaats voor Zenden in zijn nieuwe technische staf. Toch zou het snel weer tot een dienstverband van de Maastrichtenaar in Eindhoven kunnen komen. "Ik heb begrepen dat ik op een shortlist sta om iets te gaan doen bij de Raad van Commissarissen", klinkt het tijdens Goedemorgen Eredivisie. "De termijn van Hans van Breukelen zit er bijna op en hij wil iets anders gaan doen."

Dat zou betekenen dat Zenden commissaris met het portefeuille technische zaken zou worden. "Maar ik moet er wel duidelijk over zijn: er is nog niet over gesproken. Ik wil ook weten wat het inhoudt, maar het feit dat je genoemd wordt is zeker een compliment. Ik weet ook dat de deur openblijft bij PSV en het contact tussen mij en de club is oké. Ik koester geen wrok na het vertrek van afgelopen zomer."

De voormalig Oranje-international gaf ook aan dat hij PSV deze transferwindow al geholpen heeft. Zenden spreekt Frans en tolkte namens PSV en algemeen directeur Marcel Brands tijdens de gesprekken met de vader van Hazard, die de zaken van zijn zoon behartigt. Uiteindelijk kwam het tot een tijdelijke transfer van de Belgisch international naar het Philips Stadion en moet hij Cody Gakpo en Noni Madueke doen vergeten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oud voetballer en dan ben je inderdaad mega geschikt voor een rol als assistent dan wel commissaris.

5 februari 2023 om 11:25

In theorie is hij idd mega geschikt. Een man die zowel in de praktijk veel ervaring heeft, en bijzonder intelligent is.

Vraag mij af of hij geschikt is. Ziet alles bij psv als hosanna en kritiek op psv kent hij niet. In zo’n rol moet je toch uiterst kritisch zijn naar je eigen organisatie.

5 februari 2023 om 11:23

Ken je hem persoonlijk m? Je bent wel heel zeker van je zaak. Indien hij daadwerkelijk commissaris wordt, zal de rvc voorzitter niet over een nacht ijs zijn gegaan.

5 februari 2023 om 11:25

Je ziet hem toch vaak genoeg op tv? Ook nu bij het programma. PSV heeft met Hazard iemand binnen gehaald om kampioen te worden en Feyenoord staat op omvallen? Dat zijn toch uitspraken dat niet bepaald matched met enige realiteitszin.

Typisch PSV dit, old boys network oftewel vriendjes banen toe dichten. Straks krijgt Numan nog een functie en Bouma, van der Doelen, de Bilde, Gerrits, Vampeta, etc. Ik snap best dat je mensen met clubliefde wilt binden maar dit is wel erg zoetsappig en daardoor ook lastiger om men terecht te wijzen gezien ook de vriendschap dan meteen op het spel staat. Kijk nou eens voorbij 'the usual'.

5 februari 2023 om 11:31

Numan is in ieder geval al jaren betrokken in een rol die enige relatie heeft met scouting en technische zaken. Hij is namelijk scout bij AZ.

Het lijkt erop dat het een beetje een dogma begint te worden om op elke plek een oud-voetballer neer te zetten, en niet meer te kijken naar vaardigheden.

Ik snap best dat het ideaal beeld, van overal een oud-voetballer iets is wat je kunt en wilt nastreven, maar als het feit dat je tegen een bal kan trappen én hebt gespeeld op hoog niveau de enige kwalificatie is die je hebt, dan zou ik toch liever kiezen voor iemand anders.

Ik heb het idee dat hij zichzelf een beetje wil profileren. Zelf brengen dat je gehoord hebt dat je op 'een lijstje' staat, terwijl je er nog met niemand over gesproken hebt. Ook even vertellen dat Van Breukelen iets anders wil gaan doen, terwijl dat volgens mij ook nog niet bekend is. Vind het een beetje een vreemde manier van handelen.

Dan moet hij wel iets meer inhoud tonen dan het poneren van clichés en slap gelul in Goedemorgen eredivisie

van Nistelrooy wou hem niet in de technische staf hebben en dan zou hij nu toetreden tot de RvC en daarmee indirect de baas van van Nistelrooy worden. Lijkt mij een leuk beginpunt voor een soapserie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren