Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz verzekert: 'Het is niet de insteek dat hij een contract krijgt'

Laatste update:
/

Tim Cornelisse traint de komende tijd mee bij Vitesse. De 35-jarige verdediger, afgelopen half jaar door FC Twente verhuurd aan Willem II, zit zonder club en mag in Arnhem zijn conditie op peil houden. Een contract in GelreDome is in principe geen optie, zo maakt hoofdtrainer Peter Bosz duidelijk.

"We hebben een smalle selectie. In dat opzicht kunnen we Tim ook prima gebruiken", erkent Bosz in gesprek met het weekblad Voetbal International. "Maar een contract? Zeg nooit, nooit, maar het is niet de insteek."

De aanwezigheid van Cornelisse is via technisch directeur Ted van Leeuwen gegaan. "Daar heb ik geen problemen mee. Wij missen nog een paar internationals en dus is de groep klein. Ik heb er graag een paar extra spelers bij", stelt Bosz. Tomás Kalas is vooralsnog teruggekeerd naar Chelsea en het is nog onduidelijk of Kelvin Leerdam wel of niet een contract met Vitesse gaat tekenen.

Vitesse moet Tim Cornelisse een contract geven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit kon iedereen wel invullen.. Daar heeft hij het niveau niet meer voor en Vitesse kan beter jeugdspelers de kans geven in plaats van een redelijk oude speler die ook te kort komt.

Bosz regeert nu al met harde hand...wat een ferme uitspraak!

Is hij niet wat voor Heracles? Transfervrij en de nodige jaartjes ervaring...

Zeiden ze ook bij cziommer, en we weten we daar mee gebeurt is. Hopen dat het niet weer gebeurt, deze jongen heeft het niveau niet

25 juni 2013 om 00:29

En bij Hofs, en bij Aborah. In dat opzicht kan het maar zomaar zijn dat Cornelisse aansluit bij de selectie. Wat ik toch hoop dat dat nooit gebeurt.

25 juni 2013 om 11:40

Klopt dus verbaasd me niets als hij alsnog voor de breedte gehaald gaat worden. 1 ding is voor hem fijn hij hoeft niet ver te reizen.

25 juni 2013 om 11:41

Precies, maar deze jongen is zelfs nog slechter, die zouden we zelfs in onze slechte periode van voor de overname niet hebben gecontracteerd. En nu hebben we een buitenlandse eigenaar met 'ambities'. Als Cornelisse een contract tekent zijn die ambities van jordania natuurlijk nog lachwekkender

Ze moeten gewoon leerdam halen, cornelisse kan je een x opstellen in de beker tegen een 4e klasser maar niet tegen ajax

Lekker een paar keer mee laten trainen totdat de internationals weer terug komen. En proberen Leerdam te halen zodat je geschikte opvolger hebt van Kalas, als die natuurlijk niet terugkeert.

Vitesse kan hem een contract aanbieden, want in de breedte kunnen ze zijn ervaring altijd gebruiken.
Leerdam zou namelijk ook weleens bij FC Twente kunnen gaan tekenen, en Kalas wil dit seizoen naar een middenmoter in een sterkere competitie zoals de Premier League op huurbasis. Voorlopig lijkt mij wel Van der Struijk eerste keus als rechtsback zolang er niks gebeurd.

25 juni 2013 om 18:10

alsjeblieft niet vd struijk. die prutser heeft ons al veel te vaak punten gekost. Leerdam kan maar is meer een middenvelder dan een RB, Kalas vertrekt waarschijnlijk en anders hoop ik dat hij centraal gaat spelen want hij doet het maar matig op RB. Ik hoop dus dat er een versterking voor deze positie komt

Ik had ook niet anders verwacht. Cornelisse moet gewoon nog een jaartje Jupiler spelen, voor de Eredivisie komt nu serieus te kort.

Het zou wel lekker zijn, als we snel duidelijkheid krijgen over de selectie waarmee we het seizoen in gaan.
- Wat gebeurt er met de huurlingen van Chelsea ? (laat v Aanholt en Kalas svp blijven)
- Wanneer en voor welk bedrag vertrekt Bony ?
- Welke 2-3 absolute toppers gaan we halen !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren