Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz blij met aandacht: 'De resultaten spelen natuurlijk mee, Vitesse leeft'

Laatste update:

Het gaat de laatste weken uitstekend met Vitesse en dat trekt de aandacht van belangstellenden. Zaterdagavond ontvangt de nummer zeven van de ranglijst nummer vijf PEC Zwolle en voor dit duel zijn al meer dan 20.000 kaarten verkocht door Vitesse. "Dat is natuurlijk mooi", zegt Peter Bosz op de website van Vitesse. "Zeker voor de spelers. Want spelen in een vol stadion is natuurlijk veel fijner."

/

In de eerste seizoenshelft kreeg Vitesse veel kritiek op de vele lege plekken in het stadion, wanneer de ploeg van Bosz een thuiswedstrijd speelde. De laatste tijd komen er echter steeds meer mensen naar GelreDome. "De resultaten spelen natuurlijk mee", weet Bosz. "Vitesse leeft. Dat zie je in GelreDome, maar zeker ook bij de wedstrijden van de beloften. Ook daar komen steeds meer supporters kijken."

Bosz kan tegen PEC beschikken over een fitte selectie, maar Arnold Kruiswijk zal nog niet bij de groep zitten; de verdediger staat al een tijdje buitenspel en zal maandag weer meedoen bij de beloften. Afgelopen maandag speelde Kruiswijk ook al negentig minuten bij Jong Vitesse.

Denk je dat Vitesse gaat winnen van PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Trots op mijn clubbie. Zijn begin van het jaar zwaar door de ondergrens heen gezakt. Maar het gaat nu goed. Hopen dat we dit kunnen vasthouden. Forza Vites

Hebben een zeer moeizaam seizoen: met goed spel te weinig punten bepaald. Ze hebben zeker kwaliteit dus dat het nu goed loopt, kijk ik niet raar van op.

Ik ben er morgen ook bij! Hoop op een mooie wedstrijd!

Onzin eigenlijk.. Het is zo vol omdat er acties met goedkope kaarten zijn voor grote groepen (sportverenigingen, scholen etc.). Tegen Willem II zaten er na een reeks van 3 overwinningen, weliswaar in vakantie periode, een kleine 14.000 man.
Mij maakt het overigens niet veel uit. Zit net zo graag met 15.000 echte supporters als met 8.000 extra dagjesmensen.

27 februari 2015 om 19:00

Inderdaad onzin, ik zou juist blij moeten zijn met een goed gevuld stadion maar laat die dagjesmensen inderdaad maar wegblijven. Bosz zegt dat vitesse leeft, ja als je goedkoop kaartjes aan de man brengt wel ja. Zo zie je maar dat ie maar wat lult, en naar mijn mening geen enkele band met de supporters heeft maar alleen met zichzelf en zijn familie/vrienden van de technische staf.

27 februari 2015 om 19:07

Helemaal mee eens. De afgelopen maanden hebben we gezien wie de echte supporters zijn. Die kwamen ook toen het slechter ging. Het oogt mooier een volle tribune, maar die dagjes mensen zijn alleen maar vervelend. Zal morgen wel weer extra gezeurd worden als mensen willen staan of met vlaggen willen zwaaien. En meewerken aan sfeer doen ze ook zelden en de week erop is de vaste kern er weer alleen.

Overigens is Willem II geen goed meetpunt. Ik heb dit seizoen enkel pec en PSV uit gemist en met Willem II was ik net op vakantie :P

27 februari 2015 om 20:19

Ach ja…. echte supporters… wat of wie zijn dat dan? Iedereen die het over echte supporters heeft, vindt vooral dat ie daar zelf natuurlijk toe behoort. Ik ken jongens die negentig minuten staan te klappen en zingen, maar je wazig staan aan te gluren als je over Monnikenhuizen, Huub Loeffen of een wedstrijd van het tweede begint. Laat dat stadion nou maar gewoon lekker vol zitten, is beter voor de uitstraling en de financiën. Dagjesmensen bij Vitesse heb je toch al nauwelijks, het is geen Ajax. Nagenoeg iedereen die wel eens bij Vitesse komt, doet dat niet omdat het zo stoer is om dat maandagmorgen op kantoor te vertellen! En al die kids bij een clubactie moeten toch een keer voor het eerst naar een stadion. Hebben jij en ik ook gedaan.

Vreemdelingenlegioen, geen identiteit, leeg stadion, Chelsea 2, eens tellen hoevaak ze in deze topic weer vallen.

Van mij mogen de supporters die nu ineens komen trouwens lekker wegblijven, verlies je morgen zie je ze niet meer. Beste optie voor Vitesse zou een ander stadion zijn met een capaciteit van max 20.000, maar ja wishful thinking. En de sfeer, tja die blijft belabberd in het kritische arnhem

Onzin dit. Vitesse heeft veel kaarten beschikbaar gesteld aan voetbalclubs om hun pupillen te laten komen. Dus niks goede verkoop. Het irriteert mij mateloos hoe ze omgaan met de 15000 trouwe supporters.
Met dit soort acties benadeel je deze groep mensen die wel de volle pond betalen, en de dagjes volk kunnen weer proviteren.

Geef de seizoenkaart houders 2 extra kaarten zodat hun indirect nieuwe of oude supporters kunnen werven. Of lekker met t gezin kunnen gaan!
Vitesse is al jaren bezig om hun eigen volk te weren of weg te jagen, en dit is maar 1 voorbeeld van de velen.

Zorg dat de club weer warmte uitstraalt na de echte supporters. Zorg ervoor dat er betaalbare gezinsvakken komen, een jongere vak en luister vooral na je supporters. Als ze hiermee beginnen dan komen de thuisblijvers langzaam weer terug.

27 februari 2015 om 19:49

Ben het helemaal met je eens, maar zolang er een engerd als mo allach aan de "macht" is kun je niets verwachten. Vitesse is gewoon een speeltje geworden, ze hebben gewoon schijt aan de supporters en zitten er alleen voor zichzelf en hun vriendjes.

27 februari 2015 om 20:18

Wat Vitesse ook onderneemt, goed doen ze het toch niet. Iedereen heeft zijn eigen idee.
Vitesse heeft het mogelijk gemaakt dat de voetbalverenigingen in en rondom arnhem met hun leden kunnen komen. Zo'n 3200 leden zullen komen waaronder natuurlijk veel kids. Mooi toch, dat word de nieuwe generatie supporters.
Voor de seizoenkaarthouders is er toch ook een leuke actie 2 weken later tegen AZ. En de mensen die dan voor 5 euro meekomen zijn toch eigenlijk ook "dagjes mensen".

Arnhem heeft veel werkelozen die niet een seizoenskaart kunnen aanschaffen ook al zouden ze dat wel willen. Daarom zijn dit soort acties gewoon goed.

28 februari 2015 om 00:54

Precies, bovendien heeft elke club dat soort acties.

Ik heb op die manier ook van verschillende club gratis kaartjes gekregen of kunnen krijgen voor thuiswedstrijden van:
- FC Twente (7x);
- NEC (4x);
- De Graafschap (3x);
- Jong Oranje (2x);
- Go Ahead Eagles (1x);
- Vitesse (1x)
- Ajax (1x) en
- Oranje (1x).

Nu gewoon winnen Bos herdenken en op naar de beste 5

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren